![]() |
Uçuşa Devam! 0-1 Uçuşa devam! 0-1 Süper Lig'de son 3 maçını da kazanan Beşiktaş, 10. haftada konuk olduğu Eskişehirspor'u Ekrem'in tek golüyle mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Ferrari, Ernst ve Sivok'tan yoksun olarak sahaya çıkan Siyah-Beyazlı ekip, Ümit Karan ve Youla gibi iki silahından yoksun olarak sahaya çıkan Eskişehirspor'u ilk yarısı golsüz sona eren maçın 85. dakikasında Ekrem'in ayağından bulduğu golle devirdi. |
çok şükür beşiktaşımız kanatlandı galibiyet serisine devam:) |
Kötü Futbol 3 puan Helal olsun dağ gibi adam ekrem dağ |
kazanmak güzell. inşallah devamı gelir... |
Önemli olan 3 puan diyelim, başka diyecek bir şey yok çünkü...Bu takım 2-3 golü bir arada zor görür valla, patlamaya yapacağız diyen hocaya, futbolculara ve onlara inanalara da gülüyorum artık...Neyse, maçlarımızı kazanalım da biz, iyi futbolda golde istemiyorum, 1-0 1-0 gidelim, ilk 3'ü zorlayalım yeter!.. |
ucusa devamda ama bu ucus uzun sürmez yakinda yere cakiliriz |
kötü futbol oynayıp kazansakta takımı kutluyorum renklilerin en az 1i'nin puan kaybedeceğini düşünürsek güzel bir hafta oldu |
Biraz alçaktan uçtuk ama uçmakta güzel :) |
çok iyi oynamadık kabul ama sonuç olarak 3 puanı aldık artık futbolda iyi oynamak işe yaramıyor en önemlisi maçı kazanmak;) |
İyi futbol görseydik güzel olurdu ama önemli olan aldığımız 3 puan, inş. önümüzdeki maçlarda iyi futbolda görürüz |
futboldan menun olmasakta bunda şükür yapılacak bişey yok |
Es-Es 'e Selam , Uçuş'a Devam :D |
kazanmak güzel ama hala takım olamamış beşiktaşım bu böyle nereye kadar |
Mustafa hoca bir tavşan daha çıkardı.. Sahada hiçbir şey yapmayan bobo'yu 80 dakika oyunda tutup, tabata'nın yerine erhanı almak nasıl bir aklın ürünü acaba.. Bu artık sihirbazlığı da geçti.. David Coperfield bile buna isyan eder.. Bu arada tekrar söylüyorum ligin en kötü forvet hattına sahibiz.. Ligin 4te biri bitti ben hala organize bir gol bekliyorum.. Atacağımız gol ancak bugünkü gibi şapkadan çıkar.. |
iyi oynamadık ama şansımız varmış ki goL buLduk.. İnşallah iyi oynarız gelecek maçlarda.. |
arkadaslar ne uçuşu takım mahalle takımından farkısz oynuyor. fanatik beşiktaşlı olarak ikinci yarı maçı izlemedim bile.boyle futbol olmaz mahalle takımından farksız oynuyoruz.utanc verici |
bence olaya çok kötü yönünden bakıyorsunuz düşünün ki bu takımda sivok,ernst,ferrari,delgado,holosko yok daha nasıl olabilir ki en iyisi bu yani:) |
oynanan futbolda sistem adına hicbirsey yok.nihat bırakın topa vurmayı futbolculuktan cok uzakta |
ona katılıyorum Nihat gerçekten çok kötü şut çekiyor yani beceremiyor birde üstüne bencil oynuyor başkalarına pas vermiyor bence oynatılmaması lazım birkaç hafta.. |
Bu maçta tek sevindirici taraf alınan 3 puan. Oyun olarak ne oynadığımız belli değil ortasaha diye bişey yok Tello kafasından Beşiktaş'ı silmiş gibi top oynuyor. Sorumluluk almıyor. Nihat efendi egosunu tatmin etmek için bencilce davranışlarda bulunuyor. Nobre kalecisiz kaleye gol atamıyor. Bobo kafasına göre istediği maç çıkıp oynuyor istemediğinde sahada dolaşıyor. Nihat-Bobo-Nobre bu takımın golcüsü değil kimse kendini kandırmasın bu takıma devre arasında kesinlikle iyi bir forvet alınmalı. Denizli'nin oyuncu değişikliklerini anlayabilmek gerçekten zor. Sezon başında sıkıntımız var o bölgeye adam almalıyız deniliyor adam alınıyor ama 2.yarı oyundan alınıyor. Hocanın geçen sene ki gibi futbolcuların şampiyon takım futbolcusu olduğunu anlamaları için çalışması gerekli. |
