![]() |
bence kazanırız neden mi? bizimkiler motive olamıyorlar maça.. çünkü hepsi yetekli.. ama bu maçlara asılacaklardır eminim... tiagana istediğini yapsın onlar istediğini yapınca alcaklar eminim.... |
ben bu gruba bakmıyorum eger hedef kupasa bunları rahat yenmemiz lazım yanlışmıyım |
zor mac olacak rakıpler zor |
My best friend, we have the best fans in Turkey. Videos don't say anything. Maybe you don't know but we have a record. 132 Decibel wich was in hands of the BEST FANS IN ENGLAND ( Liverpool ). I understand that you don't want any problems and i tell you, if you don't want problems dont make problems!. The bolton fans last year came here and they had a good time without any problems. There is 1 thing Important. Thats Fair Play. But i say 1 thing: That day will become a day you not believe youre eyes, you english fans have not seen a athmosphere like in our INONU Stadium |
Alıntı:
|
Tottenham`nen evde oynamamiz güzelde defansimiz ve kaleci hic güven vermiyolar,Tottenham´in forvetleri hizli ve kivrak.Zaten Mercimek uyku hapi gibi oynuyor,ama BESIKTAS´imiz iyi hazirlanirsa ve inananirsa alabiliriz!! |
arkadaşlar şunların Türkçelerini yazında bizde okuyalım :D:D |
Totenham iyi takım tehlikeli diye düşünüyorum...ingiliz futbolu zaten bize uğursuz ters geliyor... |
inönüdeki müthiş taraftarın da desteğiyle güçlü ingiliz takımını geçeceğiz..işte o kadar..:rolleyes: |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:40 . |