![]() |
bu maci almamiz lazim |
Alıntı:
|
Ahmed Hassan'in dedigi gibi, AKILLI OYNARSAK KAZANIRIZ.! |
Umarım hepsini dağıtırz Delgado , Rico , Nobre , Burak , İ.Akın formda olurlarsa yeter... |
tek güvencemiz inönü |
a.bilbao maçındaki oyunu tekrarlarız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tottenham i yenersek KESIN CIKARIS |
İnönüde çok baskı altında olacaklar....inş. faydalanabiliriz... |
resmen yandık bu futbolla anca biz izleriz onlar oynar ama adam gibi oynarsak kbile 1 puan alırız gibime geliyo tottenham grubun favorisi ondan alınacak 1 puan bize baya yarar...aöma inşallah yeneriz.. __________________ AYNEN KATILIYORUM UFUK. |
kazanacağımızı düşünüyorum... |
Hadi Bakalim Hayirlisi. |
valla zor grup..ama dinamodan ii değildirdie düşünüyorum |
çok hafife alıyoruz gibi geliyor ..bwence dinamo bükreşle ikisi en zor rakibimiz.diğer ikisinden daha zor..inşallah yeneriz aam ligdeki oyunu oynarsak bozguna uğrarız |
Hazırlan Tottenham ÇARŞI burda seni bekliyor... |
en kolay rakibimiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
dediğim gibi herşey bu maçın sonucuna bakar |
Beşiktaş’ın 19 Ekim 2006 tarihinde İstanbul’da oynayacağı Tottenham Hotspur FC karşılaşmasında Danimarka Futbol Federasyonu’ndan Nicolai Vollquartz görev yapacak. Vollquartz’ın yardımcılarını Bill Rene Hansen ve Bo Abildgaard yaparken, dördüncü hakem ise Peter Rasmussen. Bu arada, siyah-beyazlıların 2 Kasım 2006’da Romanya’da oynayacağı Dinamo Bükreş maçını ise Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Darko Ceferin yönetecek. Ceferin’in yardımcılıklarını Andrej Kokolj ve Milan Kogej yapacak. Dördüncü hakem ise Matjaz Bohinc. |
büyük topçular büyük maçlarda oynar bu mantıkla bizde çok büyük topçular var inşallah bu sefer çıkacaz gruptan. |
Şu futbolumuzu bir düzeltsek yoksa kadromuz ii ama işte oyun oynuyamıyoruz yoksa bizim şu takımlardan bir eksiğimiz yok |
Biz bunların babalarını yendik barçaları chelsealeri yendi bu takım bunları mı yenemeyecek |
Gruptan Beşiktaş Ve Biz Cikariz http://www.superspor.com/images/1/38/696_B_Logo001.jpg "Gruptan Beşiktaş ve biz çıkarız" UEFA Kupası B Grubu'nda Beşiktaş'ın rakibi Bayer Leverkusen'in Teknik Direktörü Michael Skibbe, dostluk mesajları yolladı. Beşiktaş, Tottenham ve Levenkusen'in, Dinamo Bükreş ve Club Brugge'a göre ağır bastığını söyleyen Skibbe şunları söyledi: Bizim grubumuzda herşey mümkün, sürprizler de olabilir. Ancak bana göre Beşiktaş ve biz bu gruptan çıkarız. Beşiktaş'a karşı oynayacak olmamız elbette güzel bir durum. Beşiktaş çok izlenen ve taraftarı olan büyük bir kulüp. Beşiktaş özellikle burada yaşayan Türkler'in çok sevdiği takımlardan birisi. Bu yüzden güzel bir atmosfer olacak. Bu karşılaşmada futbolun güzelliklerinin yaşanacağını düşünüyorum. Elbette biri kazanacak, biri kaybedecek veya berabere kalınacak. Benim isteğim dostluğun kazanmasıdır. Biz Beşiktaş ve Tottenham Hotspur'a karşı kendi sahamızda oynayacağımız için şanslıyız. Club Brugge ve Dinamo Bükreş ile deplasmanda oynamamız bizi korkutmuyor. |
hepsi de zorlu..ligdekinden daha farklı dha istekli olmamız lazım..yoksa adamlar kartal falan tanımazlar |
boş laflar |
güzel konuşmuş bence adam, gidip dostça yenip geliriz |
inşallah biz çıkalımda bizene leverkusenden |
İnşallah dediği gibi olur... |
bence de club brugge ve steau dışarda kalır |
gruptan lider CIKACAYIZ ins. |
tabiki biz cıkacaz |
inşş..çok sevimsiz bir grup ama ÇIKACZZZ |
ja kardesler leverkusen macina biletleri nerden alabilirim ??? wartimci olursana iyi olur tsk bidi bu gurub cok zor oynanan futbol da ortada acikcasi ben korkuyorum ama 3 olurus da demek sorundayim bisden daha götü 2 takim yar onlardan 6 puan sart |
bız bu gruptan cıkarız |
gruptan çıkarsak sonuna kadar gideriz ben gruplardan çıkmamızı isterim ama iki sene üstüste kolay gruplardan çıkamadık açıkçası ben endişeliyim.inş.sonunda uefa yı alırız. |
Alıntı:
|
bence gruptan 8 puanla çıkarız Tottenhamdan 1 puan(Takım olarak çıksak belki 3 puan ama sakatlarımız var), Leverkusen 3 puan(Türk taraftaralara güveniyorum), Dinamo Bükreş 1 puan(Ne olacağı hiç belli olmaz), Brugge 3 puan(Bunlarda kim oluyor yavvv:D) |
Alıntı:
|
kardeşim bu takımları yenemezsek zaten uefa kupasını alamayız ki.bir takımın hedefi uefa kupası ise önüne geleni yenecek.bak gs ye nağmağlup aldı kupayı.demekki istenince oluyomuş |
Türkiye`de Saat: 22:21 . |