![]() |
"Temizleyince görürsünüz" "Temizleyince görürsünüz" Başkan Yıldırım Demirören'in sözleri olay yaratacak: Tribünleri temizleyeceğim dediğimde ne yapacağımı o kişiler anladı, yakında da tüm Türkiye görecek. Kartalcell’in tanıtım toplantısında, “Tribünleri temizleyeceğim” diyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Başkan’ın bu sözlerine başta taraftarlar olmak üzere camiadan tepkiler yükselmişti. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, dünkü Wolfsburg karşılaşması öncesinde FANATİK’e konuştu ve bir durum değerlendirmesi yaptı. “İlelebet Beşiktaş Başkanı olacağım diye bir iddiam yok” diyen Demirören, sözlerine şöyle devam etti: Ancak bırakıp kaçacak, Beşiktaş’ı bu kulüpten nemalananlar istedi diye terkedecek halim yok. Ben Beşiktaş’ın başkanıyım. Hatalarımla sevaplarımla bu kulübün tarihine geçtim. Ne Fulya’yı, ne iki kupayı tarihten silebilirler” ifadesini kullandı. ‘Tüm tribünler yeter diyor’ Ocak ayındaki seçimleri kaybedebileceğini dile getiren Başkan, “Kaybetmek sorun değil. Ama bundan sonra herkes şunu bilsin: Yıldırım Demirören sadece doğru bildiği yolda ilerleyecek. ‘Tribünleri temizleyeceğim’ dedim. İnönü Stadı’nda tüm tribünler bana yeter artık diyor. Yetip, yetmeyeceğine kongre karar verecek. Ama Yıldırım Demirören, şu anda size anlatamayacağım temizlik operasyonunu mutlaka gerçekleştirecek. İnönü Stadı’nın tribünlerini dolduranlar, toplum psikolojisinde bazı ayrıntıları gözden kaçırıyorlar. O ayrıntılar göz önüne serildiği zaman, herkes neyin, ne olduğunu görecek” dedi. ‘Bazı kişilere taviz verildi’ Kendisinin de zamanında bazı hatalar yaptığını belirten Yıldırım Demirören, sözlerini şöyle noktaladı: Her kulüpte olduğu gibi, tribün konusunda zamanında bazı kişilere taviz verildi, her yönetim zamanında olduğu gibi hatalar yapıldı. Ama gidişat bize, bu duruma son vermemiz gerektiğini söylüyor. Yoksa bu vebalin altından vicdanen kalkamam... Orhan Yıldırım |
Kongrede sana yeter dicek Y.D. !!! Sen ilk baş kendini temizle ve bi çektir GİT !!! |
anlasılan butun trubunlerı temızleyecek |
temizlesene temizlesene federasyonu temizlesene ! |
Bedava biletleri "temiz" taraftarlara mı dağıtıyorsun? İnsanlar kadınlı, çocuklu dayak yerken yapılan temizliğe mi gülüyordun? Federasyonu temizlyebiliyor musun?Medyayı?Gazetecileri? En önemlisi kendini temizleyebiliyor musun? |
bi git isine demirören yaa konustukca batiyorsun .. |
Once kapinin onunu temizle sen sayin Demiroren !! |
Ahh Gurur..Gurur.. Herkeste mevcut olmaz bu dediğim.. İşte örneği.. |
bir adamda onur denen seyden ufacik bile bir kirinti olmazmi be kardesim bazen olmuyor iste demekki |
Sen temiz tup satmaktan aciz bi insansin... Demirorenden kurtulus besiktasin basina gelebilecek en guzel seylerden biri olacak |
yaa şaka gibi ya adam babasının şirketini batırdı babası resmen kowdu bunu şirketinden gelmiş şmdi beşiktaşla manager lik oynuyo resmen ya. |
Sayın Başkan Sıkıldık Artık Yeter Lütfen |
sen anca tribünün tozunu temizlersin.. |
