![]() |
8 oyuncumuzun Wolfsburg maçına yetişmesi zor!! Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, İsmail Köybaşı'nın her iki ayak bileğine de darbe aldığını ve ezikler olduğunu, Rüştü'de darbeye bağlı bel ve kalça spazmı bulunduğunu, Nihat'ın sol arka adalesinde çekme olduğunu, İbrahim Toraman'ın sol diz ve üst kasta darbeye bağlı ödem oluştuğunu, Tello'nun ise sağ arka adalesinde çekme olduğunu belirtti. Bu 5 oyuncumuzun da Salı günü oynanacak Vfl Wolfsburg maçına yetişmeleri zor görünüyor. delgado rıdvan holosko dahil 8 oyuncumuzun yetişmesi zor görünüyor.. Allah belanı versin federasyon...Maç Cuma olsaydı en azından 3-4 oyuncumuz yetişebilirdi.. Bir lafımda Özkahyaya;ben senin kadar adi bir insan görmedim yaa Ankaragüçlüler resmen çift daldı oyuncularımıza 1 tane bile atılmadı oyunndan!!! |
Revire dönmüşüz ya |
off off işimiz çok zorr :/ |
ne olursa olsun biz kartalız alırız bu maçı |
ibom da yok yaa |
hepsi oynar |
inanmayin hemen herseye.. |
Rüştü Oynamazsa Hakan Oynar , Toraman Oynamazsa Kaş Oynar , ismail Oynamazsa ibrahim Oynar , Nihat Oynamazsa Serdar Özkan oynar , Tello Oynamazsa Yusuf oynar , Sıkmayın Canınızı Burası Beşiktaş Yeri Dolmayacak Oyuncu yok Allahın İzniyle Wolfsburgu Yenicez |
toraman yetişsin yeter |
Kadromuz geniş çok şükür zor maç olacağı kesin . ama 12. oyuncuyu unutmayın rakipten 1 oyuncu eksiltip bizden 1 oyuncu çoğaltıyo (: |
zannetmiyorum ismail köybaşı dışında tüm oyuncular oynar ismailin durumunu bilmiyorum ama çocuğa neler yaptılar |
helal olsun sana federasyon!!! |
Alıntı:
Ayrıca unutmayınızki arkadaşlar, en pahalı yedek kulübesi bizde ;) Yeri dolmayacak oyuncumuz yok... |
yani beyler abarmtayın bu kdar hermevkide alternatif war kadromuz geniş onları kullancaz bu mac öncesi olmasaydı keske ama yerlerine oynayanlarda en iyisi yapacaktır |
yusuf un forvet arkası oynaması için hem tellonun hem de tabatanın sakatlanması gerekiyor her halde nasıl yusuf sol açık oynar anlayabilmiş değilim.wolfsburg karşısında sol açık oynarsa sol kanadımız kevgire döner.bence kanatlara mücadele gücü yüksek oyuncular koymamız gerekir.ekrem ideal gözüküyor açık mevkisinde.yusufunda forvet arkası oynaması gerektiğini düşünüyorum.bi de allah aşkına bobodan sol açık yaratmaya çalışma denizli... |
serdar özkan oynamasın... oynamasın.. :( :( :( |
bu kötü oldu ya:( |
Hepsi salı akşamı sahada olur diye tahmin ediyorum. Yanlız fedarasyon Türkiye'nin Avrupanın en yüksek vitrinlerinden biri olan Şampiyonlar Ligin'de ki tek takımına olan tutumu gerçekten bu ülke sınırları dışında hiçbir yerde olmaz. İngiltere liginde takımların oynadıkları maç sayıları farklı farklı bunları bir şekilde müsait tarihlerde oynanarak eşitleniyor. Bizde böyle bir uygulama yapılması için renklerimizi mi değiştirmemiz gerekiyor ? |
Kadro derinliğini düşündüğümüzde bunları aşacağımızı düşünüyorum ki bu 5 oyuncudan özellikle Tellonun ve Nihatın olup olmaması hiçbir şeyi değiştirmiyor şu sıralar.. Ama kim oynarsa oynasın wolfsburg maçında elinden geleni yapacağına eminim.. |
GS olsa maç ertelenmişti bile başka haftaya.. |
Bence bunlar hayirli sakatliklar.Toramanin faydali oldugu tek mevkii stoper.Kendi adima ideale yakin 11 sakatliklar sayesinde bulunacak. Hakan Kas Ferrari Sivok Uzulmez Ekrem Ernst Sivok Serdar Tabata Nobre |
ismail ile toroman haric gerisi yoklari oynadilar zaten simdiye kadar eksiklikleri fazla biseyi deistirmez bence |
Alıntı:
hocam karismak gibi olmasin sivok 2 mevkide birdenmi oynucak? :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
"Nihat oynayamayacak" Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren Radyospor'a konuştu. Şampiyonlar Lig'ndeki kritik Wolfsburg maçı öncesi Aydın Cingöz'le Gündem programına konuşan Düren, "Nihat oynayamayacak." dedi.Beşiktaş'taki sakatlıkları Radyospor'a değerlendiren Mete Düren, "İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman ve Tello oynayacak durumda. Belinde fıtık problemi oluşan Rüştü'nün durumu ise bugün netlik kazanacak." dedi. Ankaragücü maçında sakatlanan Nihat'ın sol arka adalesinde ciddi bir problem olduğunu vurgulayan Düren, "Mustafa Denizli, Nihat'tan vazgeçmiyor. Ancak bacağındaki sakatlık ciddi olan Nihat bu maçta forma giyemeyecek." şeklinde konuştu. Ankaragücü maçının Cumartesi günü oynanmasını da eleştiren Mete Düren, "Eğer maç bir gün daha önce oynansaydı şimdi daha da iyi önlem alırdık. Futbolcuların tedavi süreci daha sağlıklı yapılabilirdi. Beşiktaş'ın maçını cumartesi günü oynaması bizi zor durumda bıraktı." ifadelerini kullandı. İsmail Keleş / Radyospor.com |
Eminim Rüştü oynamaz geçmiş olsun kendisine ama zaten her zaman Hakan'ın oynamasından yanayım;) |
bi şekilde almamız lazım maçı alırsak büyük ihtimal çıkarız gruptan |
Hakan-Üzülmez-Ferrari-Sivokİ.Kaş-Ernst-Fink-Ekrem-Serdar-Tabata-Bobo...Nobre-Yusuf'ta sonradan girecek oyuncular...Yani kadromuz geniş, Tello, Nihat gibi oyuncular zaten formsuz, varkende yoklar!..İso da bu hafta golde atsa kulübede oturacaktı, Denizli'nin bankosu Üzülmez!..Sorun değil onun için bu sakatlıklar...Rüştü iyi gidiyordu, o belki sorun olabilir ama Hakan'da güven veriyor bu sene...Forma giyen oyuncular elinden geleni yaparsa en azından yenilmeyiz bu maçta diye düşünüyorum... |
heheh ne iyi, nihat için üzülmüyorum valla. |
hayırlısı olsun bakalım:) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:32 . |