![]() |
Rakip Fazla Kalemize Gelemediğinden Rahat 2 Gol Attık. Takım Yavaş Yavaş Toparlanacaktır ama Bu Futbolla , Uzun Haftalar Geçecek gibi.. Hakem'e Zaten Diyecek birşey yok Allaha Havale Ediyorum ! |
yeni yeni toparlanıyoruz barcelona gibi top oynamamızı beklemiyosunuz herhalde herşey zamanla hiç olmassa kazanmayı öğrendik .... Toparlanıcaz Merak etmeyin ...! |
Ah be Fabian Ernst ne yaptın ya :( Ferrari'nin pozisyonu kesinlikle haksızdı fakat Fabian Ernst için aynı şeyi diyemeyeceğim...İnşallah haftaya eksikliğini hissetmeyiz :| Hakem seni de Allah Bildiği gibi yapsın ! |
Allah' ın izniyle 34' üncü hafta geldiğinde daha da iyi olacağız. :)))) Nihat çıkıyor İbrahim Üzülmez giriyor.. Tabata desen ayrı bir baş belası.. Serdar Özkan, Uğur İnceman' ın kaçırdıklarını "Nartallo" kaçırmazdı... Ernst gitti Ferrari gitti.. Hoca gene yaktı takımı aferim.. |
Alıntı:
arkadasım iimisin sen ne pnealtısından bahsedıosun.öle bi penaltıyı ancak bizim ulkemızdeki eyyamcı hakemler werio.dunyada böle bi penaltı yok.biraz italya ligi izleyin.. |
nihat ve bobo nun gol atması sevindirici onun dışında hiçbirşey söylenmez bu maçla ilgili. |
hakemler haddini bilecek! yakında onlarada tepki sırası gelecek! akıllı olsun hakemler.sabrımızı taşırmasınlar! |
Manchester bile bu kadar rahat oynamamıştı. Şuna adım gibi eminim bu futbolla ancak kasımpaşayı yenebiliriz (Murat erdoğan sakatlanıp çıkmasaydı belki de yenemezdik). Ama bu maçta birşeyi daha netleştirdim ; Mustafa Denizli oyunu okuyamıyor. Hadi İbrahim Toramanı ilk 45 dakika oynattın , 2. yarı niye onunla başlıyorsun , adam sakatlıktan yeni çıkmış , ayağında top tutamıyor alsana kenara. Dikkat edenler bilir. Takım atağa çıkarken ibrahim toraman topu tekrar rakibe verdi , o top gitti penaltı oldu , en iyi oyuncumuz Ferrari'nin kırmızı kart görmesine sebep oldu. Almazsan kenara böyle olur. İbrahim hiçbir topu olumlu kullanamadı , normaldir , sakatlıktan çıkmış ama Musataf Denizli bu işi bilmiyor , bunu gördüm... |
Sivok ERnst Ve Ferrarisiz Bir Eskişehir Macı Of Of COk can Sıkıyor |
Alıntı:
Aynı Maçı izledik ama Bakış açımız farklı abi . |
Türkiye`de Saat: 16:04 . |