![]() |
ayni pregramda benim en cok kizil in su konusmasi dikkatimi cekti faik cetiner sordu ne diyorsunuz demir orene yapilan bu antebe baskan olsana tezahurati icin diye kizilin anlattigini duymustur izleyenler demir oren kizili aramis kongre zamanini sormus taraftar bagiriyor sizin kongrede baskan adayi olcam demis sevgili dostuna taraftar an agiyor serefsizler taraftarla hala dalga geciyor yuzune tukuruyorsun yarabbi sukur diyor demekki bizim demiroren efendi |
Alıntı:
|
Daha Fazla Ücret'e Verselerdi , Demirören Onu bile Karşılardı |
Alıntı:
|
o değilde tamam harbiden çok para verdik antepede düşündüğümüz zaman antepten alınan oyuncular çoğunlukla iyi çıktı tabi benim hatrladıklarım ama çok para ödendi gerçektende |
Alıntı:
|
tabi ya tabata aslında 20 mılyon euro eder gorduk bugun |
gaziantep başkanını butakımın başında başkan olarak görmek istiyorum baksana arkadaş adam kulübüne birdünya parakazandırdı sattığı adamların yerini fazlasıylada doldurdu gazi antep için iyi oyuncular aldı gelsin bize başkan olsun 1,2 milyon dolara bu adam bize birdünya oyuncu bulur hele bide 8 milyon euro ya herhalde yeni maradonayı peleyi keşfeder bide bunları reale barcaya 10 misli paraya satar bizde başkana gitsin diye değil gitmesin diye tezahürat yaparız bence antepten topçu değil başkanından akıl alsın bizim tüpçü... |
Türkiye`de Saat: 06:38 . |