![]() |
Mansimov Demirören'in Listesinde Beşiktaş`lı ünlü Azeri iş adamı sonunda kararını verdi. Yaklaşan seçim öncesi, basında Mübariz Mansimov`un hangi Başkan adayının listesine gireceği yazılıp çiziliyordu. Ve Mansimov kararını verdi, Azeri işadamı 2010 seçimlerinde Başkan Yıldırım Demirören`in listesinde olacağını Demirören`e bildirdi. Salı günü oynanan Şampiyonlar ligi karşılaşmasında ilginç bir olay yaşandı. Başkan Yıldırım Demirören`e yapılan küfürlü tepkilere sinirlenen Mansimov soluğu Başkanın yanında aldı. Demirören`e ``Başkan sana söz vermiştim, senin yönetimine bir kişi verecektim ama şu an bu kararımdan vazgeçtim, bu olanlar beni çok hırslandırdı, yeni yönetimine kabul edersen ben gireceğim.`` dedi. Başkan Yıldırım Demirören`in teşekkür ederek bu teklifi kabul etti. Demirören`in yeni yönetiminde büyük olasılıkla Mübariz Mansimov`un İkinci Başkan olması bekleniyor. -HABER1903- cok kotu oldu bu murat aksuya katilsaydi daha iyiydi bence ama demir oren iyi basladi listesine haber dogru gibi sanirim |
Haber doğruysa Geçmiş olsun |
ama besiktas adina iyi haberler bunlar daha iyi isimler gorecegiz sanirim listelerde murat aksudan bir hamle gelmesi lazim simdi |
inşallah dediğin gibi olur ... mansimov yanlış yapmıssın :) |
zaten baskan degil sadece yonetim kurulunun tamami onemli ancak demiroreni gormek istemiyorum besiktasimin basinda mansimov basanliga koysun adayligini madem desteklicek baska adam bulamadimi anlamiyorum demirorene destek verecek bir besiktasliyi dsunemiyorum ben bukadar yanlistan sonra |
mansimov kaybetceğini bildiği için demirörenin listesinden girmeye karar verdi sanırsam. çünkü senelerdir aynı muhabbet dönüyor yok takıma sunu getircem yok sunu yapıcam yok öle yok böle. Her seçim zamanı mansimovun listeler için adı geçiyor ama maalesef henüz göremedik kendisini. Şimdide baktı ki demirören kötü durumda ve seçilemeyecek giriyim bari biraz vaatte bulunayımda beşiktaş taraftarı beni sevsin imajı vermeye çalısıyor bence. Ama boşa uğraşıyor. Artık yemiyecez böyle palavraları... ya arkadaslar takımın basına beş parasız bi başkan gelsin ama adam gibi biri gelsin haklarımızı savunan elini masaya vuran tükürdüğünü yalamayan bi başkan gelsin. Gerekirse biz beşiktaşlılar para toplar takıma transfer yaptırtırız. Ama ADAM gibi ADAM gelsin başımıza. demirören değil... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Demir ören seçilmesi durumunda tekrardan, kombinemi alır maçların hiç birine gitmem ben ve bi çok beşiktaşlınında aynısını yapacağına inanıyorum. kimse bunu göze alamaz. Beşiktaş taraftarı demek güç demek. Kimse bu gücü kaybetmeyi göze alamaz. |
taraftar demek güç demek miş ya kardeşim bırakın bu ayakları hangi devirde yaşıyoruz şu an para güç demek para ölüm harici her zorluğu her güçlüğü aşıyor . Mansimov için hayırlısı olsun ne diyelim kendi bileceği iş ama sonucu hiç iyi olmayabilir kurunun yanında yaş ta yanar hesabı başına iş açabilir . |
Türkiye`de Saat: 01:11 . |