Neokartal | 14-10-2009 11:02 | Alıntı: Gokhan´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1121959)
Sen yazılanları iyi okuyamamışsın '' Protesto etmek en doğal hakkımız ama yapmayacaksınız takıma destek vereceksiniz bu zorunludur diyor o yazıda'' Bunun anlamı geri vitestir. Bunun anlamı Y.D'nin pislikleri tribünden temizleyeceğim açıklamasından sonra gelmesi sence bir tesadüfmü ?
Ne meraklısın polyanacılık oynamaya sen kusura bakma o tribün o kadar basit değil tv'den izlenildiği gibi hiç değil !!! Sen otur evinde maçını izle protestonu yap | Gökhan kardeşim senin hissettiklerini aynen hissediyorum ve yazdıklarına harfiyen katılıyorum.. Son birkaç senedir Asi Ruh dediğimiz bizim için sahip olmakla her zaman övündüğümüz başkalarından farklı olduğumuzu her daim aleme haykıran o özelliğimizi temsil etiiklerini zanneden ve bu ruhu taşıyan gerçek taraftarın büyük bir çoğunluğunun kabul etmediği, onay vermediği manifestolar yayınlayarak bu tüm Beşiktaşlıların görüşüdür diye ortalığa çıkmaya kimsenin hakkı yoktur.. Benim gördüğüm, alıştığım, dinlediğim, okuduğum Kapalı duruşu bu değil.. Bu başka birşey.. Bunun ne olduğunu herkes biliyor.. Keşke sadece biz bilsek.. Malesef Türkiye biliyor artık.. Türkiyede Beşiktaş taraftarı ve diğerleri diye bir ayrışma olduğunu kabul ve itiraf eden renkli rakiplerimiz bile artık biz de kendimizi gösterebileceğiz, bu alemde söz sahibi olacağız diye el ovuşturmaya başladılar bile..
Bu manifestoyu samimi bulmuyorum.. Çünkü: Bunu kimseyi savunmak için söylemiyorum ama 100. yılda takımı şampiyon yapmış, kulübü ekonomik anlamda mükemmel bir seviyeye getirmiş, yönetiminde çok kaliteli ve işini bilen insanların olduğu ve gerçek bir kulüp yöneticiliği yapan Serdar Bilgili ve ekibini 2 ayda kovmaktan,dövmekten ve sövmekten beter yapan bu kapalı değil miydi? Kapalı tribüne ve kutuya loca yapıldı diye kıyameti koparan ve yönetimi alaşağı eden bu kapalı locayı yıkıp kutuyu yeniden açan ama Beşiktaş'ın da içine eden bu yönetime hala ses çıkarmıyorsa kimse kusura bakmasın ben bundan sonra herşeyi düşünürüm.. Herkes de düşünür..
Ama inancım şu ki bu yazıyı hazırlayan 3-5 kişi gerçek Beşiktaş taraftarının önünde asla duramayacaktır ve tepki/hak arama bitmeyecektir.. Bu büyük taraftar Asi Ruhuna sahip çıkacaktır.. |