![]() |
Ernst sen benim iki gözümsün. Defansa desteğin ortalandaki savaşçılığın ve üstüne süper golün diğerleri senin ve ferrarinin gösterdiği performansın yarısını gösterse inan sorun kalmayacak ama... |
ilk yarı sıkıcıydı açıkcası ama ikinci yarı değişiklik yapınca takımda iyi anlamda bir değişiklik oldu ve bence ikinci yarı çok iyiydik özellikle Hakan bir numara onu canı gönülden kutluyorum.. |
---------------Hakan-------------- Rıdvan----Sivok----Ferrari----İsmail ---------Fink--------Ernst--------- Serdar--------Yusuf---------Tello-- -------------Batuhan-------------- Nobre, Bobo, Tabata ve hatta kadroya yazmama rağmen Tello üzerinde fazla ısrar etmemek lazım. Nobre'ye nasıl 75dk sabretti ben anlayamadım. Sadece koştu ve ayağına deyen her topu rakibe verdi. Her koşan adamı oynatıcaksak çıkıp ben de koşarım. Biraz da kabiliyet lazım. Galibiyete aldanmamak gerekir. Ben hiç bu kadar ezik oynayan bi Beşiktaş görmemiştim. |
ya sabir Eskiden anadolu takimlari deafnsa cekilirdi biz bastiriydik artik tam tersi olmus malesef bir de hakan olmasydi herhalde fark yerdik. Herkez trabzon gibi beceriksiz deyil allah bize sabir versin baska ne denir |
Türkiye`de Saat: 18:04 . |