![]() |
Fatih Altaylı'dan Demirören'e ağır sözler! Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, küfürlerden şikayet eden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'le ilgili şok iddialarda bulundu! İşte Altaylı'nın, "Başkanlık koltuğunda küfürler sayesinde oturuyor" dediği Demirören hakkındaki yazısı: ETME BULMA DÜNYASI! Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören küfürlerden şikâyetçi. Önceki gün oynanan maçta kendisine yapılan tezahüratlara çok sinirlenmiş. Bağırmış, çağırmış. Taraftar ilginç. Zannediyorlar ki, yöneticiler takım yenilsin istiyor. Yahu kardeşim, siz 1 istiyorsanız takımın kazanmasını yöneticiler 10 istiyor. Çünkü siz eve gidip uyuyorsunuz, yönetici uyumuyor. Anası ağlıyor. Kurdeşen oluyor. Takım kaybedince siz keyfinizden oluyorsunuz, yönetici ise hem keyfinden hem gelecek paradan oluyor. Ancaaaak! Yıldırım Demirören için üzüldüğümü söyleyemeyeceğim. Çünkü Yıldırım Demirören, şimdi oturduğu başkanlık koltuğunda küfürler sayesinde oturuyor. Bunu unutmasın. Serdar Bilgili Beşiktaş Başkanı’yken, Yıldırım Demirören tribünleri kışkırtıp, hatta belki de satın alıp Bilgili aleyhine öyle tezahüratlar yaptırdı, öyle küfürler ettirdi ki, Bilgili bırakıp gitti. Oysa Serdar Bilgili, Beşiktaş’a gelmiş en iyi başkanlardan biriydi. Hüsnü Güreli ve Bilgili ikilisi, Beşiktaş’a tam anlamıyla çağ atlatıyorlardı. Hiç unutmuyorum, o günlerde Galatasaray yöneticisi sıfatıyla Beşiktaş Kulübü’ne ziyarete gitmiştim. Kulüpteki çalışmaları, organizasyonu görmüş, hayran kalmıştım. Mehmet Cansun ve Yiğit Şardan’a, “Bu adamlar bu kafayla devam ederse 5 sene içinde bizi geçerler” demiştim. Ama o kafayla gidemediler. Yıldırım Demirören, o müthiş ikiliyi “küfürlerle” yıldırdı ve yıktı. Böylece başkan oldu. Şimdi aynı dertten kendi mustarip. Silahla yaşayan silahla ölürmüş. Küfürle gelen küfürle gidermiş. Sadece Serdar Bilgili ve Hüsnü Güreli’ye, yani Beşiktaş’a yazık olmuş . kaynak : ALTAYLI'DAN, DEMİRÖREN'E ŞOK SÖZLER!.. | Maraton.com.tr |
eeeeeeeeeeeeeee HAKLI |
" ETME BULMA DÜNYASI! " çok doğru bir söz . |
Kesinlikle haklı. |
kesinlikle haklı bu adam söylemeden önce bi yazında yazmıştım da tepki almıştım... |
Gerçek acıtır |
ne guzel yazmıs bır gs lı fatıh altaylı ama helal olsun |
yöneticiler benden fazla üzülüyorsa ben futbolla ilgilenmeyi bırakırım onun dışında her kelimesiyle haklı |
Geçişte yaşanan ve bugün olanları özetlemiş. |
Güzel özet... |
helal olsun sana fatih altaylı bu yazıyı 4-5 kişi daha yazsa bu iş zaten bu hale gelmezdi. Yanlı yalaka basın hala utanmadan yd yi savunup taraftara demediğini bırakmıyor Ama her zaman söylediğim gibi tek ama tek suçlu biziz arkadaşlar. almayın o gazeteleri gitmeyin o stada bakalım ne kadar oralarda oturabiliyorlar. Bizler toplu eylem yapamadığımız için bölüp bölüp birbirimize düşüyorlar istedikleri atı da oynatıyorlar |
''Silahla yaşayan silahla ölürmüş. Küfürle gelen küfürle gidermiş.'' Kendiniz yazıyorsunuz küfürle geldiği için küfürle gider diye. Bunu doğal karşılıyorsunuz da stadta küfür olduğunda neden tek suçlu olarak taraftarı gösteriyorsunuz ? Ben hiç samimi bulmadım yazısını yazdıkları doğru ama amaç taraftarı kışkırtıp taraftar üzerinden haber yapmak. Serdar Bilgili ve Hüsnü Gürelinin nasıl görevi bıraktıkları bütün taraftar forumalarında yazıldı o günlerde. Sizler neden bunları o zaman yazmadınız da şimdi açıklıyorsunuz? |
Küfürle gelen küfürle gidermiş. aynen katılıyorum;) |
Fatih Altaylı'nın doğduğundan beri ağzından çıkmış en doğru sözler.. Keşke Beşiktaş medyasından da birkaç kişi bunları yazabilse.. |
Yazinin kirmiziyla yazilmasi gereken yeri orasi degil. Tam burasi: Serdar Bilgili Beşiktaş Başkanı’yken, Yıldırım Demirören tribünleri kışkırtıp, hatta belki de satın alıp Bilgili aleyhine öyle tezahüratlar yaptırdı, öyle küfürler ettirdi ki, Bilgili bırakıp gitti. Oysa Serdar Bilgili, Beşiktaş’a gelmiş en iyi başkanlardan biriydi. |
Etme bulma dünyası işte..Sağlam bir yazı..Tebrikler... |
beşiktaşlıyım diye geçinen yazarların yazamadığını yazmış sayın altaylı... kendisini tebrik ederim! |
Silahla yaşayan silahla ölürmüş. Küfürle gelen küfürle gidermiş. Sadece Serdar Bilgili ve Hüsnü Güreli’ye, yani Beşiktaş’a yazık olmuş . nokta. |
