![]() |
gruptan çikarsak fiyatlari dusunmek bile istemiyorum ... :) Kapali 350 olur her alde |
valla besiktasima hersey feda olsun,100degil binde ödenir yanliz bu paranin besiktasimiz icin iyi islerde kullanilmayacagini bildigimizden cogu taraftarin tepkisini aliyor.keske basimizda gercek bir bjk li baskan olsada takimi kulübü iyi yönetsede varsin bilet fiyatlari iki kati fiyata ciksin. |
650 liraya ibrahim üzülmez izlemek istemiyorum sağ bek ibrahim kaş izlemek istemiyorum kanat oyunları futbolu güzelleştirir ama malesef kanatlar yok biri yıllardır boşa çalışır diğeri daha iyi futbolcu olduğunu ispatlayamadı kusura bakamayın beleş tepe anca kurtarır bu düzeni 650 de neymiş... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu ülkede asgari ücret 550tl civarında.Ve insanlar bu parayla kira,elektrik,su,doğalgaz,telefon,yemek gibi ihtiyaçlarını kar$ılıyorlar. 550tlyi 30a böldüğünüzde 18.30tl gibi bir rakam çıkıyor.Bir babanın çocuğunu alıp da maça gitmek istemesi 75+75+10tl(yol)+5tl(simit+peynir) 165 tl yapar buda yakla$ık 9 günlük ihtiyaç demektir bilmem anlatabildim mi?Bu ülkede maça gitmek zenginlerin,orta sınıfın hakkı olduğu kadar fakirin de hakkıdır! |
Şerefsz yönetim. |
işte futbol klüplerinin koca g.tlü başkanlarının taraftarı yolunacak kaz olarak görmesinin en önemli belgesidir.. |
Türkiye`de Saat: 20:20 . |