![]() |
Alıntı:
tek yanlış Tigana! :: Kartalhaber.com :: Alıntı:
|
İlkönce en baştan diyorduk hala diyoruz..Helguera yada Edmilson bu takıma çok iyi olurdu..ama tigana her transferde ısrar ettiği gibi örneğin delgado'da olduğu gibi neden ısrarcı olmadı anlamadım..nede olsa yönetim her dediğini alıyor...bence savunma aslında çok iyi bizim ben teknik hatalardan o kadar gol yediğimizi düşünüyorum..ayrıca İbo konusuna gelince çok şans tanındı yine tanınmalı ama artık o da akıllı olmalı..çok yetenekli aslında ama kendini futbola veremiyor... |
2 yabancı alınabilir devre arasında kaleciyi gönderirsek tabi |
çok güvendiği runje yle baki gibilerini getrmesinde tekrar.. |
Ara transferde transfer yapmak bizi sadece Türkcell Süper Liginde yararlı olacak.Uefada listeler sezon başında verildiği için uefa maçlarında oynama şansı olmayacak.O yüzden transfer yapılacaksa sezon başında yapılmalıydı.Şimdiden sonra ara transfere bıraktılarsa ben bu takımın uefa daki hedeflerinden kuşku duyarım.Ama şu anda tam anlamıyla takımımızın yanında olmamız lazım bize çok ihtiyacı var herkesin... |
ccanerr dlı arkadaş imzasında çok güzel yazmış HIRSTAN KIRMIZI KART GÖREN FUTBOLCU İSTİYORUM. Bİ İLHAN MANSIZ. Bİ PASCAL NOUMA. biz takımda gerçek BJKli istiyoruz |
Sonra da 5 kirmizi kart gorup 6 gol yiyince aglamayin ama... |
kaleci giderse bir kalcei 1 kontenjan hakkımızada defans aldıkmı tamamdır |
okana bak yaw o eziklere gitti sattı bizi yazıklar olsn |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:17 . |