![]() |
rakipler arasında ispanyol ve italyan takımlarının olmaması bir avantaj. son torbadan tottenham çıkmasaydı çıkma ihtimalimiz yüksek olurdu ama şimdi durum ortada..dinamo maçı içerde brugge maçı dışarda olsaydı daha iyi olurdu.takım düzelirse belki bir ışık doğar fakat şimdiki futbolla çok zor..fenerin işi de bizden daha zor.. |
agzina ..... böyle kuraya yaaaaa. En zayif torbada Tottenham'in ne isi var!!!??? tam da bize cikti iste tam bir pislik. Fener'in grubu da baya bir zor ama bize club brugge ve bükres'e bakmasak bile uefa'nin en zayif takimlarindan cikmasi gereken torbadan belki de uefa'nin en güclü takimi cikti... En azindan Istanbul'da oyniyacaz o maci... |
bence herkezin dediği gibi çok kolay bir gurup değil aslında....Leverkusen ve Totenham bence zorlu rakipler...Brugge ve Bükreş te yabana atılmamalı...en basit halka bükreş diye düşünüyorum ben...oynadığımız futbol da beni korkutuyor...daha erciyesi yenemedik biz Leverkusen ve Totenham'ı yencez diyoruz...bide şöyle bişey var ingliz futbolu biz ters gelen bi tarz.....umarım anlımızın akı ile çıkarız... |
Alıntı:
|
ben bu gruptan biraz zor çıkarız diyorum... |
beyler bjk bu tiganayla bu gruptan çıksın tribünde ben eşeğim diye pankart açıcam. şahitsiniz. |
inş. çıkarız çıkacaz da |
Alıntı:
|
zor grup ama bu yıl uefa kupası'nda çok iyi takımlar var, bu tür maçlarla ilerideki olası şampiyonlar ligi maçlarımız için büyük tecrübeler, alışmamız lazım, brugge ve bükreş rahatlıkla altımıza alabileceğimiz takımlar... |
evet kötü oynuyor olabiliriz ama rakip takımlar liglerinde nasıl oynuyor burasıda önemli |
Türkiye`de Saat: 14:20 . |