![]() |
Mustafa hoca ve Batuhan hepimız batuhanı beklıyoruz adamın sakatlıgı gectı hıcbırsorunu yok tvden duyduklarımıza gore ki nıhat hazır olmadıgı halde kac mac oynatıldı ama ne hıkmetse ts macındada ılk 18 de yok umarım yanılırım denızlı hoca varken batuhan bu takımda 18 ı zor gorur tabi 17 yasında a mıllı olmus gecen sene devre arasında gıttıgı takımda 9 gol atarak ustelık 12 13 mac oynadı lıgde bırakması vs.bu takımda yeri yok bızım super bobo nobre gıbı forvetlerımız varken nihat holosko tello 18 de yokken bıle 18 e gıremıyecekse batuhan bıda zor gırer http://img14.imageshack.us/img14/631...0861392987.jpg |
bu takımın başında mustafa denizli varken batuhan formayı rüyasında bile göremez |
şuanda batuhanın durumunu en iyi bilen kişi sergen ve oda fizik olarak hazır olmadığını sölüyor. bu konuyla ilgili polemik yaratmaktan vazgeçin artık. |
Yav kardeşim Allah aşkına bilip bilmeden ona buna sallama lütfen batuhan tekrar sakatlandı daha yeni tekrar antremana başladı fizik gücü yetersiz sergen de sinan engin de Ali gültiken de söyledi bu halde tam iyileşmeden fizik gücünü toplamadan maça çıkarsa tekrar ameliyatlı omzu çıkabilir gökhan camın omzu gibi olabilirmiş . |
Batuhan bir an önce takımdaki yerini alsın Nobre-Nihat ve forvette Serdar Özkan ile olacak işler değil bunlar... |
yemin ediyorum demirörenden çok bu denizlinin gitmesini istiyorum...bu kadar lanet bir herif olamaz ya... |
yazık oldu bır yıldız daha kaydı...... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende sabırızlanıyorum ama sağlam olarak dönmeli. sakat sakat oynayıp kendini riske atmasının ne anlamı var. hem sakatlık nüksedebilir hem de tarfatara yem olarak sunulabilir |
valla bildiğim kadarıyla sakatmış ama sakat olmasa da denizli oynatır mı oda ayrı bir konu.. |
bu sistemsizlikte ronaldinho,messi,ibrahimovic,ronaldo bunların hepsini getir hiç bise yapamaz. Hayal kurmayın bosuna. Yeni sistem gerçek ruh lazım beşiktaşımıza . |
Batuhan sakat. Kendisine iyi bakıp bir an önce sahaya çıkabilmeli. Sakat adama Denizli ne yapsın? Batuhan'ı seviyoruz. Ondan yeteneklerini iyi degerlendirmesini bekliyoruz. Pek çok yıldız ne yazık ki etrafına yeterli ışık saçamadan kayıp gidiyor. Batuhan dilerim bunlardan biri olmaz. |
Alıntı:
|
hadi batuhan bi oynada utandır şu gol atmasını unutan abilerini. |
Bikere Kadro'ya Giremedi.. Yaptıkları İçin Kötü Adam İlan Edildi .. Nekadar Çalışsa da Giremez Bu Kadro'ya Neyazıkki. |
forvet deki beceriksizleri gördükce artik batuhanin zamaninin geldigini ve sans verilmesini gerektigini düsünüyorum |
Arkadaşlar normal şartlarda Batugol bence bu takımda banko oynması gereken bir isimdir. Gelgelelim ikinci kez geçirdiği sakatlığı yeni atlatmış, 7-8 kilo fazlası, bolca maç ve kondisyon eksikliği vardır. Bu konuda hocanın yapacak birşeyi yok. |
Batuhanın ARtık Bu takıma Monte Edilmesi Gerekiyor |
batuhan takımdaki en iyi forvet gol atamıyoruz bobo batuhan ikilisini denemeli denizli acilen |
valla ben batuhanın sakatlıgından dolayı oynadıgına ınanmıyorum goreceksınız umarım yanılırım mustafa denızl varken batuhan zor oynıcak |
fb macındada artık batuyu gormezsek artık oynatmaz mustafa hoca |
Batuhan ilk 11 de oynayamaz tabii ki şu an bu maç eksiğiyle ama oyunun sonlarına doğru girebilir tabi o da sakatlığı falan yoksa. |
ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Herkes diyor ki "Batuhan iyi futbolcu ama işte karakter.." Ya kardeşim size ne, bize ne adamın karakterinden? Kızınızı mı vereceksiniz? Nüfusunuza mı geçireceksiniz? Çocuk her maçta canavar gibi oynuyor milyonlarca euro lar verdiğiniz golcülerin toplamından daha çok gol atıyor. Bu adamın işi buysa ve iyi yapıyorsa geri kalan hiçbirşey ne sizi ne de bizi ilgilendirmez. Karakterli dedikleriniz bütün sezon yatarak, gezerek tozarak, senin benim cebimden çıkan milyon euroları istifliyorlar. Bana sorarsanız onlar en karaktersizleri |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama ne mevcut yonetim ne de mevcut hocamiz bunu yapacak kapasitede degil. |
Mustafa Denizli, Batuhan`ın kilo problemiyle ilgili bir soruya da ``Biraz verdi, ama tam düşündüğümüz kadar olmadı`` cevabını verdi. hiç inandırıcı değil |
Oynatmaz bu adam... ancak Forvet kalmıycak öyle oynatırlar |
Sanıyorum ilk devre için kesinlikle şans bulamayacak. İkinci devre belki. Ayrıca forvet sorunu sakatlık kart gibi durumlar olmadıkça da oynatmaz gibi görünüyor. Zaten A takıma alırkende çok direndi mustafa hoca biraz kamuyoyu baskısıyla almış gibi oldu keşke almasaydıda Eskişehirde oynasaydı çocuk böyle olacağına. |
saten kıralık olarak sadece eskısehıre gıtmek ıstedı eskısehırde yasayan bırı olarak eskısehırspor taraftarları batuhana tapıyordu kı rıza calımbay sureklı beyanda bulundu batuhanı ıstıyoruz dıye sonra antepe vermeye kalktılar madem oynatmayacaktınız nıye eskısehıre vermedınız |
bende zannetmiyorum oynatsın. |
Batuhan bomba oyuncu olacak. (aklını başına almıştır umarım. Bar pavyon vs.) |
abicim ..gecende acıkladılar 1oo küsür kiloymuş + sakatlık vs... adam kendine bakmıosa..orda burda geziosa hazır değilse..m.denizli napsın..kim olursa olsun sorumlulugunu bilsin.. |
Kaptan İbrahim Üzülmez ile rekabete tutuşan Batuhan, göze girdi... İdmanın ilk bölümündeki 4`erli koşu sırasında Üzülmez`in, "Yaşım seninkinin iki katı ama seni hallaç pamuğu gibi atarım" sözüne, "Nefesin yetmez kaptan" şeklinde karşılık verip, üst düzey performans sergileyen genç oyuncu için "Formaya göz kırpıyor" yorumu yapıldı. Fotomaç hazır degıl ya batuhan saten demi |
Alıntı:
iboyu geçtii..ilk 11 çıkar.. ctesi antrenmana çıkmamıs adam keyfi..sorumluluk ister oynamak. |
Türkiye`de Saat: 11:19 . |