![]() |
Maçın Düdüğü Kuddusi Müftüoğlu Turkcell Süper Lig`in 12. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı. Trabzonspor - Beşiktaş maçını Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. 6, 7 ve 8 Kasım`da oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemeler şöyle: 6 KASIM CUMA 20:00 BURSASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ :YUNUS YILDIRIM 7 KASIM CUMARTESİ 14:00 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - ANTALYASPOR : DENİZ ÇOBAN 20:00 TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ (O) KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU (Y) CEM SATMAN (Y) ALPER ULUSOY (D) SUAT ARSLANBOĞA 8 KASIM PAZAR 14:00 MKE ANKARAGÜCÜ - KASIMPAŞA : AYTEKİN DURMAZ 14:00 ESKİŞEHİRSPOR - DENİZLİSPOR : HÜSEYİN GÖÇEK 14:00 MANİSASPOR - GAZİANTEPSPOR : ÖZGÜÇ TÜRKALP 16:00 SİVASSPOR - KAYSERİSPOR: ÖZGÜR YANKAYA 20:00 DİYARBAKIRSPOR - GALATASARAY :TOLGA ÖZKALFA kaynak : Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI KİM YÖNETECEK?? |
yandik benden soylemesi besiktasin moral bozuklugu zaten kullaniliyor hazir yukaridakileride yakalamisken simdi federasyon mhk olaya el atarlar bu hafta itibariyle zaten besiktasim su anda yenilse federasyonla mhk ya kimse laf etmez su anda butun besiktas taraftari baskana ve denizliye donmus durumda o yuzden istedikleri gibi at oynatacaklardir bu donemlerde dikat etmek lazim |
trabzon fark atar sölim 2-0 yada 3-0 bi trabzon galibiyeti olur.aha bakın görün ne yazsam ne sölese dogru çıkıyo iddaa oynayacam 1 atacam bu maça..trabzon dagıtacak.. |
paco flood yapıp duruyosun forum kurallarını çiğniyorsun ceza alırsın haberin ola bizden uyarması :) . |
Yazacaklarınızı tek mesaj atında yazın ayrı ayrı yazıp postlamayın. Mesajlar birleştirilmiştir. |
Artık hakemleri geçtik biz, onları bile es geçiyoruz ne yapalım, bir şey oynamıyoruzki hakeme suç bulalım...Nobre Ankara'ya attığı gol gibi atsa hakemler de vermese hadi neyse, hakem hakem deriz de şimdi ne diye diyeceğiz, rakip ceza sahası içine mi girebiliyoruz sanki... |
biletleri kaça acaba!!! |
trabzon alır bu macı ah demıroren ah |
En Kötü Beraberlik.. Hakem'in Fazla Maçın Kaderini Değiştireceğini düşünmüyorum |
bence biz yenilmeyiz ama bu sefer takımda kim nerelerde oynayacak çok merak ediyorum. bobo yu sağ beke, ekremi oyun kurucu, tabatayıda tek forvet bekliyorum pardon bide ön liberoda nobre :) |
Türkiye`de Saat: 17:54 . |