![]() |
Doğru Sözlere Ne Hacet. |
Şansa Şampiyonluk Değil Teknik Ekip Ve Futbolcular Ellerinden Gelenleri yaptılar ve şampiyon oldular Gs ve fb kötüyse beşiktaşın şampiyonluğuna gölge düşürmekte çok adice oluyor . çalışarak didinerek bileklerinin hakkıyla aldılar şampiyonluğu . |
adam dogru sölüyorrr...şu an gelse bobodanda nobredende nihattanda iyi oynar |
helall olsun delikanlı gibi konuşuo söledikleri de % 99 doğru ve hiçbir değerimize sahip çıkmıo nerde aydın karabulut nerde serdar kurtuluş,koray avcı,ibrahim akın,fahri tatan ve bunun gibi bi sürü yetenek...kimseden korkmadan yok şöle yok böle işsiz kalırım ekmek yiyemem die çekinmio... |
Efsanelerin izi başkadır kalbimizde ama ne yaptın be Ahmet Dursun yerden yere vurdun şampiyonluğu :S |
sadece Şansa Şampiyonlar oldu sözüne katılmıyorum digerlerine imZAmı atarım altlarına |
şansa şampiyon oldular cümlesi ahmet dursun nun değilde haberi yapanın cümlesi gibi geldi bana neyse o zaman "bu sene ezikler yada cincon şampiyon olursa bu bizim ligde iyi olmadığımızdandır" mantık olarak o zaman bizde bunu söyleriz . sanki beşiktaş geçen sene 34 maç oynamışta diğerleri 20 maç oynamış gibi yorum yapmıyorlarmı |
hep öyle olur zaten biz şampiyon olunca şans eseri oluruz diğerleri emekleriyle olur |
dogru olani söylemis bunu yoldaki 15yasindaki cocuga sorsan sana aynisini söyler.. |
Ahmet Dursun iyi demissinde , sampiyon bir macta olunmuyorki. 34 macin 34 ünde de sansliydikda bizim mi haberimiz yok. O zaman bu sene biz kötüyüz. Sansa Gese ya da febe sampiyon olacak. Bütün bunlara ragmen senin takimdan gitmeni hic istememistim o da ayri mesele. |
Türkiye`de Saat: 13:07 . |