![]() |
Bir Annenin YD Isyanı(Mutlaka Okuyun) kendimi, ailemi bildim bileli Beşiktaşlıyım, başından sonuna kadar, simdi bir bebeğim olacak Yavru bir KARTAL'ım olacak şampiyonluk masalları anlatacağim ona, marşlarımızı ninniler yapacağim, yavru kartal formasıyla uyutacağim onu ama.. ona bak bu da şanlı Besiktaşımızın Başkanı mi diyeceğim? yavru kartalım görsün korksun garip bakışlarından, yavru kartalım duysun ürksün saçma konuşmalarından yavru kartalım yaşasın utansın diye? söyleyin ona nasıl derim? Ben doğduğumda Büyük Başkanımız vardı,bize Beşiktaşlı olmanın adabını, şerefini, haysiyetini, kardeşliğini, Beşiktaş ailesini ve ruhunu öpretti,biz onun için ne engellerle yıkılmayız, bizim tribünlerimiz karda kışta, galibiyette, yenilgide doludur, "yenilsek de yensek de taraftarın senle;üzüntünde sevincinde seninle birlikte..." diye o günleri ona nasıl anlatırım. sahip çıkalım! renklerimize sahip çıkalım. biz babamızın parasıyla oyun oynamaya gitmiyoruz maçlara, formalarımızı sırtımıza giyerken kendimize çeki düzen veriyoruz!bizim gibi dürüst, doğru, söylediklerinin arkasında, Beşiktaşın geçmişinde, geleceğinde, yanında, arkasında olan en önemlisi Beşiktaş ruhunu taşıyan bir başkan istiyoruz! biraz Beşiktaşlı isen bizi rahat bırak be başkan! |
artık cocuklar besıktaslı olmuyor buda yonetımın sucu |
biz 4 kardeşiz ailede beşiktaş dışında takım tutan yok ufakta bir kardeşim var abi biz neden hiç yenemiyoruz dediğinde söyleyecek bişey bulamıyorum ben ona inatla beşiktaş sevgisinin sadece yenmekle alakalı olmadığını anlatmaya çalışıyorum biz bu sevgiyi anlarız ama o daha çocuk o çocuğu arkdaşlarının yanında ezdiren takımı bu hale getiren demirörene söyleyecek söz bulamıyorum artık |
Bana takım seçme hakkı tanınmadı. Allah nasip ederse bende çocuklarıma tanımayacağım. Beşiktaşlı hayat boyu başı dik gezebilmelidir. Henüz bunu anlayamayacak yaşta olsa bile.. Yenildiğinde daha çok sevmeli, bağlanmalıdır. Mazoşist tarafı, Beşiktaşlılığından gelmelidir. Beşiktaş'ı yaşamalıdır. Tavana baktığında Beşiktaş'ı özlediğini farkedebilmelidir. Aşık olmalıdır kısacası. Beşiktaş'ı 90'ar dakika oynanan maç yığınından ibaret görmemeli, sınırlandırmamalıdır. Beşiktaşlı için Beşiktaş, Allah olmalıdır. Tapmalıdır. Benim Beşiktaşlılığım budur. Çocuğumunki böyle olmayacaksa, istediği rengi geçirebilir sırtına. Benim için zerre önemi olmayacaktır. |
Alıntı:
|
Beşiktaş ruhunu taşıyan bir başkan istiyoruz! biraz Beşiktaşlı isen bizi rahat bırak be başkan! __________________ şu y.d den nasıl kurtulucaz:( |
Alıntı:
Orda ne demek istediğimi anlayamamışsın. |
harbiden abartmışsın merve o kadar da değil yani !!! |
Alıntı:
Aynen katılıyorum sözde değil özde BEŞİKTAŞlı bir başkan istiyoruz! Eğer özde BEŞİKTAŞlıysada şan,şeref,adalet,doğruluk,dürüstlük herşey gelir... __________________ |
YEter DemirÖren Yeter artık bırak git ! |
Alıntı:
Merve benim de düşüncelerimi yazmışsın yaptığın ironide gayet güzel eline yüreğine sağlık. |
Alıntı:
Devir YAPIŞIP KALMA Devri |
