![]() |
ne sansı arkadaşlar ya ıyı daha ozaman onlarda kaybetmeselerdı maclarını bız nasıl kazandıysak onlarda kazansaydı sampıyonluga bıle golge dusurmeyın ayıp tamam yonetım ıgrenc ama o sahada ter doken topcularımıza sahıp cıkalım bunu gercekten hakedenler var |
iyi de ola ki bu sene de zirveye ortak olursak gene mi aynı dalavereler uydurulcak birileri kötü olacak ki dğerleri öne çıksın rekabetin karşıtı bu 34 maçın şansı olmaz futbolundan ne hayır geldi de a.dursun un demeçlerinden gelcek işine baksın. |
1. 2. 3. AH-MET DUR-SUN !!! DEMIROREN GITSIN AHMET DURSUN !!! Adam dogru soylemis.. 100. yilimizda butun derbileri kazanarak sampiyon olduk.. Ama gecen sezon Fenerin ve GSnin kotu oldugu icin sampiyon olduk.. Kimse kendini kandirmasin.. Ben Sivassporla cekiserek sampiyon olmak istemiyorum, ben Fenerle ve GSeyle cekiserek sampiyon olmak istiyorum!! BJK-GS macinda Sergen atti sampiyonluk geldi !! Ben bunu duymak istiyorum aynen Ahmet Dursun gibi !!!!! |
arkadaşlar son şampiyonluğumuz aşşa yukarı herkesin içinde biraz burukluk bırakmadı değil. hanginiz 100.yıldaki şampiyonluğu bununla eşit görebilir. renklilere 4te4 yapmışken içerde dışarda. arkadaşın dediği doğru "sergen attı şampiyonluk geldi" kim emin değildi o maçı kazanacağımıza? herkes adı gibi biliyordu beşiktaş o maçı alacaktı ama şimdi hangi maça diyebilirsin beşiktaş maçı kesin alacak sadece derbiler değil. anadolu kulüplerine bile 2 fark atamadık geçen sene. Kendimizi fazlada aldatmanın manası yok. |
bizde bu senen kötüyüz o zaman biz kötüyüz onlar şampiyonluğu hakketmiyor öylemi böyle bir mantık varmı.diğer kulüp takımlarına büyük ayıp oluyor bence onları hiçe saymak mantıksızlık........................ |
$ansa $ampiyon olmadık biz.. diğer konuda hakLı.. |
her lafına katılıyorum ama bilmediğimiz bişeyler söyleseydin keşke |
Türkiye`de Saat: 11:34 . |