![]() |
Alıntı:
valla bize..o dönemde görev yapan,H.Arat ve S.Bilgili gibi genç dinamik ve vizyonu olan yöneticiler ve onları kontrol edecek vizyonu olan dinamik,saygın bir başkan lazım.. |
Arkadaşlar en azından şu tepkiyi vermemiz lazı. Ne demek parmı geri isterim vermeseydin o zaman derler adama. O zaman bende bilet paralrımı geri istiyorum çoluğumun çocuğumun rızkıdır onlar. Herkes istediğini göremeyince paralarını geri alıyorlarsa bende istediğim beşiktaşı göremeyince paralarımı gerimi alyım??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşte abi benimde anlatmak istediklerim bunlar taraftar 6 sene sabır etti takım düzelmedi maalesef başkan bu işe aday olacakları da bu işten soğuttu taraftarın bu şekilde artık başkana dur demesi belki aday olmak isteyenleri tekrardan ateşleyebilir. Tekrarlıyorum bu kadar dolmuşluk asla başarısızlıkla alakalı değil 6 sene boyunca izlenen yanlış politikalardır. |
Demirörene şişe atılsın belki intihar eder :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet onu kast ettim :D açtım zaten foruma konoraya gideip ordada gülebilirsin biras :dusunu |
Alıntı:
avrupada desen iki macda havluyu firlatik |
taraftar bölünmüş durumda tam bir birlik sağlansa protestolara dayanamaz demirören...herkes maça gitsin başlama düdüğüne kadar demirören protesto edilsin başlama düdüğüyle tüm tribünler boşalsın demirören beşiktaşın taraftarsız ne durumda olduğunu görsün...ama bu olucak şey değil o zaman herkes cebine kar maskesini koyup şeref tribününün önünde yerini alsın sonra demirörene Allah ne verdiyse cep telefonu ayakkabı koltuk yadırsınlar üzerine de bi güzel küfür adam ancak bundan anlar |
http://www.anarchyent.com/deepseatyc...rchy-logo1.gif http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:-..._eagle_150.jpg Kulübümüzün geleceği için herşeyi yapmaya hazırız.!!!!! |
Alıntı:
|
Ne Yapılırsa , HEP DESTEK TAM DESTEK ! |
Öncelikle bir abim kadar sevdiğim İrfan abim o bahsetmiş olduğun konuda hem aşırı sinir hemde heyecanla böyle bi bölüm ekledim ancak şu anda bu bölüm içerikten çıkarılmış durumdadır ve söylenecek tezahürat sadece orada yazılı olduğu şekilde yapılacaktır ama bu yüzden senin gibi değerli bir abimin forumdan ayrılmayı düşünmesine üzüldüm eğer gidecek bir kişi olursa bu ben olurum ama senin gibi forumumuza örnek bir abimizin gitmesini kesinlikle istemem..Ve bu konuda özürlerimi tüm foruma bildiriyorum.. Protesto olayına gelince olayların bu noktaya gelmesine sebebiyet veren Yıldırım Demirörene seyirci kalmayacağımızı göstermemiz gerekmektedir.Tabii ki bu protestoyu yaparken takımın bundan en az şekilde etkilenmesini sağlayacak şekilde bunu gerçekleştirmemiz gerekmektedir..O yüzden bende bu maçla ilgili yapılacak aleyhte tezahüratların maç esnasında değilde devre arası öncesi ve sonrasında yapılmasını istiyorum..Belki en azından bu şekilde halen hiçbir hareketliliğin yaşanmadığı muhalefetide ayaklandırabiliriz... |
biz işin gırgırındayız. böyle büyük ve ciddi düşündüğünüz için sizleri kutlarım... Hem biz foruma daha yeni geldik kimse gitmesin ayıp olur valla :) gidick biri varsa Oda belli zaten Yıldırım Demirören ... |
ya futbolcular nıye etkılensın nasıl profesyonel bunlar o zaman tepkı yonetıme saten nıye etkılensınler sureklı yonetıme tepkı olmazsa demıroren gıtmez |
Arkadaslar herzaman oldugu gıbı daha once yapılmayanı yapmamız lazım.Dıger forumlarla ortak calısabılecegımız kısıler yokmu??Pankart sokmazlar bende buna emınım bu adam bastırabıldıgı kadar bastıracak cunku ama ben sızlerı halen kapalı ustu bos bırakıp yenı acıga beklıyorum...Orjınal fıkırler herzaman cıkmıstır bu trıbunden daha ıgneleyıcı bısıler bulmalıyız kufuru herkes eder... |
Küfürden yana değilimde, sahadaki futbolcuların yarısından fazlası zaten yabancı küfür mü dğeil mi ne diyoruz haberleri bile yok. Çoğu protestoyu tezahurat sanıyorlardır bile. |
ole deme:)Holosko super tezahurat bılıyo kartal gol gol gol kartal gol gol gol:) |
