![]() |
S.Engin: Beşiktaş'ı Taraftar Yönetemez ! Beşiktaş`ın eski yöneticilerinden Sinan Engin dün gece Telegol programında bazı açıklamalarda bulundu. Engin yaptığı açıklamada "Tribündekilerin en fazla 15-20 tanesi kongre üyesidir. Beşiktaş`ı taraftar yönetemez. Taraftar kendine çeki düzen versin artık. O zaman taraftarı kongreye komple alalım oy atsınlar. Var mı böyle birşey? Belki Tabata transferi olmasaydı bu tepkiler olmazdı. Ama bu yapılan Beşiktaşlılık değildir. Burası er meydanı gel istersen Ocak ayında oyunu kullan.Stada istersen gelmeyedebilirsin. Ama bunlar yanlış. Diyelim Murat Aksu seçimi kazandı, ligi 4. veya 5. bitirdi takım, 7-8 ay sonra tekrar mı kongre olacak bu klüpte?" dedi. Murat Aksu`nun Del Bosque olayı ile ilgili açıklamalarına ise " Bunlar özel konuşmalardır. 1`e 1 dostane bunları kamuoyuyla paylaşmak yanlış. O zaman ben de söyleyeyim benim istemediğim oyuncu alındı diye gibi kendimi sıyırayım" dedi. Demirören`e yapılan proteste için de "Bu işler böyle gitmez. Yıldırım Demirören bunları hak etmedi. Başkana gider yapıyorlar "Temizlesene Temizlesene tribünleri temizlesene" diye. Orada Başkan bölünmeleri ima etti, "Tek bilek yapacağım" dedi. Real Madrid`te birsürü oyuncu alıyor veriyor. Real Madrid`in de borçları var. Galatasaray 14 yıl şampiyon olmadı Avrupa şampiyonu oldu. Onlarda hiç böyle olaylar olmadı. Murat Aksu eğer başkan seçilirse onuda zor günler bekliyor" dedi. |
Sen haala niye Demiröreni kollamaya çalışıosun Sinan Engin ? Amacın ne anlamış değilim !! Senin yediğin b..larıda bilio bu taraftar, kendi yanlışlarını hiç sölemessin zaten.. |
Beşiktaş Taraftarı'nın , Beşiktaş Kulübünü Yönetme Gibi Bir Niyetinin Olacağını Sanmıyorum.. Beşiktaş Taraftarı Hak ve Adalet Peşinde.. 5 Senedir Kulübün Yönetim Kurulu Başkan DEMİRÖREN'e Tepkisi.. Artik Gitmesi Gerektiği Belirtiliyor. Sevgili Sinan Engin'de Bundan Yararlanarak , Beşiktaş'a Laf Atmaya Calısıyor ! Resmen " Besle Kargayı Oysun Gözünü " Böyle Devam Et Sinan Efendi.. |
İzledim dun onların programını , Engin yine taraftara yükleniyor ! |
kendi bırakıp gitmeyince tarftarda mecbur kaldı kusura bakma sinan efendi bizim beşiktaşımız herşeyden değerli onun için o allahsız y.d den kurtulmanın yolunu arıyoruz. |
lan basacam simdi küfürü senin yüzünden banlanacam ya |
Beşiktaşı taraftar yönetemez ama sizlerde taraftarı yönetemezsiniz hangi taraftar takımın kötü olmasını ister bazı yanlışların düzelmesi için tepki göstermek camiayı yönetmek demekmi bırak allah aşkına sinan engin demiören gitsin yerine kim gelirse gelsin bu kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum ayrıca birde beşiktaşın öz evlatlarını parayla adam tutararak dövdürten başkanıda savunmanın bir anlamı yok sayın sinan engin |
Efsane Baskan Seba doneminde Sinan Engin kulupten iceri adim atabilirmiydi?Besiktasta gorev yaptigi donemde sadece maasli bir personelden ote gitmeyen,tum basarilari kendine,basarisizliklari hocaya yoran bir kisiyi nicin bukadar kaale aliyorsunuz? Demiroren icin Bjk tarihinin en kotu baskani diyen,Mahmut Ozgeneri elestiren Ahmet Cakara Demiroren ve Ozgenerden menfaati oldugu icin yalandan kafa tutan Sinan Enginin futbolculugunuda biliriz.10 ortanin 8 ini auta yapan,kendi doneminin kaptani Riza Calimbay i bile sirf menajer olmak ugruna elestiren Sinan Engin i tartismak bence abesle istiga. Besiktasla ilgili birkac forumda goz gezdirdim.Hicbirisinde Besiktasin asil sorunu olan "Besiktas uzerinden menfaat saglayan,bu durumu gizlemek icin Besiktasliyiz