![]() |
takım kendine geldi çok şükür artık toparlanıyoruz inşallah hakemde boşuna uğraştı bizimle:) |
Beni şaşırtan Nihatın performansı oldu bu akşam.. Umut vadetti(ler) sanki bu maçta.. Verilen kartlardan ötürü; Eskişehir maçında zorlanacak mıyız? Evet.. Ama yinede kesin bir yargıyla skor tahmini yapmak şimdilik güç.. |
takımın oyunu berbattı hele 2. yarı çok ama çok kötüydü denizli oldukçada bu takım böle devam eder |
bence hakem bi pozisyonda hata yaptı oda ferrarinin kırmızı kartı penaltı var ama sarı olmalı hakem 10 üzerinden 8 di bence |
Bundan önceki mağlubiyetlerimizde; topa sahip olma oranında hep biz bir adım önde olmamıza karşın;sonuç hep aleyhimize olurdu sonunda.. Bu maçta ise tam tersi.. Çoğunlukla ayağında top olan taraf Kasımpaşa, ama atak yapıp gole yaklaşan taraf ve galibiyetle ayrılan biz olduk.. Enteresan bir durum.. Ama bence ikinci yarıda,hakemin her iki dakikada bir kart çıkarmasından bu durgunluk başladı ve üstüne üstlük iki kırmızı kart görmemizde bu tabloya tuz biber oldu.. |
Bırakın hakemi makemi , rakibin eli ayağı düzgün 2 tane topçusu olsa rahat yenerdi bizi. Rakip Kasımpaşa , ikinci lig takımı ve ilk yarıdada ekinci yarıdada topla oynamada %58 e 42 üstündü adamlar... Başka söze gerek yok , Bu oyunla hafta arası Almanya'da ikinci bir 8-0 vakası yaşanmaz inşallah. Geçen yılın şampiyonunun nasıl bu hale getirldiği ise, yöneticilik dersi olarak okutulabilir , yçneticilerin yapmaması gerekenler başlığı altında !!! |
Alıntı:
|
Hayatm boyunca unutmıcam bu maçı :D |
gollerin 2 sindede hiç tepki vermedim neden acaba , eskiden karşı binadakiler ayaklanırdı gol olduğu zaman.. |
aynen bende tepki veremedim:( |
Türkiye`de Saat: 17:45 . |