''Ben Beşiktaş’ın başkanıyım. Hatalarımla sevaplarımla bu kulübün tarihine geçtim.'' Doğru diyorsun bu kulübün tarihine kara leke olarak yazıldın bile. En büyük sevabı bu takımın başından gittiğinde işleyeceksin. ''Yıldırım Demirören, şu anda size anlatamayacağım temizlik operasyonunu mutlaka gerçekleştirecek.'' Gizli saklı yapıyorsun zaten bütün operasyonları. Bu aralar arapsabunu kokusu sardı dörtbir yanımızı zaten madem bayram temizliğine giriyorsun elin değmişken kapalı'ya da klima taktır sauna gibi oluyor yemin ederim. Bugüne kadar maden izin veriyordun madem taviz veriyordun ne diye protestolar başlayınca temizlik yapma kararı aldın ne diye bu kişileri zan altında bırakıyorsun ? Y.D artık bu takımın başında kalamayacağını biliyor bu şekilde açıklamalar ile tribünleri bölmeye kalkıyor bence. |
artik sana sinirlenmiyorum allahin izniyle ocak ayinda basip gideceksin |
onun temizlikten kastı bence eline bir bez, vileda vesaire alıp başlamalı :) inönüyü anca öyle temizleyebilir başka türlü olduğunu sanmıyorum :D |
Sen o bedava bılet vermeyı kes zaten bıtecek sen kırlettın temızle hadı... |
bir zamanlarda paf takımla çıkıyordun maça demirören... tribünleride kirleten sensin temizle bakalım nasıl olacak |
valla sevgili baskancim 2 kupayla fulyayi tarihten silemezler demissinde,evet dogru gercekler silinmez,yanliz senin besiktasa 6yildir yaptigin kötülügü kallesligi adiligide bu tarih yazacaktir ve silinmeyeceklerdir,inan ol fulya ve 2 kupa hatirlanmaz bile,dier olaylar herzaman hatirlanacak,ve lanetle anilacaksin.evet tribünlerde temizlenecek cok adam var,düne kadar besledigin bazi tribün liderlerinden basla istersen.ama onuda yapamayacaksin cünki kongreyde boyunun ölcüsünü alacan.hatta ben simdiden söyleyim.topuklu ayakkabinla beraber boyun 1,82 cm.kilon ise 120kilo |
Hadi be ordan Beşiktaş senin sandığın gibi babanın malı değildir. Beşiktaş Beşiktaşlınındır, Beşiktaşa gönül verenlerindir. Kimi nerden temizliyorsun sen! Kimi kimden temizliyorsun sen ! Yeter artık Demirörensiz havasahası istiyoruz .! Hepimizi verem ettin artık. Yeter demiyoruz Defol diyoruz ! |
Ben bu adamı döverim ya Sen kimin evinden kimi kovuyosun BEŞİKTAŞK TARAFTARINDIR ! |
Bu Taraftar Temizlenirse ki Böyle bir Durum Olamaz.. Temizlendiği Takdir de Sende Temizlenirsin Sanırım Y.D |
çok merak ediyorum ne yapıcak bu taraftarı kimse bozamadı bozamazda |
Bi başkan önce söylediği sözlerin arkasında olmalı..camianın saygınlığına yaraşır olmalı. Sayın demirören medya karşısında söylediği bi çok sözün ardından ya özür diledi ya da o sözleri yutmak zorunda kaldı.. Biz bu takımı gönülden seven taraftarız..medya unutur, karşısına aldıklarıyla-formasını giydirdiği futbolcuyu kaptırdıklarıyla gün gelir kanka olur..!Ama biz unutmayız (o forma senin bu camia senin emrine amade değil..bu taraftar işte doğuştan gerçek beşiktaşlı dediğin Topuz Değil) yıllar sonrada seni bunlarla anıcağız muhterem başkan..övündüğün çifte kupanla değil, Temizlik anlayışın seni kurtarmaz |
bu taraftar senı o koltuktan alacak besıktas kımsenın malı degıldır |
Bi temizliktir tutturmuş gidiyor GÜNDELİKÇİ MİSİN be adam sen? Ayıp yahu herkesin dilindesin alay ediyor herkes seninle. Yarattığın şu esere bak be defol git artık yahu. |
yaaklaşma yanarsııın |
maça gitsene maça gitsene saraçoğluna maça gitsene! |
