FANATİK KARTAL1903 | 10-10-2009 14:04 | Alıntı: ferres´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1120297)
mustafa denizli kendini kanitlamismi o herzaman fatih terimin gölgesinde kalmis fatih terim avrupaya giderken o irana gitti orada bile tutunamadi geldi yorumculuk yapti , gitti almanyada takimi küme düsürdü bumu sizin basarili dediginiz adam 8 macta 4 gol 9 puan bumu sizin basarili adaminiz istesenizde istemesenizde gecen sene takimi ertugrul kurdu sonra denizli devraldi ve sampiyon oldu bu sene denizli kendi kurdu takimi ve durumumuz ortada ve allah ömür verirse lig sonundada görecegiz....nekadar meraklisiniz eziklerden cinconlardan gelen adamlara yaaaa siz alisene , aziz yildirima bile sahip cikarsiniz besiktasin basina gelse....BEN BESIKTASIMI MAHALLE FUTBOLU OYNATAN ANCAK ANTALYASPOR DENIZLISPOR GIBI TAKIMLARI YENIP ORTA SIRADAKI ANADOLU KULÜPLERINE YENILEN VE RAKIBIMIE 3 FARKLI YENILEN HOCAYI YENILEN MACLAR SONRASI BILE CIKIP UTANMADAN MÜKEMMELE YAKINIZ DIYEN ,YEDIGIMIZ GOLLERDEN SONRA GÜLEN ,BIR GOL SEVINCI ICIN 2 AY BEKLEDIGIMIZ SISTEMI ISRARLA INATLA OYNATAN ,KIZI YASINDA BIRISIYLE HAYAT YASAYAN VE BESIKTAS BU HALDEYKEN EVLENME DÜSÜNCELERINDE OLAN ADAMI BESIKTASIN BASINDA GÖRMEK ISTEMIYORUM BU BENIM DÜSÜNCEM DEFOLSUN GITSIN BIZIMDE YÜZÜMÜZ GÜLSÜN....... | Mustafa Denizli 3 takımı da şampiyon yaparak, gayse'ye şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynatarak, Milli takımımıza tarihinde ilk defa avrupa şampiyonası çeyrek finali oynatarak kendini kanıtlanmıştır.Beşiktaş'a 19 yıl aradan sonra devre arasını 6. sırada bitiren takıma yaptığı oyuncu takviyeleriyle çifte kupa kazandıran ilk ve tek yerli teknik adamdır.
Ben eziklerden veyahut gayse'den gelen oyuncu, teknik adamlara meraklı değilim..Benim için önemli olan Beşiktaş'a nasıl katkı sağlayacağıdır.Ona bakarsanız Lucescu bizi şampiyon yapmadı mı, uefa çeyrek finali oynatmadı mı.Şimdi sırf malum takımlardan geldiler diye onlara hakaret mi edelim.Ertuğrul Sağlam geldi mahfetti takımı kaçtı.Helguera, Makalele, Legrottaglie gibi kalburüstü oyuncuları istemem deyip gordon, higuain, diatta gibi oyuncuları aldırdı. |