Ugur, Nobre, Tabata, Erhan ve Nihat gibi beceriksiz adamlarla nereye kadar? Tabata hic birsey yapmiyor gercekten.. Delgado en kotu zamaninda bile Tabatadan daha yararlidir.. Cabuk don buyuk kaptan DELGADO !! |
zaman zaman kötü oynasak ta 3 puanı aldık önemli olan buydu yola devam ediyoruz . |
Alıntı:
hadi ya bu yorumuna sadece gülerim . Lafa bak büyük kaptan delgado imiş yok devenin bale pabucu peeeehhhhh . Hayranlığın dozunu kaçırmayın objektif olun aslolan hayran olduğunuz futbolcular değil Beşiktaş tır . |
Bu maçda bariz bir şekilde ernst in eksiği vardı orta sahayla forveti bağlayan köprü eksikliği çok belli oluyordu. Forvet hattına geçtiğimizde o kadar da organize olmadığımız söylenemez. Bulduğumuz pozisyonlarda güzel paslaşmalar izledik. Ama işte orta sahada bir organizasyon eksikliği var ancak karşı takım bize alan bırakırsa bişeler yapabiliyoruz eskişehir üstümüze gelmese zor bulurduk son 15 dakka o pozisyonları. nihat gerçekten bitiricilik konusunda çok beceriksizdi tamam golcü dediğin bencil olur ama bunun sonucunu da alır nihat dağlara taşlara vurdu topları. Tello yla tabata oyundan çok uzakta duruyorlar hiç top almıyorlar alsalar kötü işler yapmıyolar aslında da işte topun olmadığı yerlerdeler sürekli. Uğur la fink oyun kurmaya çalıştı onlar da bi yere kadar. Maç da vasat üstü oynayan i.toromanla kaş dı onlar da uyumsuzluk gösterdi. Kazanmamız önemliydi sonuçta 3 puanı aldık hatalardan ders alınır umarız. |
bugün iyi bir futbol sergilemedik ama zorda olsa 3puani aldik bu cok sevindirici bir durum 3macda 3galibiyete kulaga hos duyuliyor ama böyle devam oynarsak daha cok zorlaniriz fink ernstin yerini doldurmaya calisdi basariliydida futbolcularimiz genel olarak cok kostu ama akilsiz kostular..tabatayi cikarmakla hata yapdi mustafa hoca en azindan topu dagitiyordu tabata.. nihati begenmedim cok egoist oldu tamam anliyorum takima kendi adinla yardimci olmak istiyorsun ama böyle yerlerde pas vermen gerekiyor bobo ise tam anlamiyla fiyaskoydu cok pas hatasi yapdi top kaptirdi ama sistemi boboya yöneltmezsek boboyu kaybederiz bobo birde kendine hic güvenmiyor biraz korkak oyniyor mesela o hayvan vucuduyla her defans oyuncusunu zorlae ama yapmiyor nedense tek sevindirici olan 3puan baska birseyde degil.. |
yine kötü futbol yine formsuz golcüler nereye kadar bu böyle devam edecek merak ediyorum...hoca tutturmus bi 4-2-3-1 gidiyo yaw hocam bi oynat bakalım çift forvet geçen sene inönüde trabzona gaziantepe çıkardığın kadroyu çıkart bakalım nasıl oynuyo takım |
iyi oynamasakta 3 puan bu hafta için en önemli şeydi çok fazla önemliydi eses gibi bir takımdan özellikle her sene gsden fbden paun alan bir takım sonuçta galibiyet güzel ama oyunda ileriki haftalarda güzelleşicek diye düşünüyorum bugünkü performanstan memnun değilim ama daha iyisi olucağını bildiğim için genel performanstan memnunum |
Alıntı:
|
Kötü oynadık ama kazandık |
Nihat'ın eski gücüne kavuşması ve hırsı dışında takımın en küçük bir olumlu noktası yoktu. Bir büyük takım bu kadar korkak oynamaz... bir büyük takım 8 tane savunmacıyla bir maça çıkmaz... Mustafa hoca Ertuğrul gidip sen gelirken çok sevinmiştim , korkaklıktan 1-0 a yatmaktan kurtulup hücum futboluna geçeceğiz diye ama sen bu yıl korkaklıkta Ertuğrulu bile geride bırakmaya başladın |
Geçen sene de son dkkalarda atardık şimdi de öle gibi... |
Türkiye`de Saat: 18:35 . |