![]() |
Alıntı:
Takimin adini bile Satti y.d. Akatlar in adini degistirmis cok mu :) |
Yanlis hatirlamiyorsam Serdar Bilgili doneminde Serdar Bilgili kendi agiziyla Bekodan 300bin dolar(fiyat aklimda yanlis kalmis olabilir) daha fazla veren oldugu icin vazgectiklerini acikladi.Daha sonra ihale yapilmaksizin Cola-Turka ile anlasildi.Rahmi Beyin gerekli destegi vermedigine katiliyorum.Ama bu konuda adam ne yapsin?Beko reklami alin diye taksimde pankartmi acsin?Rahmi Koc a gelene kadar Ulker grubunun bizle ve digerleriyle yaptigi sponsorluk anlasmalarini karsilastirsak ve tartissak daha iyi olur.Burda kabahatli korukorune Ulkerle sponsorluk anlasmasi imzalayan yonetimde. |
katılmamak elde değil |
vayy BEKO ingiliz takımına bile ne kadar yakışmış. Ben BEKO lu formayı daha çok seviyorum. |
Alıntı:
|
arkadaşlar rahmi koç un beşiktaşa verdikleri ali koçtan daha fazladır destek her zaman vardır ve sayın vehbi koçun mirasıdır rahmi koç her türlü desteği yapar ama reklamını yapmaz |
Sayın Başkanımız Bütün Herkesi soğuttu bu Camiadan |
Vefasızlık yapmayalım. Durduk yerden Rahmi Koç gibi bir büyük Beşiktaş'lıyı kırmak doğru olmaz. Yıllarca "BEKO" reklamı bizdeydi. Bizim yöneticilerimiz "BEKO" yerine başkalarını tercih ettiler,Rahmi KOÇ ne yapsın? Efsane başkanımız Süleyman SEBA'nın en büyük destekçisi Rahmi Koç idi, kongre üyelerimiz başkalarını tercih ettiler. Süleyman SEBA ne yapsın,Rahmi KOÇ ne yapsın?. |
kucukken kac yasındaydın rahmııiiiiiii |
| Türkiye`de Saat: 11:52 . |