kilifini minareye uyduranlar" tartisilmiyor.Sinan Engin,Bulent Deris,takimin ucagi ile deplasmanlara giden gorunurde Besiktasli asilda menfaatci kisiler Seba nin yaptigi gibi kulupten ayiklanmadikca bu forumda buna benzer bir suru konu acilir.Seba bu tur kisilerin Besiktas uzerinden isim yapmasina engeldi.Sebayi efsane yapan buydu.Denizli kendini istemedi diye ilk basarisizlikta ustune giden ama taraftarin istemedigi yonetime sirf menfaati oldugu icin toz kondurmayan bu adamlarin ismini bile anmamaliyiz. Israrla soyluyorum kendi gorevde degilken Sinan Enginin elestirmedigi,begendigi bir transfer,bir hoca gordunuzmu? Not: Denizliye en basindan beri karsiyim.Sinan Enginin karsi olma sebebi kendi menfaatleridir. |
Alıntı:
|
Demiroren gitmeden bize rahat yok.. O yuzden sonuna kadar protesto !! |
Alıntı:
|
yalaka tek kelimeyle yalaka |
kesinlikle yalaka, buakşamda yorumlarını dinledim, yine trübüne yüklendi ve demirörenin kollayıcı cümleler sarfeddi. |
sinan efendi önce oturup demirörenle yaptıklarının hesabını versin bıraksın yaltaklanmayı.. |
Hala bıseyler verebılıyor olsaydın yerınde olurdun ey Engın...televızyondan trıbune seslenmekle olmuyor...Buyur sende gel |
Sinan Engin yeni dönemde başkanın listesinde olacakmış öyle söylentiler var ondandır bu tarz açıklamalarda bulunması. Daha önce tribünde de bağırmıştık tekrarlıyorum Sinanıda al git sinanı da sinanı da !!! Beşiktaş'a veridiğin zararın haddi hesabı yok Sinan Engin taraftara sallama boşuna. Sen önce 11 puan öndeyken şampiyonluğu nasıl verdiğimizi , mafyaya çıkardığın pasaport olayını açıkla sonra tribündekilere salla. Ayrıca tribünler herkes tarafından övüldüğünde işte taraftarımız oluyorda işinize gelmeyince protesto olunca tu kaka mı oluyo ? Beşiktaş taraftarının gücü herşeye yeter diyen sen değilmisin ? Şimdi de taraftarın hiçbirşey olmamış gibi susup koyun olmasını istiyorsunuz. Yazık |
benim anlamadığım bi anda bütün olayların sebebinin nasıl taraftar olduğu y.d adam tutar taraftarı dövdürür olay inönüde taraftar birbirine girdi olur suçlu yine taraftar en zor gündede hep destekleriz ama bununki zor gün değil göz göre göre takımı eritiyo kanser hastası olmuş sevgilimiz gibi eriyo günden güne buna çare aramayalımmı sevdiğimizi bu hatalığa mahkummu bırakalım tedavi için haykırmayalımmı protesto edince beşiktaş taraftarının yaptığı olmaz şölede bölede gece uymadım sabaha kadar her programda beşiktaş hakkındakileri dinledm kmse y.d nin yanlışlarını konuşmuyo herkes taraftarda buluyo hatayı neymiş dün sinanın söylediği bu takım nasıl yiyi futbol oynasın taraftar arkasında değil ee taraftarın arkasında olduğu 5 sene iyi futbolmu oynadı bu takım melihgümüşbıçak sadece taraftardada hiç hak yokmu dedi ama adama bütün program birden yüklendi taraftar sesinin duyulmasını bekliyo olamazmı dedi yok anlamadım beşiktaşta taraftarların hiçmi bişey söylemeye hakkı yok koyun sürüsümüyüz de güdülmeye çalışacazda sadece destek verip yanlışları göstermeyeceğiz o zmn nerede kalacak beşiktaşlılık bunlar herşeye göz yumar ama gerçek beşiktaşlılar klüplerinin bu kanserden erimesine göz yumamaz hepsini allaha havale ediyorum........ |
ne kdar boş konusuosun sinan.sen git önce ertugrulla aldıgın 3.sınıf topçuların hesabını wer.bu taraftar cefakardır.üstüste şampiyonluklara alışmıs taraftardır.yıllarca eziklere maç kaybetmeyen takımın taraftarıdır.y.d geldiginden beri ezıklere yenilir olduk.taraftar neyi ne istedigini çok ii bilio.. |
Alıntı:
|
