![]() |
1. bile olabılırız işe yaramadıktan sonra.. |
ismail, ferrari kesinlikle karşılıklarını veriyorlar nihat sezonun ikinci yarsı vericektir tabatada öyle nihat önümüzdeki sezonda verebilir onu kestiremiyorum erhan iyi yedek bnce oyunculara çok para verilmesi dışında aldığımız oyuncular öyle kötü oyuncular değiller |
bırde rakıplerımız kımlere aldı boyle yonetım oldukca cok normal |
İsmail iyi futbolcu ama o rakam çok fazla ona. yani 2-3 milyon ederdi. Ferrari için bir şey demiyorum. Nihata ödenen paraya başından beri karşı çıktım çıkmaya da devam edeceğim. Çünkü Nihatın kalitesi asla o para etmez. Tabata da öyle onlara verilen paralara acıyorum ben. |
çok zenginiz maşallah:cool: yakında dier takımların parasını da biz öderiz:D sadakamız olur demi demirören:D |
İlginç gercekten hala nokta transfer yapmayı öğrenemedi bu yönetim ... Peynir ekmek gibi futbolcu alıyolar 2 maç oynatıp bu iyi değilmiş dedikten sonra anadolu kulubune bedelsiz olarak kirala satmaya çalıs bilmem ne .. Yok böyle bi akılcılık ya ... |
Gaziantep de en çok kazananlar listesine girdi o zaman ... |
ferraride kötü topçu. bakma türkiyede iyi :D |
İtalya kültürü almıs adam zago ve ronalda gibi olcak bence:D |
Alıntı:
Ridvan ise bana gore en iyi transferimiz.Uygun fiyata dogru futbolcu.Hem umit milli takimda hemde kisa surelide olsa Bjk de izledigim maclarda biraz uzerine dusulurse Gokhan Gonulu gececegi izlenimini veriyor. Harcadigi onca paraya karsin Carew ve Ernst disinda taraftara oh be dedirten bir transfer yapamayan bu yonetime ne diyeyim? |
Türkiye`de Saat: 07:34 . |