![]() |
Bu insan degil kimse kusura bakmasin, bakmaz da heralde.. |
bu sonucun tek suçlusu sensin başkan bunu kafan hiç almıcakmı |
Tribünlerde paralı adamların seni protesto edenleri tokatlıyor yeteri kadar tatmin olmadın herhalde Kasımpaşa maçında ortadan kaldıracaksın 1-2 tanemizi o zaman rahatlayacaksın dimi ? Temizlikten kastın ne senin başkan ? Yıldırım Demirören, ''Ben bir karar verdim, bu tribünler temizlenecek. Bu tribünleri hep beraber temizleyeceğiz. Camiayı buna davet ediyorum'' Beşiktaş taraftari bir karar verdi seni ve senin gibi zihniyetleri birlik olup bu kulupten temizleyecek. Çocuklarımıza torunlarımıza bırakacağımız mirası senin gibilerin kirletmesine izin vermeyeceğiz !! |
Deli numarasımı yapıyosun başkan. |
Temizlenecek mi??? Demek ki bundan sonra Beşiktaş tribünleri 50 takım elbiseli adamdan ibaret kalacak. Çünkü temizlikten kastı "istifa" diyen ve karısıyla, çocuğuyla dayak yiyenlerden ibaret. |
bu zamana kadar baskanı elestırdım ıstıfa dedım ama hakaret hıc etmedım yeter artık bu ne ya yeterrrrrrr |
Sen gidince tribünlerde sorun kalmaz zaten hatta sadece tribünlerde degil Kulüpte sorun kalmaz... |
Önce YÖNETİM Temizlenmeli.. |
bak bak bak utanmadan bide büyk baskana tas atiyor "Büyüklerimiz, aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Ben bir karar verdim, bu tribünler temizlenecek. Bu tribünleri hep beraber temizleyeceğiz. Camiayı buna davet ediyorum'' diye konuştu." |
Çok vahim bir açıklama. BU ADAMIN BEŞİKTAŞLI olmadığı ap açık ortada. hiç bir klüb BAŞKAN ı her ne olursa olsun BU Tirübünler diye söz edemez... Neyini temizliceksin sen para verip bağırtıp pankart açtırmıyormusun o tirübünlerin bi kısmına zaten.!!!! Kendini temizle ve git. Herşey daha güzel olacak inan ;) |
Türkiye`de Saat: 06:48 . |