![]() |
Alman spiker dalgasını geçti Karşılaşmayı naklen yayınlayan Alman televizyonunun spikeri acı konuştu: "Wolfsburg'un artısı Hakan Arıkan, Beşiktaş defansı bizim için cennet gibi!" Beşiktaş- Wolfsburg maçını naklen yayınlayan Alman yayın kuruluşu SKY'ın spikeri Fritz von Thurn und Taxis'ın 90 dakika boyunca yaptığı yorumlar büyük ilgi çekti. İşte usta spikerden inciler: -WOLFSBURG'UN bu gece en büyük artısı Beşiktaş'ın kalesini koruyan Hakan Arıkan! -BEŞİKTAŞ'TA herşey tesadüf üzerine kurulu. Benim oturduğum yerden bir sistemleri gözükmüyor. -BEŞİKTAŞ'IN defansında doğru olan birşey yok. Wolfsburg için Beşiktaş defansı cennet gibi -BEŞİKTAŞ taraftarı inanılmaz bir taraftar, Türkiye'de bile benzeri yok. -ALMANYA'DA Bielefeld gibi ufak bir kulüpte oynayan Michael Fink'in hayali İstanbul'da gerçek olmuş. 6 sıfırlı bir sözleşmeye imza atmış. Bu parayı ona Bundesliga'da ödeyen bir kulüp yoktu. -BEŞİKTAŞ Başkanı Demirören'in aleyhine yapılan "Yeteeer Demirören" tezahüratı sırasında: "Beşiktaş taraftarı şu an çok heyecanlı. İyi birşey mi; kötü birşey mi söylüyorlar bilmiyorum ama galiba iyi birşey değil!.." internethaber.com |
demirören mustafayı al da git.. |
benim anlamadığım bizim defans nasıl wolsburg için cennet ferrari ve sivok gayet iyiydi.ayrıca siz ernst in yokluğu size 3 puanı getirdi yoksa bu maçı bu kadar kolay alamazdınız. haklı oludğu biryer var sistemin ne olduğunun anlaşılamaması bende anlamıyorum 3 aydır izlememe rağmen.tabata ya değinmemiş olması ilginç 8 milyonverip alınan topçu 2 pas yapamıyor |
ulan rezilin rezili olduk yeter beeeeeeeeeee |
Her sözünde haklıymış adam. |
bişi derdim o alman spiker için ama neyse.. |
bir 6 sıfırlı birşeyde şu spikere verelimde sussun nasılsa para çok hem baksana özenmiş adam |
Bıraksınlar şu takımı.Sevgimiz renklere. |
Yine bizi madara ettiniz yazıklar olsn size bırakıp gidin artık şu takımı Şerefsizler . |
of ya yeter artık takımımızı guzelım taraftarımızı ne hallere sokuyorlar.Gercekten dalga gecılcek bırı varsa oda bu takımı bu hallere sokanlardır! |
birde taraftarlarda bile daha cok plan var futbolculara bakarak.. |
ne diyelim ben yorum yazamıyorum tüpçü yazsın bişiler gelsinde. |
kim qeLirse qeLsin.. adam qibi qeLsin.. besiktasımıza biseyLer wersin.. |
valla defanslik birsey goremedim ben sahsen ancak orta sahamiz hakaten adamlar icin cennet gibiydi gercekten bir takim futbolcusu 10 dakikada cekilen ve tehlikeli olan sutlari gorupte nasil inat eder gol yiyene kadar anlayamiyorum bazen |
Bende Fransiz kanalinda izledim maci. Top ne zaman tabataya gelse 8 milyonluk transver diyor surekli. Dalgami geciyor yoksa onemsiyormu bilemiyorum |
-BEŞİKTAŞ'TA herşey tesadüf üzerine kurulu. Benim oturduğum yerden bir sistemleri gözükmüyor. Kim oturduğu yerden görüyorki taktik ustası ! Denizli'nin sistemini...Beşiktaş'ta her şey tesadüfler üzerine kurulu lafı da süper, acı ama gerçek, rastgele oynuyoruz, özellikle de hücumda, attığımız gollerde ortada zaten, şansa!.. |
YAZIRLAR OLSUN YHAA:Q |
O Taraftarı MASKARA Diye Diline Dolattıranlara YAZIKLAR OLSUN |
bu kartoffelerde alay geciyorlarya... aferim... bravo baskan bravo yönetim bravo kendini futbolcu yerine koyan oyuncular... |
