![]() |
Malesefki maddi durumum $öyle sıradan bir maça bile 70tl yaptıkları için yeterli olmuyor:( |
keske orada olabilsem.. lanet olsun su gurbet !!! neyse arkadaslar size allah yardim etsin... ben almanyadan destekliyorum... |
Alıntı:
Yasin bundan sonra ki bütün maçlarda protesto olur zaten. Ama protesto 90 dk.'mı olur 15 dk.'mı olur bilmiyorum maç günü stad'ta açıklama yapılır onunla ilgili. Yanlız bu maçta eskilerin gelecek olması demek yine uzun soluklu tezahuratlar demek misal bu maçta 20 dk. Beşiktaş'ım benim söylenirse şaşırmayın. Üstelik bu 20 dk. cılız bir sesle değil gittikçe artan bir tonla olur. |
Alıntı:
|
Beşiktaş tezahüratları zaten başkanlara ve futbolculara olan aşkı değil renklere olan aşkı anlatır. Ona uygun bestelerin neler olduğunu anlayamaz, üstüne falan alınmaz diye biz isminide söylüyoruz zaten :) |
Doğru olanda bu zaten.. |
güzelll!!!... |
Kısmet olursa bende bu sefer sizlerle birlikte olabilmek için kapalıya geleceğim.. Umarım herşey daha güzel olacak böylelikle.. |
Efsanelerin gelecek olması çok güzel. Maalesef yurt dışına gidiyorum, bu organizasyonu kaçıracağım. Fakat, umarım geldiğimde aynı bütünleşme devam eder. O zaman o gruba katılıp, gene şu saldırmalar olursa tuttuğum ilk kişiyi öldüresiye dövüp sinirimi çıkarmak güzel olacak. Heh Heh Heh.... |
ahh ahh okul olmiycaktı.. |
Türkiye`de Saat: 21:59 . |