![]() |
Ermenistan maçında dikkatimi çeken bir olay maçın son dakikalarına doğru 88 89. dakikalar gibi trübünlerde yeter yıldırım demiroren dıye sankı tezaruhat duydum banamı oyle geldı yoksa bu dogrumudu yanlıs duyduysam konuyu modlar sılsın dogruysa halımıze bakın bursa taraftarlarının agırlıklı oldugu trubunlerde vs. ne durumdayız yani |
banada öle geldi gerçekten. bu adam(!) beşiktaşın itibarını heryerde zedelemeye devam ediyor malesef |
Alıntı:
|
Yeşil - beyaz giyinmişler... Maçın 6. dakikasında Ankaragücü diye bağırıyorlar... Bursaspor diye tempo tutuyorlar... Yetmiyor maçın sonuna doğru "Yıldırım Demirören Yeter" diyerek son noktayı koyuyorlar... Ne istediklerine karar veremiyorlar... Canlı yayınlanan bir karşılaşmayı fırsat bilerek, kendilerini ön plana çıkartıyorlar... Belki onların Milli Takımı yeşil-beyaz olabilir, fakat bizim Milli Takımımız kırmızı-beyaz... FATİH KAYA / HÜRRİYET olay dogru sanırım bı sıtede bunu buldum |
biz müstehak bunlar |
dusunun artık nasıl bır yonetıme sahıp oldugumuzu rakıp taraftarların dalga gececegı kadar olduk |
Doğru duymuşsun bende duydum bu tezahuratı o an 3 kuruşluk yumuşak texas lılar bile bizimle dalga geçer oldu . yazık hale bak . |
ya valla şu beşiktaşımızın halıne acayıp uzuluyorum ya ne hallere geldı su takım ah baskan ah |
Bursa tribünlerinden adam mı çıkmış . Kıskançlık milli maç filan dinlememiş. |
Ya arkadaslar su forumda her konu acilsin konusulsun ama, su topsasporun amacini hala anlayamadinizmi? Rakibiniz kücük olmasi size ilgiyi azaltir. Rakibiniz ne kadar büyükse o kadar sansasyon yaprsiniz. Taraftarlik konusunda dünyanin bir numarasi Besiktastir. Topsa da bunu iyi bildigi icin devamli gündemde kalmak icin gerizekalica ligden düstükleri sezonun düsmani olarak Besiktasi sectiler baktilar ki iyi gidiyor hala devam ediyorlar. Sen bütün sezon nal topla sonra son mac küme düsünce suclu ara. Simdide hala Besiktasa bi seyler söyleyip gündem yaratmak istiyorlar. Yokmus gibi davranin kaale almayin topsasporlari. |
Türkiye`de Saat: 12:02 . |