![]() |
ucuza bile verdim... Faik Çetiner in programında bir video hazırlanmış ve ekrem tabata ve ismail in golleriyle son haftalarda 9 puan kazandığmızı söylüyorlar bunu söylerkende bizim gaziantepe başkan olsana tezehüratımızı gösteriyorlar . programın konuklarından trabzonlu Ali Ağaoğlu bile biz fatih tekke yi 500bin dolara 10 taksitle aldık yazık bu paralara diyor madem ikili ilşkiniz var ucuza taksitle alın diyor yurt dışından alınan oyunculara bile 4 5 taksit yapılyor dior.G.antep başkanı İbrahim Kızıl az önce tv8 de tabata için ucuza bile verdim diyor. şirkete bak yaf.... kızdımm tv falan yok artık |
bende izledim İşte verildi adamların eline fırsatlar adamlar boş boş konuşuyor dalga geçer gibi alicim de tek başına beşiktaşı savunuyor orda. |
adam doğru söylemiş bu tüpçüden ne koparsa kar |
tamam kardeşim kabul güzel oyuncular özellikle ismail ve ekrem çok kalite ama bu fiyat ne ? dost olmasanız kaça verecektin yaf dalgamı geçiyorsun :Ç |
İsterdimki Futbolu Ön planda olsun Ama bu bonservise maalesef futbolunun önüne geçiyor tabata ve beşiktaşımız adına çok üzücü durum |
ismail tamam da diğerlerine değmez benim için.. ne tabataya nede ekreme kötü futbolcu demiyorum ama çok para yaa yazık günahh.... Nese ocaktan sonra düzelcek inş.... |
daha fazla tepki çekmiceğini bilseler 15 e alırdı demirören. maksat antep kalkınsın. sıra j.cesar da. önümüzdeki seçimi kazanırsak antep ten j.cesar manisadan simpson ankaragücünden ceyhun u alıcam diyomuş :d |
Haklı. Ocak ayında YD yeniden seçilirse, julio cesar ve beto transferinde aynı hatayı yapıp bu kadar ucuza vermez. |
Yazının başlığını görünce çok güldüm bir an için :D :D :D |
Alıntı:
Ehühü:D Başkan olsana Başkan olsana G.Antep'e başkan olsana:evil::evil: |
Türkiye`de Saat: 13:12 . |