Arkadaşlar benim bir önerim var...Stada pankart sokamazsınız,soksanız da açamazsınız,açsanız da karşı görüştekilerle kavga edersiniz...bu da önce sizlere ,sonra da kulübe zarar verir...Benim önerim; her onbeş dakikada bir ,verilecek bir işaretle iki dakika süre ile, "yeter Yıldırım Demirören yeter !.." nakaratı ile beyaz mendil sallamak..ama takıma desteği de sonuna kadar yaparak... |
Madem takıma destek ve lig konusunda hala ümidi olan arkadaşlar var. O zaman benimde bi önerim var. Bir destek bir protesto bir destek bir protesto şekilnde tezahurat yapılabilir. |
abı ne mendılı babalar gıbı atkılarımız var..Sırtımızı donup atkı sallaamak ıyı olabılır aslında ne dersınız |
Alıntı:
demirören istifaya çağırılır sonrada kartal gol gol gol .. |
Alıntı:
Abi sizi anlamakta güçlük çekiyorum.İYİ NİYETİNİZDEN ŞÜPHEM YOK:Allah aşkına bırakın bu takıma destek ''ayaklarını''.Bizim protestomuzun kime olduğu bellidir.Hiç kimse üstüne almaz.Ayrıca söz konusu para olduğunda hepsi profesyonel futbolcu oluyorlar.Tıkarlar kulaklarını işlerini yaparlar.Birde futbolcularımızın kendi tribünlerimizden korkarak futbol oynamamalarına engel bir durumda bence sözkonusu olamaz.Aksine mevcut durumdan vaziyet çıkararak oynamaları iştigaldir.Oynamazlarsa protesto sıralarının kendilerine geleceğini bilirler. Kimseye,herhangi bir guruba lafım yok.Herkes özgürdür.Dilediği gibi davranır.Düşüncelerini her platformda tartışır.Hatta (bana göre) bu haliyle demirören sempatizanıda olabilir.Birinin fikirlerini yok saymak kimseninde haddine değildir.(Ben sen o farketmez).Ancak bir takım duygusal davranışlarlada çoğunluğa tahakküm etmeninde lüzumu yok.Bırakın su aksın yolunu bulsun. Saygılar. |
Bence Süper Fikir Kapalı üst'e Siyah Bir Bez Örtüp Üstüne Demirören Yeter Yazmak En iyi Protesto |
besiktaş sonuna kadar desteklerım ama son 10 dakıka 30 golde atsak yonetım ıstıfa dıe bagırırım |
aynende... ben bu konuyu anamadim ve transfer bölümde ne ariyor... |
ne 10 dakkası butun mac bagırırım artık |
y.d gidene kadar susmak haramdır... |
susmak yokk yola devammmm yönetimmmmmm istifaaaaaaaaaaaaa |
Arkadaşlar Yönetim İstifa sloganı biraz saçma. Çünkü 2 ay sonra kongre var. Bence daha yaratıcı olmamız lazım. Hatta bu konuda beyin fırtınası yapmamız lgerekiyor. Kongreye kadar rahat oturmaması lazım. |
Bu adam zaten seçimle gidecek başımızdan, bence daha olgun davranıp, en azından alacaklarının bir kısmını bırakıp gitmesini sağlayacak bir politika gütmekte fayda görüyorum. Haaa, ya gönderilemez de yeniden seçilirse, o zaman zaten yapacak hiç bir şey kalmamış demektir. Bu durumda cephe büyür ve oylarıyla buna sebep olanları hedef almak gerekir. |
Konular birleştirildi. |
beyler yönetime protesto edelim de ama bu maç sırasında değil maçta takıma sahip çıkalım onlara özgüvenlerini geri verelim oyuncular gol kaçırırsak ne olur acaba diye ayakları titriyor futbolcuların üstünden bu baskıyı kaldıralım olmaz demeyin tekrar futbolcularla bütünleşirsek ingiltere de manchester ı yener geliriz chelsea ye yaptığımız gibi yönetime protestoyu stad dışında yapalım bence............. |
Ne yapsan o adam gitmez. Misyonu var o adamın. Klübü daha rezil bir hale getirmek... Gerçi daha ne kadar rezil hale getirebilir orası da tartışılır.... |
Ağzımızı bantlıyalım diyorum ben ama önümüzdeki maç fenerle , susmak olmaz. Yoksa güzel bir tepki olabilirdi. |
Bence etkili olacağını düşündüğüm şöyle bir protesto yapılabilir..Tabii yapılabilirliği tartışılır biraz ama '' Maç öncesinde stad tıklım tıklım doldurulup hakemin başlangıç düdüğünden itibaren sadece 1 ya da 2 tezahürat yapıp (tezahürat ve süresi düşünülebilir ayrıca hepbirağızdan yapılması gerek sağlam bi performans için) ardından sanki maç bitmiş edasıyla stadyumu boşaltmak benim düşüncem..Bu arada giderken de bir msj verebilmek için Kapalının ortasına ''İSTİLA ETME'' yazılı pankart bırakılmalı..'' Maç esnasında özellikle Başkan'ın da bulunduğu bir ortamda bunun yapılması fena koyar diye düşünüyorum..Ne dersiniz? |
Alıntı:
|
yürüyüşde düzenlenmelı bence |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:52 . |