![]() |
Dzeko'yla işimiz var! Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geleceği Wolfsburg'un Boşnak forveti Edin Dzeko, sergilediği performansla Kartal'ın gözünü korkuttu. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm740799.jpg Bosna Hersek formasıyla, Estonya filelerini havalandıran yıldız oyuncu, hem A Milli Takımımız’ı yaktı, hem de Beşiktaş maçları öncesinde formda olduğunu kanıtladı. Bu sezon Wolfsburg formasıyla çıktığı 8 lig maçında rakip fileleri 4 kez havalandıran Dzeko göz kamaştırırken, Grafite’nin durumu ise teknik direktör Weh’i düşündürüyor. 8 maçta 2 gol atan geçen yılın en skorer ismi Grafite, bir an önce eski formuna kavuşmak için çalışmalarını sürdürüyor. |
daha çok grafite sorun yaratıcak gibi geliyo oyun stili dolayısıyla. çok etkili olabilir gerekeni yapamazsak hem atar hem attırır :S |
Kesinlikle grafite daha etkili bi oyuncu... |
duran toplarda dzerko çok etkili korkarım ki duran toptan bize yazar. grafite konusnda kesinlikle katılıyorum araya kaçarsa birebir yakalarsa ozman işimiz var işte. bu maça toroman hazırlanmalı |
fark etmez zaten disarida moskovayi yenemedin wolfsburgu mu yenecez tek beklentim rezil bi skor olmasinda biz almanyada yasayan gurbetciler bu pis almanlarin diline düsmeyelim, ama yinede ümitlenmek istiyorum |
Grafite - Dzeko Bu İkili Dikkat Etmek tabiki Gerekiyor fakat , Dikkat Edelim Derken Defans'a Çekilirsek Yine Gol Atamayız. |
Dzekoya Adam markajı yapınca oynayamıyor ve agresifleşiyor böylece yeneteklerini sergileyemiyor . |
Her taraftan etkili oluyorlar.Sadece Dzeko değil. Öteki taraftan bencede grafite daha etkili |
Kalede Rüştü olduktan sonra farketmez her türlü yeriz.! |
Sadece Dzeko değil, Misimovic'e kilit vurmamız lazım.Bakın Dzeko'nun attığı gollerde hep Misimovic'in payı var. |
Türkiye`de Saat: 21:38 . |