![]() |
Hikmet Çetin neden aday olmak istemiyor !!! Camiamızın ileri gelen birçok isminin desteklediği Hikmet Çetin’in başkan adayı olmak istememesinin arkasında birçok nedenler olduğu öğrenildi. http://www.karakartal.com/img/3/2009...t_cetin001.jpg Kulübümüzde yaklaşan kongre öncesinde Onursal Başkan Süleyman Seba ve Rahmi Koç'un yanı sıra camianın ileri gelen birçok isminin desteklediği Hikmet Çetin'in başkan adayı olmak istememesinin arkasında birçok nedenler olduğu öğrenildi. İşte Hikmet Çetin'in çekinceleri : 1 Yıllardır siyaset ve politika dünyasında görev alması, uluslararası ilişkilerde Türkiye'yi başarıyla temsil etmiş olması ve bütün kariyerinin Beşiktaş başkanlığı döneminde yıpranabilme endişesi. 2 Süleyman Seba gibi bir efsanenin bile tribünlerce protesto edilmesi, hakarete uğraması ve istifaya davet edilmesi gibi akıbetlerinin kendi başına da gelebilme korkusu. 3 Yıldırım Demirören'e başarısız sonuçlar nedeniyle hava limanında yapılan yumurtalı saldırının aynısının kendi başkanlığı döneminde de tekrarlanabilme ihtimali. 4 Yıllardır Ankara'da oturması nedeniyle bütün çevresinin başkentte olması ve İstanbul'da bir evinin bile bulunmaması. 5 Başkanlık yarışına çoklu aday yerine tek aday olarak girmek istemesi. kaynak : karakartal - Neden istemiyor? |
Bi bakıma haklı esasında, ama bunlar mazeret olamaz... Sayın Hikmet Çetin'in , demirören gibi karakter ve gurur yoksunu olmadığı için, Demirörenin son zamanlarda yaşadığı kötü olayların kendine yapılmıcağını bilmesi gerekir.. |
Neden İstemediğine Anlam Veremedim.. Açıklamaları da Pek Inandırıcı gelmedi Nedense |
Ya bu saatten sonra daha ne düsünecek ya,besiktasim son noktaya gelmis gitti gidiyor,adam bu yastan sonra daha nezaman besiktas baskanligi yapacakki?birisi veya birileri 106yillik cinarimiz icin fedakarlik yapacak,buna mecburlar.ayrica besiktasta hicbir baskan kafasina yumurta yeyip demirören gibi elestirilip protesto edilmez,cünki besiktas baskanligini yapavcak adam serefli olur namuslu olur haysiyetli olur,besiktas örf ve adetlerini benimsemis biri olur besiktas durusuyla mecazi anlamda degil gercektende o durusla hareket eder.hicbir baskan demirören gibi olmaz.buyüzden hic korkmayin sayin cetin siz basaramazsaniz birakir gidersiniz bundan önce birakanlar gibi.ama demirörenin aynisini yaparsaniz o baska ama olmaz olamaz kimse demirören gibi olmaz olamayacakta |
basiniza gelir ama nasil gelir ayni demirören gibi gurursuz haysiyetsizce davranirsaniz o zaman anca olur |
en önemli maddeyi ben yazim "bşiktaşı yeterince sevmediği için" böyle bir durumda beşiktaşa başkan adayı olmayacaksa ne zaman olucak |
Delikanlı , mert bir adam aranıyor !!!! |
Olmazsa olmasin!! Sanki bulunmayan hint kumasi!! Ama Demiroren mutlaka bir an evvel gitmeli !!! |
murat aksu olsun bence hem genc hemde de güclü (siyasi,devlet ve basın yayın kanadından) benim adayım murat aksu ve onunla birlikte yönetiminde ibrahim altınsay hüsnü güreli gibi beşiktaşlılar... |
süleyman abi ye yapılanlar birdaha yapılmaz. hele demirörenden sonra gelicek yönetim çok şanslı kimse onlara neden başarısızsınız demez hatta vasat bile yönetselr bu taraftara kral bir yönetim gibi gelir. |
Türkiye`de Saat: 17:29 . |