Karetta2002 | 08-10-2009 16:14 | Alıntı: Gokhan´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1119418)
Ardacım sen ihtimal vermiyorsun ama bir tane muhalif isim gördünmü bu yönetime karşı. Sanki herşey yolundaymış gibi kimse bu gidişe dur demiyor. Yani bizim hep kendimizi avuttuğumuz ileri gelenler çıkar üzerine düşen görevi yapar psikolojisi neden şimdi gerçekleşmiyor. Takım kötüye gidiyor daha ne kadar kötüye gidebilir ki bu ileri gelenler çıksınlar ortaya. Ben sessiz kalınırsa karşısına aday çıkacağına da ihtimal vermiyorum. Sonuçta çıksa bile önceki seçimlerde yaptığını (kongreye üye olmayan alakasız kişileri sokarak oy kullandırmak gibi) yine tekrarlayacaktır.
Başkanı seçmek tabi ki taraftara düşmüyor ama kötü gidişide alkışlamak veya sessiz kalmakta taraftarın görevi değil. | valla Gökhan;beni korkutan da bu aslında...Seba ;aday değilim dediğinde Hasan Arat,Serdar Bilgili ve Fikret Orman aylar önceden projelerini hazırladılar ve G.kurula öyle geldiler..Serdar Bilgili'nin hazırlattığı proje kitapçığı hala kuzenimin evinde duruyor..Demirören,yıllardır saçmalıyor ve bir kişi çıkıp ta demiyorki ; "bizim projelerimiz bunlar,biz yönetime talibiz" diye..Kimse kusura bakmasın,Seba döneminin yöneticilerini de gördük..o dönem de Basketbolda küme düştüğümüz ve Avrupa kupası maçlarında yabancılara bonservis çıkarmayı unutmaları dün gibi akıllarda..
valla bize..o dönemde görev yapan,H.Arat ve S.Bilgili gibi genç dinamik ve vizyonu olan yöneticiler ve onları kontrol edecek vizyonu olan dinamik,saygın bir başkan lazım.. |