![]() |
'Beyaz bir sayfa açtım' Sezon başında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan, ancak Beşiktaş'ta kalan Bobo, Kasımpaşa karşılaşmasıyla birlikte yeni bir döneme adım atacağını söyledi. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm740791.jpg Kendisini Beşiktaş’ın altyapısından yetişmiş gibi gördüğünü dile getiren Brezilyalı futbolcu, “Çok küçük yaşta Beşiktaş’a geldim. Ülkemi Beşiktaş için geride bıraktım. Doğru bir karar aldığımı şimdi görüyorum. Zaman zaman sıkıntılar yaşadık, ama hepsi geride kaldı. Sakatlıkları da atlattım. Antrenmanlarda kendimi çok iyi hissediyorum. Kasımpaşa karşılaşmasıyla birlikte gerçek kimliğimi herkes görecek” diye konuştu. |
senın devrın bıttı batu var artık |
yürü be Bobô:) |
valla cok duyduk bunlari bobocum, artik konusmayi burakinda gollerinizi görelim |
Yaz Artık şu Sayfayı ! |
Batuhan GEliyor Batuhann |
Benbu zamana kadar BoBo'yu destekledim ve hep destekleyeceğim. BoBo nun çok yetenekli bir golcü olduğunu düşünüyorum. Bu seneye kadar takıma yaptığı katkılar çok fazla. Bu sezon kötü olabilir ancak bu sezon kim iyi ki BoBo kötü olsun. Takım da doğru düzgün oyunkurucu ortasaha yokken , adam gibi orta yapabilen kanat oyuncusu yokken. Bobo dan çokta fazla birşey yapması beklenemez bence. Bobo ince paslar almalı ki aralara girip gol yapsın veya sert kavisli ortalar gelmeli ki gelişine vurup gol yapsın yada adam geçsin ama maalesef takımımızda bunlar yapılamıyor. Kendi orta yapıp kendisi kafa atabilen bi golcü varsa onu getirsinler Bobo yu göndereceklerse... |
Hadi bakalım inşallah dediği gibi olur ... |
bobonun kalitesinden hiç şüphem yok ama gerçek poerformansını yansıtabilicekmi bunu kendiside bilemez şuanda. |
Alıntı:
Teşekkürler |
Türkiye`de Saat: 04:53 . |