![]() |
Dış Seslere .. Çift Kupalı Şampiyon İstediği Gibi Düşünür İstediği Gibi Konuşur İstediği Gibi Oynar . Efendiniz Biziz . En Azından Sezon Bitene Kadar Ünvanlar Bizde . Kaldıki Bu Sezonda Şampiyon Biz Olacağız . Akıllı Olun Akıllı .. Iç işlerimize karışan dış sesler ( Fb ve Gs lilere ) |
Allah bizi böyle dış güçlerden korusun. Amin. Düşmana galip gelme duası, hemen safları alın, başlıyoruz.. Dua şudur: Ya hü yamenhu yamen la hüve illa hü İmamı Ali Radiyallahü anhü teala hazretleri bir sabah Peygamber Efendimiz hazretleri arz ettiler ki: Ya resulah bu gece rüyamda Hızır aleyhisselamı gördüm ve düşmana galipolmak için bana bir dua öğret dedim şu duayı öğretti...... YUKARIDA YAZMIŞ OLDUĞUM DUA. Hz.Resuli azam efendimiz buyurdular ki: Ya Ali ,Hızır aleyhisselam sana ismi azam duasını öğretmiştir. Bu duanın sayısı yoktur , isttediğiniz kadar okuyabilirsiniz, istediğiniz zamanda , sıkıntıya düşmüş hallerde Allah hepimizin dualarını kabul eyler inşallah. Tekbiiiiiiiiiiiiirrrr... |
evet... son şampiyon biziz! ama bu sene şampiyon oluruz demek saçmalık olur! |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu sene her şeyin elimizden gttiiini düşünüorum ben:(..sunlar gtmedikçe:mad: |
imkansızzz:( |
Alıntı:
Pfffff,Kübracığım, sıkma canını. Hak yolunda ilerleyen yönetim gelir. Bereket bolluk gelir. LOL |
Alıntı:
|
Beşiktaş Her zaman Şampiyonluk Yarışındadır İnanç İstek Ve Hırs ile Başarıya Kavuşabiliriz . Şu sıkıntılı günleri atlattıktan sonra bizi kimse tutamaz Rakiplerimizde Hep böyle iyi gidecek diye bir kaide yok onlarında düşüş dönemi olacak ve biz o dönemde işi bitireceğiz inanıyorum |
Evet cifte sampiyon olmus kadroyu bozacak kadar aptalliz (Denizli & Demiroren) !!! |
Türkiye`de Saat: 23:15 . |