![]() |
Tabata Duruma Hakim Denizli maçında krizden çıkaran golü atan sambacı, dün de 2 asist yaptı. HERKESİ UTANDIRDI G.Antep'ten 8.5 milyon euro'ya transfer edilen Tabata için acımasız yorumlar yapılmıştı. Görüşler, "Beşiktaş'ın kazık yediği" yönündeydi. Ancak sambacı, son iki maçtaki performansıyla bu görüşleri tekzip etti. TAKIMINI ATEŞLEDİ Protesto sesleri arasında oynanan Denizli maçında Kartal'ın zaferini getiren golü atan Tabata, dün de gollerin asistlerini yaptı. Tribünleri ateşleyen isim olan Tabata, 2. yarıda çok yorulunca yerini Uğur'a bıraktı. fotomaç |
'tabatayı överken oynadığımız son iki maçın denizli ve kasımpaşa olduğu unutulmasın' diye düşünenler varsa eğer tabatanın form tutması için böle maçlara ihtiyacı var diye düşünüyorum ben. |
bende şunu söylüyorum hep bu ligde şampiyonluk kazanmak için zaten kasımpaşa denizli gibi takımları yenmek gerekiyor , ilk haftalar öyle takımlara ne puanlar verdik bakın ne haldeydik .. şimdi 2 maçtır yine 5.sınıf takımları yeniyoruz zirveye yetiştik aradaki farka bakın yani . |
Kesinlikle bu tarz maçlarda asist yaparak gol atarak özgüvenini kazanması gerekiyor. Yinede 1e1 kaldığı pozisyonda o golü atsaydı harika olucaktı. 2 asist 1 gol olucaktı |
evet o birebirleri kaçırmaması lazım bu maçlar neyse sorun değil ama her maç böyle olmaz yakaladığın zaman atacaksın ki büyük topçu olasın.. TABATA da bu yönde ilerliyor |
tabata büyük maçlarda hiç birşey yapamadı. kasımpaşa gibi takımlara karşı böyle oynamazsa ayıp zaten! |
ben bu adamı sevemem kabullenemem geldiği yer belkide beni sinir eden... |
bu maçlarda da kazandırsın artık görevi o zaten ne diye alındı |
Helal olsun sana Tabata..Gollerdeki asistlerin muazzamdı.Delgado efendinin 3 senede yapamadığını sen 1 ayda yapmaya başladın. |
Delgado maç içinde tabata dan daha etkili oluyordu ama bizi karşı kaleye taşımak açısından tabata gol bölgelerinde skora etki olarak daha verimli ama ayağında hiç top tutamıyor ya da topu süremiyor toplu bölgelerden de kaçıyor biraz bunlar da sorun tabi bi de delgadonun duran top etkinliği de var tabata ya göre onu da unutmamak lazım. Ama tabata form tutarsa her maç skorda bir etki yapar hep dediğim gibi oyun kuruculuktan çok adamın asıl işi forvet bölgesinde yaratıcı olmak. |
Türkiye`de Saat: 20:30 . |