![]() |
Gömelim Wolfsburg'u İnönüye ! Evet Kartallar Şampiyonlar Liginde ölüm kalım maçımız geldi çattı. Maç öncesi kısıtlı bir zamanda idman yapma şansı bulabildik. Sadece Pazar ve Pazartesi günü takım idman yapabildi. Federasyon maç takvimini lehimize ayarlamadı ama buna rağmen biz Almanları İnönüye gömmek için kararlıyız. Mevcut sakatlıkları da göz önüne alırsan Hocamız takımı nasıl bir taktik ve 11 le sahaya sürmeli, oyunun gidişatına göre yapılacak oyuncu değişiklikleri nasıl olmalı... Söz sizde ... |
Saldır Beşiktaşım! |
senınle dogmusum sensız ölemem dunyaları verseler yıne vazgecmemmmmmm.... bu macta taktık falan hıkaye futbolcular cıkacak kartalllar gıbı saha yenecekler wolfsburg. baska carelerı yokkk bu onların ölüm kalım macları olmalııdrrr |
Saldır Beşiktaşım !! |
kartal gol gol gol !! |
Bence ilk 11'de Hakan,İsmail,İ.Toraman,Sivok,Ferrari,Tello,Fink,Er nst,Serdar Özkan,Bobô,Nihat olmalı sonrada da oyuna alınacaksa Ekrem,Uğur İnceman gibi oyuncular alınabilir.Eğer kadro yaklaşık olarak bu şekilde olursa yeneriz:) |
Öncelikle bu maçı şartlar ne olursa olsun kazanacağımızı belirtmek isterim.. Taktik konusunda ise rakip takımda Grafitte olmadığı için %99.9 Obafemi Martins oynuyacak..Aslında bu bizim içi avantaj olarak gözüksede bence dezavantaj.Martins çok hızlı bir oyuncu.Ve sağa sola çok iyi kaçabilen bir adam.Savunmamızın iki kanadında oynuyacak adamlarımızın hücuma çıkışta geri çok çabuk dönmeleri gerekir..Umarım o iki adamımız İ.Toraman-İ. Üzülmez olur..Toraman'ın iyileşmesi için dua etmekten başka çare yok.Yerişmese bile Kaş'ı değil Ekrem oynamalı o bölgede..İ.Kaş o bölgede çok ağır kalıyor..Ve malesef Wolfsburg orayı otobana çevirir.. Orta sahada ise; rakibin defansı çok dağınık ve gol yemeye müsait.Ancak atakları çok organize.Bizde ise tam tersi Defans ve orta sahamızın libero kısmı makine gibi işliyor;ancak ileriye top taşıyacak bir oyuncumuz yok(Emre Belezoğlu,Xavi tarzı..)Hoca bu görevi Ernst'e vereceğini ve ön liberoda Fink'i oynatacağını Wolfsburg maçının son bölümlerinde ve Öcü maçında belli etti zaten..Ernst'in bu görevi elinden geleceği müddet yapacağına hiç kuşkum yok.. Bir diğer sorun Ernst in yanında oynayacak oyuncunu kim olacağıdır..Hocanın özellikle Tello'nun antremandaki performasına ve moral durumuna çok dikkat etmesi gerekmektedir.Eğer problem görmezse o bülgede Tello oynayabilir.Ama en ufak bir şüphede o bölgeye Tabata'yı çekeceğini düşünüyorum.. Hücum oyuncularımızın performansı skorda belirli rol oynayacak diye düşünüyorum.Özellikle uçta mutlak Nobre oynamalı(Savunmayı dağıtmak açısından).Solda Bobo sağda ise yine Nihat'ın performasına bağlı Serdar Özkanla arasında bir seçim yapması gerekiyor Denizli'nin... Kafamdaki 11 şöyle: http://this11.com/boards/1257173914974183.jpg Baş ağırttıysam affola..Saygılar |
0o0o0o0o0o.Saldır BEŞİKTAŞ'm 0o0o0o0o0o.Saldır BEŞİKTAŞ'm İnandık güvendik.Bence bu maç bizim olacak! (: |
Görünüşe göre toraman nihat tello ve ismail kadro dışı. |
