![]() |
Alıntı:
Ertuğrul Sağlam cemaatinin ittirmesi ile bir yerlere gelmiştir ne futbolculuk hayatında ne teknik direktörlük hayatında başarılı değildir . Mustafa denizli nin geçen sonun sonun da ki Türkiye kupası finalinde feneri yenmiştir bu derbi galibiyetini neden yok sayıyorsunuz ayrıca sondan bir önceki hafta gs yi de yenmiştik bu da derbi galibiyeti dir . Git araştır bul Mustafa hoca nın diğer takımlarda çalışken yaptığı konuşmaları bana emretme ben babanın adamı değilim . Sizin derdiniz başka ben biliyorum BİR DAHA ERTUĞRUL U BU KULÜBÜN BAŞINA BELA EDEMEYECEKSİNİZ . Bizde sonuna kadar Mustafa hocaya destek olacağız inşallah moskovayı inönüde wolfsburg u hem Almanya da hem inönü de yeneceğiz göreceksiniz . |
Alıntı:
zaten uefa yida cemaat ittirmistir ertugrul hocayi avrupada gelecek vaad eden en iyi 10 td arasinda o yüzden göstermislerdir... |
Alıntı:
Bende Denizli'nin şu anda gitmemesini istiyorum ancak senin Ertuğrul Sağlam hakkında yazdıkların inanılır gibi değil ''Ertuğrul Sağlam cemaatinin ittirmesi ile bir yerlere gelmiştir ne futbolculuk hayatında ne teknik direktörlük hayatında başarılı değildir'' demişsin böyle bir yorumu değil senden başka bir Beşiktaş'lı rakip takım taraftarı bile yapmaz. Beşiktaş'ta tutmadı dersin felsefe uyuşmadı dersin eyvallah ama kalkıpta burda onun ittirmesi bunun desteklemesi dersen bende sana sorarım seni kim ittiriyorda bu kadar muhalefetsin her konuda ? Ertuğrul Sağlam gerek futbolculuk gerekse de teknik direktörlük kariyeri ile Türkiye'de ki profesyonel futbolcu ve teknik direktörler arasında elit kesimde yer alır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eğer dürüst adamsan mert adamsan erkek adamsan 1 tane yazımı göster DEMİRÖREN E SABREDELİM DİYE yazdığım eğer gösteremezsen MÜFTERİSİN YALANCISIN İFTİRACISIN senin gibi çok kişi saldırdı bana DEMİRÖRENCİ DİYE AMA HİÇ BİRİ İSPAT EDEMEDİ . Beni yapmadığım şeyle suçlamayın edepli olun . Ertuğrul sağlam arkasında ki cemaatin desteği ile kollanarak bu yerlere geldi Beşiktaş ın başına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün isteği ile getirildi bunu Ertuğrul hoca efendinin kendisi de inkar edemez . Benim ve Mustafa denizli hocamın Beşiktaşlılığını sorgulamak sana düşmez yaşça büyüğümsün onun için saygımı koruyorum ağzımı bozmuyorum , SAYIN FORUM YÖNETİMİ BEN BİRİNİN BEŞİKTAŞLIĞINA BİŞEY YAZSAM HEMEN FIRÇA ATIYOSUNUZ CEZA VERİYORSUNUZ ŞİMDİDE SİZİ GÖREVE DAVET EDİYORUM . Saygılarımla . |
Alıntı:
Ben bir taraftarım sadece kim beni neden desteklesin ve o zaman bende sorarım MUHAKEFET OLMAK SUÇ MU GÜNAH MI ? Eğer muhalefet olmak suçsa günahsa buyrun idam edin beni . Bende Demirören in gitmesini istiyorum protesto şekli için açtığın konu da da fikrimi yazdım önerimi yaptım buna rağmen hala bana DEMİRÖRENCİ MUHALİF DERSENİZ el insaf derim . Ertuğrul sağlam elit hocalardan dır diyorsun o senin düşüncen saygı duyarım ama benim için 2.sınıf bir Teknik direktör dür . Saygılar . |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://besiktasforum.net/forum/futbo...iktas-a-zarar/ bu konuyu benmi actim senmi actin ya yazdigin seylerden haberin yok yada bilmiyorum artik kendi yazdiklarini oku orada baskana sabredelim susalim bisey demeyelim diyen benmiyim senmi bu arada UEFA ninda basinda cemaatten birileri var dimi ertugrul saglami gelecek vaad eden en iyi 10 td arasinda gösterdi haaa dogru ya onuda tayip erdogan yazdi uefanin resmi sitesine , sacmalamaktan baska bisey degil seninkisi , ertugrul hocaya besiktasli degil demissin adam gecen sene bursa macindan önce dediklerini hatirlarsan anlarsin kim daha besiktasli besiktasi yenecegiz ama besiktas taraftarindan özür diliyorum dedi senden ve denizliden milyon kat daha besiktasli oldugu kesin en azindan yedigimiz gollerden sonra gülmüyordu yada yenildigimiz maclardan sonra cikipta mükemmele yakiniz demiyordu eger denizli besiktasin bu haline mükemmele yakin diyebiliyorsa ki dedi ya alay ediyor yada futbolun "F" sinden anlamiyor zaten anlamadigi oynattigi sistem ve kurdugu takimdan belli ya bunu birtek sen görmüyorsun.... |
Ertuğrul Sağlam eğer gerçek Beşiktaş'lı olsaydı bursa'ya imza töreni sırasında bursa taraftarının Beşiktaş'a ettiği küfürler karşısında sırıtmazdı.Metalist hezimeti sonrası ettiği laf aynen şu ''Hayat devam ediyor'' gibi abuk subuk demeçler vermedi mi.Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'a hoca olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım.İsterse Bursa'yı başarıdan başarıya koştursun. Mustafa Denizli ile kıyaslanması Mustafa Denizli gibi Türkiye'de kendini kanıtlamış bir teknik adama büyük saygısızlıktır. |
Mustafa Denizli'nin de yaptıklarını görüyoruz berbat oynadığımız maç sonrasında mükemmele yakınız diyor her gol yediğimizde gülüyor bunları yapmadı Ertuğrul hoca sadece hayat devam ediyor dedi diye bu kadar üstüne de gidilmez ki denizli daha kötülerini diyor.. |
Türkiye`de Saat: 17:02 . |