Defanslık ve kalecilik iş yoktu... Sadece bizim forvet gol hattında sorun var. İtalyan defansını getirsen bile eninde sonunda gol yerdi ve gol atacak futbolcun yoksada 1-0'dan sonra maçı çıkarmakta zor olurdu ve oldu... Sen A.Gücü'ne zor gol atıyorsun, bu takıma gol atman sürpriz olurdu zaten... 11.haftaya gelmişiz 8 gol atmışız.. Puan durumundaki 11 gole aldanmayın, Ankaraspor 3-0 hükmen maçı.. |
bravo yani bu adamlarında diline düştük helal olsun sana denizli helall!!! |
neyse küfür edipte forumdan ceza yemek istemeiyorum...tüpkafa sidikli alman temsilcisine bile bizi rezil ettn hadi hayırlısı... |
şu almanlarada madara olduk ya helal sana y.d |
mustafa denizli ve yıldırım demirören gibi futboldan anlamayanlar olursa herşey olur dalgalarınıda geçerler bunlar varken madara olmaya devam ederiz gibi.............! YÖNETİMMMMMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAAAAAA DENİZLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İSTİFAAAAAAAAAAAAAAA |
rezil oldukı anasını satayım... |
ben böLe spikerede böLe takımada böLe baskanada... Aşkımız RenkLere.. |
Bu mesajin aynisini bi Demirörene yollayinda okusun..... Wolfsburg Bundesligada kötü günler geciriyor ama bazi kisilerin sayesinde bizimle dalga geciyorlar... yeter beeeee... |
Alman Spiker Doğruları Konuşmuş Diyecek Bir şey yok |
Alıntı:
|
demirören sayesinde alay konusu oluyo ya takımımız helal olsun bitirdi takımı bitirdi hayır bu kadar tepki alıyo hala bırakmıyo demek ki başka yapıcağı iş yok kimse istemiyo bi işte onu başkanlığı bırakmıyo :) |
adam gibi bi transfer yapsaydınızda şu şampiyonlar liginde rezil olmsaydık |
-BEŞİKTAŞ'TA herşey tesadüf üzerine kurulu. Benim oturduğum yerden bir sistemleri gözükmüyor. ''İşte işin özü budur arkadaşlar..Bu takım nasıl oynar diye soralım kendimize bakalım kaçımız takımımızın oyun yapısına ilişkin bir cevap verebileceğiz?Her maça farklı bir 11'le çıkmak olmaz..Takımının belli bir oyun stili vardir sen o stile uygun oyuncuları 11 de oynatırsın kart cezası,skatlık hastalık gibi durumlarda da ana kadrondaki oyuncuları arasından sırıtmayacak gibi olanları takıma koyarsın ve yarışına devam edersin ama bak takıma birini koyuyor takıma bakıyorsun kötü diğer hafta başka biri 11'de ..Kimsenin nerede oynadığı belli değil.. Bobo bir bakıosun forvet oynuo bir bakıosun sol acık..Ekrem bir sağ açıkta bir önlibero bir sol açık..Yusuf bir orta sahanin ortasında bir sol acıkta..Holosko diye bir forvetin var ama adam sağ açık oynuyor..Bu nasıl iştir be..??!!! |
haftalardır trabzonlu arkadaşlar bile dalga geçer oldu! yazıklar olsun demirören! sayende taraftar ne hallere düştü! perşembe günüde eziklerin sarı-lacivertli olanları yeter yıldırım demirören diye bağırarak dalgalarını geçtiler! demirören beyyyyyyyyyy!!!!! ne desemki sana! |
ulan bütün dünya görüyor sistem olmadıgını takımın kötü oldugunu ama yönetimle başkan görmüyor yazık kolduk sevdası yapanlara yazıklar olsun bir haldun üstünel gibi yönetici yok camiyada |
adam haklı abi senelerdir aynıyız bi numaramız yok bende bıktım usandım kalp krizinden gidicem bjk maçı izlerken |
alman spikerin bir tarafları kaşınmış galiba |
Alıntı:
|
çok şişirme geldi bunlar bana |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:29 . |