Kulübümüz’den Açıklama 06.11.2009 13:17 Habertürk gazetesinde bugün Fatih Altaylı’nın köşesinde yayınlanan ‘Etme bulma dünyası’ başlıklı yorumla ilgili Kulübümüz’ün açıklamasıdır; Fatih Altaylı bugün ‘Etme bulma dünyası’ başlıklı yorumunda, Başkanımız Yıldırım Demirören’in eski başkanımız Serdar Bilgili’ye karşı tribünleri kışkırttığı, hatta küfür ettirdiği iddialarında bulunarak; yalan ifadelerle kamuoyunu yanlış yönlendirmek isteyerek, haddini aşan, son derece yakışıksız ve çirkin bir yazı kaleme almıştır. Halbuki Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, futbolda yöneticilik yapmış bir kişi olan Fatih Altaylı’dan daha gerçekçi ve sorumluluk sahibi fikirlerle konuyu ele almasını beklerdik. Kendisinin de yöneticilik yaptığı yıllarda iftira ve şiddete maruz kaldığını, kendisini aklamak adına hala uğraş verdiğini hatırlatmak isteriz. İftira ve şiddet kelimelerini en iyi bilen kişi olarak gördüğümüz Fatih Altaylı’yı sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde görmek istiyoruz. Ve Beşiktaş camiasının itibarına zarar veren, Başkanımız’a yaptığı asılsız suçlamalar içeren yazısından dolayı Fatih Altaylı’yı özür dilemeye davet ediyoruz. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Beşiktaş JK |
dediği gibi silahla yaşayan silahla ölür... doğru söze ne denir |
Aynen katılıyorum yazıya. Belki kötü bir benzetme olacak ama söylemezsem içimde kalır. Cumhuriyet tarihinde eğer küfür edilecek sadece 1 spor yöneticisi olsa idi sanırım o yönetici Yıldırım Demirören olurdu, ondan daha iyi bir aday düşünemiyorum. Burdan küfürü desteklediğim anlamı çıkmasın, birisine illa edilecekse diyorum yani ... |
Cok dogru |
Bir GS'li Böyle Konusuyorsa , Baskan Olarak Hâlâ Duruyorsa YAZIKLAR OLSUN DEMİRÖREN ! |
birebir herkelimesi dogru ama bu dingiller biz kadar uzulmuyordur besiktasimiz kaybedince inanmiyorum daha dogrusu bunlarin besiktasli olduguna inanmiyorum demir oren birdaha seclirse bidahaki olagan kongrede yonetim ibra edilmemeli hersey goze alinarak besiktasin butun hesaplari devlet tarafindan incelenmeli bukadar salaklik korun gozune parmak sokar gibi yapilamaz baska seyler donuyor bu iste |
ne ekersen onu bicersin |
bu adamla aynı fikirde olabileceğim aklıma bile gelmezdi... ama işte gerçekler acı demirören .. |
mükemmeL konu$mu$.. ßen haLa serdar ßiLqiLi-hüsnü qüreLi ikiLisini istiyorum ßa$kanLığa.. |
ah ah gelmezki bilgili tekrar, tüpçü gibi bir söylediğini on kere yutmaz. |
Doğru söze ne hacet. O dönemleri hepimiz biliyoruz Serdar Bilgili gerçekten onuruyla hareket edip gitti ama gitmemiş olsalardı eminim ki 2-3 seneye kalmaz şimdi 2 büyük bırakmaya çalışanlar karşısında gerçek ve tek büyük olarak biz duracaktık ama Y.D ve ekibi öyle işler yaptılar Beşiktaşlılık duruşuyla öyle bir oynadılar ki o noktalardan buralara kadar geldik. Eğer gerçekten bizim kadar üzülüyorlarsa işte ellerinde fırsat en tez zamanda başkanlığa aday olmayacağım desin ama nerde en kolay reklam yolu olduğu için sanki yapışırcasına o koltuğu işgal ediyorlar.. |
Doğru söylemiş de Serdar Bilgili bu kadar da çabuk pes etmemeliydi. Tribünün bir kısmından gelen çirkin tepkiler yüzünden koca bir camiayı bırakmayı göze almamalıydı. Kişilik olarak böyle ortamlara uzak bir adam olduğu için bıraktı gitti zaten çok düşünseydi Beşiktaş ın geleceğini o küfürleri de gayet üsturuplu bi şekilde bastırabilirdi S.Bilgili. Y.D. gerçekten şu an kendi temellerinin üzerine yıkılıyor ama Serdar Bilgili yi de böyle yüceltmeyin iyi olmak önemli değil onu sürdürmek için ne olursa olsun mücadele etmek önemli bu taraftarın hepsi bir olup S.Bilgili ye küfretmedi sonuçta. |
Bu adamı hiç sevmem,takip etmem ama doğruya doğru. |
Alıntı:
|
serdar bılgılı gıbı başkanı yerınden ettın ama sana degıl o senın tarafından satın alınıp bılgılıyı ıstıfa ettıren taraftarlara bırseyler soylemek lazım...ayrıca bılgılı şereflı adam kı onurunu ayaklar altına almadı bıraktı gıttı... |
Durumumuzu çok güzel anlatmış gercekten. Malesef haklı... :/ |
Evet ETME BULMA DÜNYASI Serdar Bilgili gibi Beşiktaş klübünün menfaatleirini önplanda tutan başkana biz ettik şimdi onun AH'ı ile yaşıyoruz. Biz Kendimiz ettik. Şimdi Y.D nin kışkırtmsı ile Bilgili'ye küfür edenler kafalarını duvarlara vuruyordur... |
Türkiye`de Saat: 13:02 . |