![]() |
ya besiktasimiz holoskoyu transfer ettiginde gözümle gördüm kulagimla duydum 4yillik anlasma imzaladiklarini.simdi nasil oluyorda holosko sezon sonu serbest kaliyor?adam geleli kac sezon olduki?ayrica haldun holoskonun anca ......alir.alsinda görelim.herkesi g zanmi sandi seref yoksunu saibeciler. |
holoskoyu neye dayanarak cokta onemli bir oyncu degil diyorsunuz sag kanattaki holoskoyami dunyada ender bulunan ozellikte bir forvet holosko herkez bunu anlamasada anlayan birileri illaki vardir eksik olan tek seyi var vurus kalitesi biraz dusuk ancak hicbir defans oyuncusunun oynamak istemeyecegi bir adam holosko once adami yerinde oynatalim ondan sonra tekrar holoskoyu tartisiriz sen holoskoya git sag cizgiden orta yap dersen holosko siradan olur sen holoskoya git onde oyna dagit bu defansi dersen holosko birtane olur bunu once herkez guzelce bir anlamali oyuncularimizi rezil durumlara dusurmeyin bu takim 2 firvet oynasin batuhan holo bobo holo bakin neler oluyor tekrar izleyelim bence holosko mukemmel bir forvet ama oynadigi yer kesinlikle yanlis defansin arkasina dogru attigi deparlari bile yeter onun |
Alıntı:
ben kendi adıma neye dayanarak olduğunu söleyeyim forvet dediğin adamın öncelikle biraz futbol zekası olmalı. Holosko da ne teknik var ne çeviklik var ne ayaklarına hakimiyet var ne de oyunu takip etmek var holoskoda olan tek şey hız ve güç. Holosko iki saatte dönecek topu önüne alacak da sonra hızlanacak da sonra karşısındaki defans adamı bişeler düşünmeye başlayacak yoksa Holosko nun bu üç kombinasyonu yapma süresi boyunca o defans biraz iyiyse holoskoyu engelliyo zaten. Hayır zaten teknik açıdan yetersiz bir adam denizli de gidiyor sağ kanada koyuyor pas atamaz orta açamaz iyice bitiyo adam. Holoskodan faydalancaksan onu süpriz forvet gibi kullanman lazım geriden öndeki forveti desteklemesi lazım. Holosko markaj altında oynayamıyor oynayamaz da. Dar alanda çok çok etkisiz bir oyuncu e türkiye liginde beşiktaşa da geniş alan bırakan kaç tane takım var ben bilmiyorum. |
Ya giderse gitsin.. 2 mac iyi oynayip 10 mac yatan yabanci futbolcu istemiyoruz artik !! Ernst gibi Ferrari gibi yabancilar istiyoruz!! |
Saldır haldun, hadi işallah 2. gökhan zan sevincimi yaşıcam.. Haldun darısı tabata ve bobo'ya.. |
alırsa hiç üzülmem hatta sevinirim nihat ve serdar varken holosko çokda lazım deil. hatta isterse fink tello nobre falanda var gelsin buyursun. şampiyon olmuş gibi sevinirim. |
Bizim yönetim holoskoyu kaptırır. |
BİZİM KOCA KAFA BU ADAMIDA KAPTIRIR CİNCONA |
Alıntı:
o dediğin MEtin'lerin Gökhan'ların Rıza'ların zamanındaydı .... Bizden aldığının iki katını versinler bak nasıl koşa koşa gidiyor ... Adamı elde tutmak istiyorsak vereceğiz hakkını |
Alıntı:
Nihat'ı anlarım da , Sedar'la Holkosko'yu kıyaslamam bile , hatta Serdar 'ın bizden ayrılırsa bir gün , geçtim büyük takımları kalburüstü anadolu takımlarında bile oynayamayacağını düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim herkesin görüşüne saygı duyarım |
Türkiye`de Saat: 15:45 . |