![]() |
(Anket) Önümüzdeki 2 Maçta Neyaparız ? Bu Hafta ki Konumuz ; Beşiktaş'ımızın Şampiyonlar Ligi'ne Havlu Atmasıyla Gözler Lig'e Çevrildi. Önümüzde Zorlu 2 Maç Bulunmakta " 11. Hafta Trabzonspor ve 12.Hafta Fenerbahçe " Bu 2 Hafta İle İlgili Düşünceleriniz Nelerdir ? |
anca havamizi aliriz.. |
Şunu net olarak söyleyebilirim, 2 maçta 2 golü geçemeyiz biz...Hatta 1 golü anca atarız diyorum ben, şansa falan!..Trabzon maçı 0-0'a gider herhal, Fb maçını da kaybederiz bu futbolcularlan ve bu hocaylan!..Taraftarın olması da yetmiyor artık... |
Bu futbolla nereye kadar?????? Sadece kahroluyorum. Ben 1 puan diyorum sadece... |
yeter be bu yonetımle olmaz demırorenı adaylıgını koydurtmamalıyız bu durumların sorumlusu yonetım bı bakın demıroren donemınde kac futbolcu kac teknık dırektor gelmıs |
trabzon beraberlik, ezik mağlubiyet... görünen köy kılavuz istemez... |
ne önemi var.. |
büyük maçlarda hep yenilgi bundan sonra bu futbolla ve futbolcularla... ne kadar yeteneksiz çapulcu varsa bizde... eserinle övün demirören |
fener maçı Denizlinin de Demirörenin de sonu olur bence |
Alıntı:
|
burak mac kazanmayi daha gol atamiyoruz golllll. 0 cekeriz merak etmeyin eziklere yenilirsek zaten taraftar o stadi demirördek in basina yikar |
anasını satayim sampiyon olmusuz okadar gelir elde etmişin kurduğun kadroya bak geçen sene -5 maç yapmamış kaşı sen al sağ bekte oynat tellonun götü kalkmıs ekrem şampiyonlar liginde fıs,fink koskoca bi hiç bu kadar olumsuzluk varken gelde maç kazan bu mantalite devam ettiği sürece bu takımdan bi cacık olmaz kanser ettiler adamı taraftarda bugün çok kötüydü hiç destekleyemediler takımı erman toroğlu doğru dio taraftar kendini tatmin ediyo |
Balına kazanırasak bilmem ama alsak alsak neyse |
sizce gol atabilirmiyiz ?ben ondan bile şüpheliyim şakagibi takımız kardeşim baş şakacı rezil denizli adam ilizyonist gibi sağbekten önlibero forvetten solaçık heleki hayatı boyunca 30 metre depar atmamış yusuftan daha ferrariden birşey çıkartmadı asıl büyük numara o olacak bence onu bekliyorum merakla... |
Türkiye`de Saat: 04:51 . |