_Blackseagless_ | 03-11-2009 01:59 | Alıntı: omen´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1128179)
Yahu bu senin kazma Nobre aldı o kadar parayı boş kaleye bile gol atamıyor. Doğru aslında o kazmanın suçu değil ona bu parayı veren ve onu ısrarla oynatanın suçudur. 1- Nobre ezikler tarafından o kadar gol atmasına rağmen sıradan 3. sınıf bir futbolcu olduğu ve tesadüfen gol atabilen biri olduğu anlaşıldığından kapı dışarı edildi. 2. iddianı okudum ya çok şaşırdım, harbiden böyle mi düşünüyorsun? Biz züğürtüz öyle mi? Bak kardeş biz Nobrenin bindiği arabasını, evini filan tartışmıyoruz, onun kazmalığını tartışıyoruz haketmediği ve kulübün hiç olan paralarını tartışıyoruz. Biraz mantıklı yorum yap lütfen. senden başka o kazmayı savunan bir kişi yok. | Şu şikayetlerinizi hakaret etmeden yazmak çok mu zor neden illaki inatla ağzınızı bozuyorsunuz kazma demeden gol atma son vuruş yapma konusunda beceriksiz olduğunu anlatamazmısınız ayrıca nobre benim felan da değil dir Beşiktaşın dır . Nerden biliyosun nobre nin fb den bu dediğin yüzünden gönderildiğini ıspatın varmı öyle veya böyle nobre fb de iken gol krallığına oynayabilen bir adam dı . Şimdiye gelirsek Beşiktaş futbol takımında bir tek nobre mi beceriksizlik ediyo bir tek nobre mi gol kaçırıyor .
Allah aşkına uslubunuza biraz dikkat edin eleştiri ve protestolarınızı hakaret etmeden ve abartmadan yapın bunu genel olarak söylüyorum .
iddiamında hala arkasındayım bağzı arkadaşların nobre ye verilen paraya yaptıkları aşırı tepkide bilinç altında ki aynı parayı kazanamamanın verdiği bir tip kıskançlık var evet kabul edilmesi zor bir tez bir iddia ama gerçek . |