bi annenin isyanına döndü haLimiz ya:D nyse geçcek bu günLer Ocak'ı bekLioruz.. |
dikkat ediyorum mahalledeki çocuklara çoğu beşiktaşlı...bunun sebebi ana ve babaları değil...beşiktaşın başarısıda değil(ki ole bişi yok)...bunun yegane sebebi Ç@RŞI sempatisidir...çocuklar bu yüzden bjk li oluyo...yani taraftar yonetime birkaç beden büyük geliyo...ne yazıkki... |
Biz beşiktaşımızı hayat bildik. biz beşiktaşımızı içimizde ki isyankar yan bildik. Biz beşiktaşı yenerken değil sahada çıktıklarında yenilselerde yüreklerini ortaya koyanlar olarak bildik. Biz beşiktaşı kan bildik can bildik VE ASİ RUH bildik. Varsın bunu anlamayanlar yanımızdan eksik başımızdan uzak dursunlar. Anlamayacak olanlar ise renkli takım tutsunlar biz o asil renkleri şerefimizle gururumuzla sonuna kadar yanlız bırakmadık BIRAKMAYIZDA !!! |
Alıntı:
|
merve kardesin nedemek istedigini cok iyi anladimda ama yinede dogru bulmadim bu yaklasimi ama her yoruma saygim vardir :) |
Alıntı:
Bugün markette, üzerinde Beşiktaş t-shirtü olan 7-8 yaşlarında bir çocuğa rastlayıp, Beşiktaş diyosun dedim. Beşiktaşım hayat sensin ezgisiyle cevap verdi bana, güldüm geçtim.. Ama birşey insana bundan daha çok mutluluk veremez. Çocukla o an aramızda bi bağ olduğunu hissettim. Bu saniyede oluşan sevgi de nedensiz değildi sonuçta.. Ben Hiç konuşmadığım Beşiktaşlı bir çocuğu, kuzenimden daha çok sevebiliyorum daha nasıl açıklanabilir ki bu:D İşin özü Beşiktaş apayrı bir dünya. Beşiktaşlı olmak da öyle. Gerekli yaşa ve gerekli hayat tecrübesine sahip değilim belki ama yine de herkese birşey önerebilirim: Beşiktaşlılığı doyasıya yaşayın. Kazandığında da kaybettiğinde de. |
Alıntı:
|
demirören harbiden yüzsüz yaa süratına küfretsen git diye gitmiyo ne yapsan gitmiyo gittttt istemiyoruzz defol yaa yeter harbidennnnn sıkıntı bastı yine offffffffffff |
Yönettimm ßeşiktasıı mahvettin !! artık ufaktan yoLLansanız orayı tapuladınız bee ! ama gidiceksiniz ya gidiceksiniz.. 7 den 70 e istifa demeyen kalmaddı! |
aynen katliyorum eda'ya ,baskan 5 yil'da harcanan paralar yazik......baska soyleçek kalmadi................. |
Cek git git dus yakamizdan artik yeter demiroren yeter cok istiyorsan antepe ol baskan yeter artik yeter senin yuzunde is bilmemezliginden elindeki oyuncuyu bile kaptirdin fenere azize uyanik bakdi ki topuz BJK ye buyuk guc katacak yillardir orta saha derdi sonra erecek, cunku savasan kosan basan mucadele eden bir oyuncudur topuz nitekim allem etti kallem etti aldi elimizden. Bizden derken aciz vizyonsuz ve vizyondan ve yoneticilikden bi haber demirorenin elinden oda bu yenilginin utancin ezikligin altindan kalkmak tepkileri azaltmak taraftar baskisindan korkarak yalan soyleyerek yildiz alacagim dedi. Hepimiz gorduk viyzonu olmayan adamlar BJK imizi yonetemez daha transfer doneminin basinda defalarca dedik gonder boboyu,delgadoyu elinde ise yaramayan diger yabancilari 5 milyon 10 milyon zarar et al yildiz futbolcu cunku sampiyonlar ligi var para basiyor orasda basari