valla bende dün 6 pas programını izledim ömer güvenç vardı ve taraftarın protesto etmesini yanlış buluyormuş yok futbolcular etkileniyormuş ne alaka futbolcuların etkilenmesi sonuçta orada yönetim istifa diyorlar takımda oynayan futbolculara küfür mü ediyorlar?hayır.Eee daha ne.Birde neymiş demirören istifa etmeyecekmiş istediği kadar bağırsın taraftar demirören istifa etmeyecek buradan tüm Beşiktaşlılara sesleniyorum dedi.Daha neler neler dedi resmen yönetimi savundu taraftarın protesto etmesini kınadı falan ama en güzel cevabları ona Melih Gümüşbıçak verdi.Gerçekten kendisi kutluyorum:congrats::congrats: |
herkesin rengi belli oluyor yavaş yavaş. hala milleti salak yerine koyup 3 maç kötü gidildi diye bağıroyolar diyo.ya 6 senedir yapılmayan yanlış kalmadı hala bu yanlışlar tekerrür ediyor. ne beşiktaşlılık duruşu kaldı ne beşiktaşa olan sempati. beşiktaş tek büyük dedikçe 2 büyük yaratılmaya çalışılıyor dedikçe gs ye yalaklandı. biz kimsenin yanında yer almak istemiyoruz tek başımıza herkese yeteriz bu zihniyette başkan istiyoruz |
Alıntı:
|
sanane lan sinan efendi senin gibi bir serefsiz bile besiktasi yonettide taraftarmi yonetmicek bu takimi en iyi taraftar yonetir adilik yapma otur oturdugun yere telefon geldi sana yine herhalde birilerinden |
Çarşı sinan engine karşı..gerizekalı herifin hala kuyruk acısı var ve hala böyle saçmasapan konuşuyor...o pankartı ne sinan köpeği unutacak ne beşiktaşlılar.. |
Sinan efendi'de Kraldan çok Kralcı. |
Alıntı:
|
yazık bu sınan engın konusulmaya bıle degmeyecek bır adam bu adamı konusupta bunun gıbı les yıyıcılere prım vermeyelım kardeslerım bunun ne mal oldugunu hepimiz zaten biliyoruz sınan engin git te g.. dalga gec baska bir işe yaramazsın artık bu takım senı coktan sıldı bu acıyla yasamak zor dimi saldırıyorsun hertarafa ama artık sen anılmaya bile degmeyecek bir ölüsün bizim için |
Beşiktaşlı olmayan sktirsin gitsin , pisliklere yer yok artık mafya bozuntusu , şikeci ... |
Yahu o değilde.Lütfen bana birisi şunun cevabını verebilir mi?.. Bunca taraftar olmadan,ne o takım nede o takımın başına geçmiş yöneticiler (!) bir şeye yarar mı ki ?!! Bugün Beşiktaş her yıl şampiyon olsaydı,kupaların ardı arkası kesilmeseydi ama herkesin gıbta ile baktığı bu taraftara sahip olmasaydı ; bu şampiyonluklarının vs önemi olur muydu? Bir sanatçı niçin albüm yapar.Halk beğensin,albümünü alsın ve o sanatçıda bundan para kazansın diye..Halk beğenmezse,çıkarılan albümü almazsa istediği kadar emek sarfetmiş olsun o sanatçı,herşeyi heba olur bir an'da.. İşte bizimkisi de bu mesele.. Eğer sizin taraftara saygınız yoksa,bizimde size olmaz.Bunu böyle bileseniz !!! Beşiktaş taraftarı gibi bir taraftar zor bulursunuz.6 yıl olmadık şampiyon ama hala bizim kadar takımını ölümüne seven,destekleyen bir taraftar topluluğu var mı? Biz onca şeye katlanıyorsak,sizinde bizlere saygısı olacak.Söylediklerimiz kaale alınacak.Alınmadığı zamanda protestolar devam edilecek.Bunun başka çıkar yolu yok.. Ya adam gibi yönetirler bu güzelim takımı ya da defolur giderler!!! |
BEŞİKTAŞ'ı taraftar yönetmiyo zatenn! başkanlık koltuğunda oturan adam yönetmeye calışıoo taraftar da bu koltuğun başkasına verilmesinii baskasının hak ettiğini düşünüyooo |
Alıntı:
akıl yaşta değil baştadır..bravo ablacım... |
ağzı olan konuşur işte! Sen ne yaptın sinan engin kötü zamanımızda. İyi gün dostu sinan engin! Yönetim yalakası sinan engin! Beşiktaşın kötü zamanlarında saçma sapan yorumlar dışında ne yaptın! |
Senin işine bak yalaka Sinan engin ;) |
Türkiye`de Saat: 05:34 . |