![]() |
Beşiktaş Tribününün Kalbini kıran Sensin hainleri içimize sızdıran sensin şimdi temizlemekten bahsediyorsun Geçiniz |
sen gidince temizlenir kafanı yorma bu işlere yd ;) |
Temizleyecekmiş demek vay be..Sende o çap varsa o kadar yürek varsa gelde ilk benden başla bakalım nasıl temizliyormuşsun görelim.Küfür edilmeyecek kadar zavallı bir insansın Y.D. |
demirören: tribünleri temizleyeceğiz ... Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, son dönemlerde siyah-beyazlı tribünlerde yaşanan olaylarla ilgili olarak, "Bu tribünler temizlenmeli" dedi. KARTALCELL’in Swissotel’deki tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan başkan Demirören, öncelikle bu projenin Beşiktaş’a hayırlı olmasını ve taraftarın bu projeye sahip çıkmasını istedi. Daha sonra, son dönemde kendisine yapılan eleştirilere değinen Yıldırım Demirören, "Son zamanlarda Beşiktaş’ın yanlış yönetildiğine dair ifadeler var. Bunlar yanlış ve yanlı açıklamalardır. Büyüklerimiz, aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Ben bir karar verdim, bu tribünler temizlenecek. Bu tribünleri hep beraber temizleyeceğiz. Camiayı buna davet ediyorum" diye konuştu. |
http://besiktasforum.net/forum/futbo...-temizlenmeli/ Buradan devam edelim (: |
Konular Birleştirildi. |
YETER Demiroren yuzsuzlukte sinir tanimiyorsun resmen yaa !! |
Görecez bakalım kim kimi temizleyecek. |
bence beşiktaş başkanlık koltuğu temizlenmeli..bırak git demirören..!yeter..! |
Hey haatt ! Boşuna dememişler,herşeyden evvel kendi kusurunu sonra başkalarınınkini görmekte yarar vardır diye.. Bu adamın yararı dokunacağı hiçbir şey olmadığı gibi takımımıza,kendine de yok.. Yazık.O\'nun hakkında yorum yaptığımız parmaklarımıza acıyorum artık.. M.Akifin başka bir konu ile alakalı söylediği bu sözün bir kısmı; tamda şuan kullanılmalı.. \'\'....Acırım tükürüğe billahi!! Tükürsem yüzüne!\'\' :wink: |
| Türkiye`de Saat: 18:20 . |