demek para demek prestij demek ligde tekrar sampiyonluk demek cark donecek demek once zarar edeceksin belki ama radikal kararlar alacaksin takimi basarili yapacaksin takim taninacak yurtdisina ama nerede oyle baskan bizde? Oglumun serce parmagi kirildi (hollandadayim) hastaneye gittik doktor soruyor benim oglana sen hangi takimi tutuyorsun diye basliyor doktor siralamaya Ajax mi? bizim oglan cik diyor o zaman diyor PSV ciiik diyor oglan, haah o zaman diyor feyenoord yok diyor oglan Besiktas diyor doktor diyor niye galatasaray degil orada rijkaard var yada fener degil onlar taniniyor diyor varin gerisini siz dusunun artik ogluma nasil cevap veremedigimi yurtdisinda sadece bu renkli ezik iki takimin tanindigini buda maalesef son 6 senenin ezikligi ve rezilligi yeter demiroren yeter oh be icimde uhde olarak kalmasin dedim doktum icimi yeter demiroren yeter rezilligin bin para yeter artik dus yakamizdan yeter insallah okursun bu yazilanlari Biz sevinmek icin sevmedik falan hikaye tabiki sevdik rengine ruhuna asik olduk ama en buyuk hakkimizda sevinmek, basariszilikda tabiki destek olmak ama yeter artik 6 sene olmus takim istahli bir oyun oynamiyor futbol onamiyor taraftar hep acabalar ile stres icinde bumudur sevginin karsiligi? bumudur taraftara verdiginiz karsilik? Bizimde hakkimiz degilmidir ki gogsumuz kabarsin basarilarinda ovunelim hep anlatalim anlatilalim icerde disarda bir ornek olalim? Saygilar, |
bana göre çocuklar eğer ailesi karışmıyosa takım tutmada serbetse dönemindeki hangi takım iyiyse onu tutuyolar...ocak ayını beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok malesef adamı kovuyoruz okadar hakarete küfüre dayanıyo resmen gitmiyo hep beşiktaşlılık duruşundan bahsedip duruyoya kendince aslında beşiktaşlılık duruşu eğer takıma zarar veriyosan ceketini alıp çekip gitmektir gör artık işte beşiktaş külübüne zarar veriyosun ..... |
Tuttuğun takımın kendi ligindeki bir maçını içinden gelerek yeneriz diyemiyorsan, orada yanlış giden birşeyler vardır... |
çocukları beşiktaşlı yapan bir değer çarşı vardı demirören onuda bitirdi.biz kendimize yeteriz ama yine de yazık |
herkes yd nin gitmesini istiyor ama kimse somut bir atmıyor. Bu iş öyle stada gidip bağırmak küfür etmekle olmaz arkadaşlar. Aynı efsane olan taraftarımız, tezahuratlarımız gibi organize bir şekilde hareket etmemiz lazım. Allah aşkına kimse gitmesin maçlara, 5 tane sözcü seçilsin, sadece bu 5 kişi gidip tribünde pankart açsın "yd gidene kadar BEŞİKTAŞ taraftarı maçlara gelmeyecektir" diye. Sonra birde basın açıklaması yapsınlar. "yd nin bu makamda bulunması, Beşiktaş'ımıza bizlerin stada gelmemesinden daha çok zarar vermektedir. Bu nedenle yd istifa edene kadar, Beşiktaş aşıkları antepe febe ye dağıtması için daha fazla para kazandırmayacaktır. yd istediği kadar kendi adamlarını doldurabilir tribünlere" 3-5 maç geçsin bakalım neler oluyor o zaman Türkiye de.. |
aynen katiliyorum ............tesekurler cek_bjk. |
Türkiye`de Saat: 18:21 . |