A.Yıldırım'ı da haklı çıkardın şimdi. Peşinden değil, önünden gitmeliydin. Ama artık temizlikten söz edecek durumda değilsin sayıon başkan. |
Emniyet Çarşı'ya karşı! Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı'da şok gelişme... NTV Spor Güncelleme: 23:53 TSİ 13 Kasım. 2009 Cuma Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı şok kararla sarsıldı. Denizlispor ve Wolsfburg maçlarında tribünlerden yükselen kötü tezahürat ve çıkan olaylar nedeniyle aralarında amigo Alen Markaryan'ın da bulunduğu 36 Beşiktaşlı taraftara 1 yıl statlara giriş yasağı ve 2 bin tl para cezası verildi. Alınan bilgiye göre stada giriş yasağı verilen 36 kişi, Beşiktaş'ın hem iç hem de dış sahadaki tüm maçlarında bir yıl boyunca statlarda yer alamayacak. Başka bir kaynakta da aralarında fener ve gsray tribün liderlerinin de olduğu toplam 119 kişiye 1 yıl ceza verildiği yazıyor.. Görünen o ki temizlik azizin de desteğiyle başladı.. Beşiktaş'ın ayakta kalmaya çalışan tek özelliği taraftarını da bitirme projesi başlamıştır.. Hayırlı uğurlu olsun.. Türk futbolunda 2 büyük yaratma projesi Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım ve Adnan Polat önderliğinde devam etmektedir.. |
Bu operasyondan sonrada tribunler yeter diye inlerse ne yapıcak?? Butun taratarları mı men edicek?? |
herzaman dediğim gibi... demirören imparatorluğu haline getirdi kulübü beyefendi... bakalım ocak ayında dur diyebilecek mi o beşiktaşlıyım diyen kişiler?! |
Az kaldı az..Ocak'ta genel temizlik başlıyor en tepeden itibaren.. |
sen gitsen zaten temızlenmiş olucak bi anlasan..! |
fener macindan sonra butun tribunler ayni seyi tekrar etmeli tribun yeterrrr yildirim demirorennn yeterrrrr diye anlamali 30 40 kisiyi maclardan men etmekle bu isten kurtulamayacagini serefsiz yonetim besiktasi mahvettin |
Alıntı:
ben artık bu seneden bişey beklemiyorum dünkü cezalardan sonra. fb maçında ve diğer tüm maçlarda 90 dk boyunca yönetim aleyhine bağrılmasından yanayım. |
sende gurur-şeref-haysiyet diye birşey yokmu be adam.Tüm taraftar yanlış konuşuyor bir sen ve senin yardakçıların doğru konuşuyor değil mi? Yıllardır tribün git diye bağırıyor en sonunda küfür ettirttin kendine.Ve hala pişkinlik yapıyorsun!Babanın malı mı ulan Beşiktaş!Tüm tribünler sana beddua ediyor.Artık öyle bir duruma geldikki rakip takım taraftarlarının bile zoruna gidiyor. Günahlarınla sevaplarını aynı anda terazinin kefesine bıraksak sevapların uçar gider. Yeter artık Demirören.Ocak ayına az kaldığından istifa etmeyeceğin belli.inş. seçilemezsin.Beşiktaş için senden sonra kim gelirse gelsin daha hayırlı olacağı kesin! |
Şu kendine karşı gelenlere karşı gösterdiğin direncin % 10 unu BEŞİKTAŞIMIZIN MENFAATLERİ için kullanacak olsaydın verdiğin sözleri yerine getirecek olsaydın bugün bu temizlemeye çalıştığın taraftarın seninde BEŞİKTAŞIN da arkasında kapı gibi dururdu..Ama sen şimdi sevgilileri ayırmakla hayatının hatasını yaptın sayın başkan.. Beşiktaş tribünleri HAYAT demektir.Ve bu hayatta senin yerin yok ve olmayacakta.. O yüzden istersen bütün taraftarı yasaklat tribünlerden ama şunu unutma gün geldiğinde hesap dönecektir... |
temizlesene temizlesene bütün tribünü temizlesene!.. |
| Türkiye`de Saat: 04:59 . |