Inonu faktoru ile yeneriz Wolfsburgu.. Biz burada Manuyu darma dagan etmistik.. |
yönetim,, denizli flan hepsi hikaye..taraftarımızın gücüyle alırız maçı ;) |
Toraman ın olmaması kötü olmuş ama ismail in yerine zaten üzülmez oynamalıydı bu maçta bence o açıdan sorun yok ismail açık bırakabiliyor arkada daha kademe anlayışını tam oturtamadı üzülmez daha uygun bu maç için. Toraman ın yerine de en iyi seçenek ekrem tabii ki. 2 li ön libero oynar büyük ihtimal gene Ernst ve fink olarak. Tello yu gene oynatacaktır hoca çünkü duran toplar çok önemli Tello gerekli bu açıdan. Nihat olmayacağına göre bobo ve nobre bir arada oynayacaktır. Sağda da S.Özkan oynamalı Rüştü Ekrem Sivok Ferrari Üzülmez Fink S.Özkan Ernst Tello Bobo Nobre bence böyle olmalı. |
İNŞALLAH BEŞİKTAŞIMIZIN MAÇI OLUR VE TAM BİR BEŞİKTAŞLI GİBİ RUHLARIDA ÖYLE OLURSA VE DE ŞANSLARI YANLARINDA OLURSA KARA KARTALI TUTAMAZLAR.BAŞARILAR DİLİYORUM İNŞALLAH KAZANICAĞIZ...KADRO İSE; RÜŞTÜ İ.KAŞ-İ.TORAMAN-FERRARİ-İ.ÜZÜLMEZ ERNST TELLO-TABATA-SERDAR ÖZKAN BOBO-BATUHAN(BU ADAMA ŞANS VERİN ARTIK) |
hadi hayırlısı tarih yazalım:) |
Weh: 'Kazanmak zorunda olan Beşiktaş' Denizli: 'Beşiktaş'ın gücünü göstereceğiz' Maçın özeti gibi açıklamalar yapıldı bugün. |
Hakan İ.Toraman-Ferrari-Sivok-İ.Üzülmez Ekrem-Fink-Ernst-Tabata Nobre-Bobo Tello bana göre 11'de olmamalı sahada ruh gibi dolaşacak yine. Bobo - Nobre ikilisi iş yapar bu maçta kanatlarda da hızlı adamlar olması gerekli Deli o kanadı tek başına forse eder diye düşünüyorum. Bobo ve Nobre 11'de başlarsa ileride boşluk yaratabilirler Tabata ve Ekrem ile de gol pozisyonları yakalarız diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı galip gelmemiz gereken bir maç son düdüğe kadar yine susmak yok. |
wolfsburga Kendi Sahamızda ürkek Değil İstekli Oynamalıyız ideal Kadro bana göre bu olmalı http://this11.com/boards/125720016487002.jpg Oyunun gidişatına Göre Tabata Girebilir |
Bu maçı kazanacağız şüphem yok..! Maçın kilit oyuncuları en uçtaki oyuncularımız olacak..oralarda Nobre ve Bobo olmalı. Bu maçta son 2 haftadaki gibi şans golleri atamayiz, ilk 11 de net gol vuruşu yapacak oyuncu lazım yani Bobooo |
zor dostum zor, bu futbolla bu futbolcularla zor |
SALDIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PARÇALA ULAN........ alıcaz bu maçı kaçarı yok! serdar özkan oynamazsa alırız! |
gerçekten bu futbolla yenmemiz gerçekten çok zor.. üstelik karşıda galibiyete hiç ihtiyacı olmayan ve çok iyi kontra yapabilen bir takım varken.. Wolsburg'un teknik direktörü mustafa denizli'ye katılmaığını sölemiş ve 7 puanın bu gruptan çıkmaya yetmeyeceğini söylemiş.. Nasıl matematik var bu adamda acaba.. 6 puan bile çok büyük ihtimalle çıkarır onları.. 7 puan ise kesin olarak çıkarır.. Bizim bile şu şartlarda 6 puanla çıkma şansımız var.. |
Haydi kartalım gün senin günün şimdi uçma zamanı . |
Zor olacak ama alacağız bu maçı.. |
saLdıR kartaLım Alalımm bu maçı... |
