northwest_eagle | 09-10-2009 18:12 | Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1119683)
Arkadaşlar benim bir önerim var...Stada pankart sokamazsınız,soksanız da açamazsınız,açsanız da karşı görüştekilerle kavga edersiniz...bu da önce sizlere ,sonra da kulübe zarar verir...Benim önerim; her onbeş dakikada bir ,verilecek bir işaretle iki dakika süre ile, "yeter Yıldırım Demirören yeter !.." nakaratı ile beyaz mendil sallamak..ama takıma desteği de sonuna kadar yaparak... |
Abi sizi anlamakta güçlük çekiyorum.İYİ NİYETİNİZDEN ŞÜPHEM YOK:Allah aşkına bırakın bu takıma destek ''ayaklarını''.Bizim protestomuzun kime olduğu bellidir.Hiç kimse üstüne almaz.Ayrıca söz konusu para olduğunda hepsi profesyonel futbolcu oluyorlar.Tıkarlar kulaklarını işlerini yaparlar.Birde futbolcularımızın kendi tribünlerimizden korkarak futbol oynamamalarına engel bir durumda bence sözkonusu olamaz.Aksine mevcut durumdan vaziyet çıkararak oynamaları iştigaldir.Oynamazlarsa protesto sıralarının kendilerine geleceğini bilirler.
Kimseye,herhangi bir guruba lafım yok.Herkes özgürdür.Dilediği gibi davranır.Düşüncelerini her platformda tartışır.Hatta (bana göre) bu haliyle demirören sempatizanıda olabilir.Birinin fikirlerini yok saymak kimseninde haddine değildir.(Ben sen o farketmez).Ancak bir takım duygusal davranışlarlada çoğunluğa tahakküm etmeninde lüzumu yok.Bırakın su aksın yolunu bulsun.
Saygılar. |