![]() |
Hakkımızı savunan yönetim? bu hakem hataları artık kaçıncı hep bize karşımı yapılıyor anlamıyorum gs ye fb ye boyle hakem hataları yapılıyormu ben bızım hakkımızı savunan yonetım ıstıyorum yeter artık hakkımızı savunun bu hakem hataları hep bıze karsımı yapılıyor ıstıfa yonetım |
hakkımızı savunmak mı oda nedemek ben hiç hatırlamıyorum da.......? bu yönetim BEŞİKTAŞ ın hakkını na zaman aramışki şimdi arasın.......? |
aaa niye öyle diyorsunuz demirören milattan önce demişti ya yumruğunu masaya vurcak hanii;) |
Yumruk havada.İndi inecek, az biraz sabır |
bızde boyle yonetım oldukca boyle hatalar bıtmez |
Komik bir ikinci sarı , ardından kırmızı. Havadan bi penaltı , ona da kırmızı. Yine dolaplar dönmeye başladı. |
Yönetim Susmaya devam Ediyor , bakalım nereye kadar susacaklar.. Bu Gidişle Taraftar Çıldıracak |
Tezgah var tezgah |
aaa oyle demeyın ya yıldırım var halleder hemen 5 sezondur hallettıgı gıbı bunuda halleder bır soz verırı olur bıter nasıl olsa soz vermeyı baska seylerle karıstııyor bu adam :D |
Dün ne hakem ne de rakip kesinlikle baskı altında değildi...sen gökgürültüsü gibi çullan bakiim rakibin üstüne verdiğin destekle maç 4-5 olsun bak o kırmızı kartlar çıkıyormu..8. dak 1-0 olmuş ..maçı bırakırsan rakip canlanır işte dünkü gibi olur... Kepaze bir yönetim,taraftar desteği yok ve takım galip...helal olsun futbolculara... |
Türkiye`de Saat: 22:28 . |