çıldırt bizi delirt bizi kartalımmmm istanbulu başlarına yıkalım.... arkadaslar toraman ve ismail büyük oranda oynamayacak ama oların yerine kim oynarsa oynasın suan takımımızda kendilerini kanıtlama hırsı var bu maçı alma hırsı var ve en az onlar kadar başarılı olacaklarına inanıyorum. Tıpkı liverpool maçında olduğu gibi.. Bi kaç sözde federasyona söylemek istiyorum. Ankaragücü maçı gündüz oynasaydı dünyanı sonu mu olacaktı acaba çok merak ediyorum. Nese biz BEŞİKTAŞ ız her seye her kese rağmen YE NE CE ĞİZ başka yolu yok..... |
bence maçın gidişine göre tezahürat yapmalıyız.ne bileyim top karşı takımda iken "bu sene şampiyon görelim sizi" yerine bütün stadın ıslıklaması yuhlaması daha bir etkili gibi gelior bana. çok zor bir maç olacak.grafitenin yerine oynayacak martins müthiş hızlı bir forvet inş kazanırız |
Alıntı:
|
Almanyadaki macın son 30 dakikasında oynadıgımız oyunu oynarsak kazanırız tabi en öncesi acele etmememiz lazım inşallah 12 adamın desteğiyle alacağız bu maçı... |
Alıntı:
senin yaptigin bu orta sahayla birak golu pozisyon bile bulamayiz malesef gokhan |
Alıntı:
|
saldır kartalım hadi bobo liverpool marsilya şimdi wolsburg |
bize ileride gol atabilecek adam lazım wols wols ların defansları cok kötü garafitinin yokluu da bizim için büyük bi avantaj umarım hersey istediiğimz gibi olur ve ilk yarı atacagmz bi golle 2nci yarı düğümü çözeriz die düşünürom... |
Tam Holosko'nun olması gereken maç ama ne yazıkki sakatlığı kötü bir zamana denk geldi. Bu maça mutlaka Bobo-Nobre ikilisi ile başlamak lazım. Nobre bu aralar çok formsuz ama Bobo'yu tek forvet oynatmakta pek birşey kazandırmaz bize, mutlaka gol atmamız gereken bir maç çünkü.. Sistem olarakta 4-4-2 düzeni ile oynamalıyız, uzun süredir denediğimiz 4-2-3-1 pek uymadı bizim kadro yapımıza çünkü. Fink ve Ernst yine defansın önünde yer almalı. Tabi herşeyden önemlisi sahada yer alan oyuncularımızın hırsla ve formasının hakkını vererek oynaması lazım. Galibiyetten başka çare yok.. |
Gömmekten Başka Çaremiz yok gibi.. |
Bunca eksiğe ve soruna rağmen kazanmaktan başka çare yok. Yine 4-2-3-1 dizilişi ile çıkıyoruz bu maça, umarım erken bir gol bulup daha kontrollü bir oyun sergileriz.. |
haydi kartalım saldırr:D:D3_1 |
ernst yok,rüştü yok,toraman yok tek forvetli sistem bunlara rağmen kazanırız İNŞALLAH herzmn umutluyuz haydi kara kartalım uçur bizi göklere şampiyonluk akşamını yaşat hepimize İNŞALLAH... |
İki takımın bu maçtaki kadroları şöyle: Beşiktaşımız: Hakan Arıkan, İbrahim Kaş, Matteo Ferrari, Tomas Sivok, İbrahim Üzülmez, Uğur İnceman, Michael Fink, Ekrem Dağ, Rodrigo Tabata, Serdar Özkan, Deivson Rogerio Bobo Yedekler: Korcan Çelikay, İsmail Köybaşı, Rodrigo Tello, Necip Uysal, Mert Nobre, Yusuf Şimşek, Erhan Güven Wolfsburg: Benaglio, Schafer, Ricardo Costa, Josue, Hasebe, Madlung, Riether, Gentner, Misimovic, Dzeko, Martins Yedekler: Lenz, Santana, Johnson, Pekarik, Dejagah, Esswein, Barzagli |
bn konu açmıştım ama neyse sağlık olsun... |
Türkiye`de Saat: 21:16 . |