![]() |
fener kesin çıkamaz |
Türk futbolcusu küçük takımlara karşı konsantre olamıyorlar , bu tip takımların çıkması daha iyi... |
Son torbadan kolay bi takım çıksaydı kesin çıkarız diyodum ama bu şekilde olunca şanslar eşit bence inşallah çıkarız |
kafalarını azcık poyuna verseler beşiktaş gibi oynasalar hiç bir rakip önümüzde duramaz sadece rruhunu koyacaksın sahaya erciyes maçında gökhan zan nasıldı aadam ruhuyla oynuyo maç sonu nasıl agladı bagırdı çagırdı hakkı bu çocucugun en adamıda içlerinde gökhn zan...herkes bu ruhla sahaya çıksa deviremeyecgimiz rakip kalamz sadece ruhun ne oldugunu ona ve bjknin nelere layık oldugunu onlara birinin ögretmesi lazım..... |
brugge ile deplasmanda mac yapacagizz...vrtnieuws.net - Sporza oyle diyor:) bu maca gidilmezmiiiiiiiiii |
Alıntı:
|
Besiktasin isi belli olmaz gider tottenhami yener ummadik takima yenilir insallah gruplardan cikariz |
beşiktaş bu gruptan çıkamaz zaten çıksın kesin kupayı da alır.En azından şu an oynadığı futbola göre öyle söylüyorum. inşallah beni yanıltırlar |
totenham ve brugge inönüde leverkusen ve nükreş dışarıda |
yahu bence bizim şansımız yaver gidıo biz puan kaybettimi rakiplerde kaybedıo biz bu futbolla bu ligte 3.sek ne iyi |
Türkiye`de Saat: 14:19 . |