![]() |
Y.D' nin Tutamadığı 14 Söz !!! 1- Matheus’la anlaştığını söyledi, ancak Alman hoca Türkiye’ye bile gelmedi. 2- Del Bosque’yi öve öve bitiremedi, ancak yarım sezon dayandı. 3- Beşiktaş’ı dünya kulübü yapacağını söyledi, takımı yüklü borca soktu. 4- ‘Rıza Çamlıbay’ın sonuna kadar arkasındayım’ dedi, 2 hafta sonra gönderdi. 5- ‘Başkanlıktan istifa edeceğim’ dedi, sözünü yerine getirmedi. 6- ‘Beşiktaş’ı kirlenmiş üyelikten kurtaracağım’ dedi, yapamadı. 7- 101. Yılda kaybedilen şampiyonluğu araştıracağını söyledi, sonuç çıkmadı. 8- Ulusoy’un arkasında olduğunu söyledi, seçimde Hasan Doğan’ı destekledi. 9- ‘Sinan Engin kulübün kapısından giremez’ dedi, menajer yaptı. 10- İsterse Roberto Carlos’u 2 saatte getireceğini söyledi, Ricardinho ile anlaştı. 11- ‘Amatör şubelere yatırım var’ dedi, voleybol takımı düştü !! 12- ‘Bosque davasında haklıyız’ dedi, 9 milyon Avro kasadan çıktı. 13- FB derbisi sonrası ‘PAF takımıyla maça çıkacağım’ dedi, yapamadı. 14- ‘Ertuğrul Sağlam’la gideriz’ dedi, hala görevinin başında. 15- Denizli Bu kulüpten içeri giremez dedi, Denizliyi hoca olarak getirdi. 16 -Mayısta stada kazma vurucaz dedi, yine sözünü tutmadı. |
13-)denizli kapıdan içeri giremez dedi beraber girdi |
Bu adam Bjkli değil ya kesin fbli .. |
Bi atasözü vardır söz vermekle ilgili onu Y.D'ye anlatmak gerekir |
15 mayısda stad yapıcam dedi.aradan yıllar gecti ortada stad yok.. |
Ne Yalancı Bi Herifmiş :D |
cehennemde canın cıksın pis yaLancı! :D |
insan bunca yalandan sonra utanmasi gerekiyor bence daha fazla yalanlar vardir mesela aklima ronaldonun gölgesinde birakilacak bir süperstar dendin bunuda listeye ekleyebilirsiniz.. |
Ne güzel Vaadler Vermiş Öyle Politikacı lur bundan xD |
arkadaslar gunnceleyın 19 mayısda stada kazma vuruyoruz dedı olmadı denizli bu takıma gelemez dedı geldı |
daha birsuru 14 cikar bu heriften merak etmeyin taraftari dovdurtmesi maglup olunan mactan sonra umraniyenin kapisina polis dikmesi falan falan aklimiza geldikce yazsak ansiklopedi olur bu herif hala inatla ve arsizca ben 2010 da yeniden adayim diyebilecek yuzu buluyor kendinde okey masasinda transfer yapan bir adam birak besiktasa baskan olmayi malzemeci bile olamaz |
he bide şunu unutmuşunuz adam dünyaca ünlü yıldız alacagım dedi messiyi gölgede bırakacagız dedi..kimi aldı tabatayı;);) |
ne palavraci bi baskanimiz var ya, ayni sener senin oynadigi ziya rolü vardi ayni onun gibi atma ziyaaaaaaa |
malum topız olayında da sözünü tutamadı. |
Alıntı:
|
Ben de yapamadığını değil yapamayacağını söyliyeyim: Tribünleri Temizleyeceğim dedi TEMİZLEYEMİYECEK... |
yıldırım demirören yeeeeteeeer yıldırım demirören yeeeeteeeer yıldırım demirören yeeeeteeeer yıldırım demirören yeeeeteeeer |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ust uste bukadar hatayi yapan biri icin olasi dusunceler; 1- Zekasinda problem var. 2- Besiktas dusmani. 3- Kulubu kendine borclandirarak omur boyu baskan kalmak istiyor. 4- Babasi sirketlerimden uzakdursun,sirketlerim yerine Besiktasi batirsin dusuncesiyle baskanlikta kalmasi icin elinden geleni yapiyor. 5- Cok iyi niyetli ama kongre farelerinin avucuna dusmus ve onlarin sozunden cikmiyor. |
hehe ewt kesin fbLi:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D |
bu adamın tutugu tek bır sozu soyleyıbn bana varsa bılen bırı aranızda deco gıbı bır adamı 5 mılyon dıye almadı tabata gıbı serrgenın deyımıyle buyuk besıktasımıza sadece baklava getırecek kadar basıt bır topcuya 8 mılyon verdı buda baskan ıste yazılar olsunnn bana cektırdıklerının katlarını cek y.d |
azizenin ajanı... |
Yazık. |
Yildirim Demiroren YETERRR !!!!! |
bunlar daha başlangıç.... daha bi dünya şey var yinede teşekkürler yunus ;) |
hepsi bu işde ! |
adam hic bir sözünü tutmadi ki yakinda "ben gidiyorum" derse sakin sevinmeyin o da yalan cikar .. :D |
Alıntı:
|
Tutulmayan sözlerden Yapılmayan icraatlardan bıktık |
2010 da aday olucam dediydi. Bu sözünüde tutmasa bari dicem ama beşiktaşa zarar vericek işlerin peşini hiç bırakmaz kendisi. |
Alıntı:
|
aşkolsun saklanmak için arkasında durdu ama sadece durdu habirde seni kınıyorum yıldırım demiröreni kazmadan saymıyormusun nedemek kazma vurmadı seni doğru ve tarafsız olmaya davet ediyorum :) |
Bütün bu maddeleri bir araya getirdiğimizde Demirören'in derhal istifa etmesi gerekiyor. Ancak yine istifa etmez. Yaptiklari yapacaklarının teminatidir |
Alıntı:
3-4 mantıklı geldi bana:) |
Türkiye`de Saat: 02:43 . |