![]() |
Çekirge yine sıçradı.. İŞTE NTV SPORUN HABER İLE İLGİLİ BAŞLIĞI KATILMAMAK ELDE DEĞİL!... MAALESEF Çekirge yine sıçradı: 0-2 Bir Beşiktaş klasiği izlendi Trabzon'da. Savunmaya çekilen siyah-beyazlılar Ernst ve Bobo ile 3 puanı çıkardı. Maçın yıldızı müthiş kurtarışlara imza atan Hakan Arıkan'dı. Güncelleme: 22:04 TSİ 07 Kasım. 2009 Cumartesi MERT AYDIN - Günün en kötü haberi İlker Abi'nin (Ateş) vefatıydı. Yaşam o kadar kısa ki bitebileceğini kestiremeden, daha bitirmek istediğiniz küslükler kalbinizi sızlatmaya devam ederken sonsuz uykuya dalıyorsunuz. Huzur içinde yat İlker Abi. Trabzonspor 2 haftadır maç yapmıyordu. Bu dönemde bile yerel basında çıkan haberler nedeniyle ortalık karışmıştı. Sakin kişiliğiyle tanıdığımız Song, haberi yapan gazeteciye İngilizce sevgi sözcükleri göndermişti. Teknik direktör Hugo Broos ise her maça kafasının üzerinde Damokles'in (Demokles değil) Kılıcı ile çıkıyor. Bu stresle maç planı yapılır mı? Beşiktaş'ta ise Wolfsburg maçından sonra yaşananların şoku vardı. İstanbul Emniyet Müdürü'nün olaya müdahalesi de Türkiye'de işlerin nerelere geldiğinin göstergesi. Mustafa Denizli, takımının en iyi yaptığı işin savunma olduğuna inanıyor. Böyle olunca kaleci dahil 9 savunmacıyla Avni Aker çimlerine çıktı Beşiktaş. KAYNAK:ntvspor.net |
devre arasına kadar böyle gidelim 4-5 puan farkı açmayalım şampiyonluk hiçte uzak değil ilk 11 e 2 iyi takviye iyi bir hoca iyi bir başkan bu senede şampiyonuz . renkliler hiç heveslenmeyin ! |
evet şans yanımızdaydı zor dönemden geçiyoruz en az kayıpla atlatsak şu dönemi başka bir şey istemiyorum bide ... yıldırım demirören yeterrrrrrrrrr |
Feneri inönüde mutlaka Yenmeliyiz yoksa puan Farkı ACılır |
Yeter Yıldırım Demirören yeter .... Ortasaha yok Forvet yok ... Atak yapamadık Ernst n o muhteşem vuruşu olmasa mac berabere biticek |
Alıntı:
|
Kurtarıcımız Yine bir Ortasaha Olmuş.. |
umutun girdiği pozisyonlara hafta alex de girerse sonumuz muamma... |
Alıntı:
|
ferrari sivok toraman ismail ernst fink gerisini gitsin yanlarında demirörenide götürsünler yada zihniyetini |
3 puan almak önemlidir iyi bir oyunla olmasını isterdik ama şu sıra bundan fazlasını beklemek sadece hayal o yüzden kötü oynarken bile kazanabiliyorsak büyük takım olduğumuz içindir.. |
daha yeni wolsburg gibi bir takıma kendi evimizde yenildik ve büyük hayal kırıklığı yaşadık bu maçtan önce ben beşiktaşın iyi oynamıcğını zaten biliyordum beklemiyodum ama kazanmamız şarttı bu da oldu o yüzden çok mutluyum takımın iyi oynyıp oynamadığını şartlarıda göz önünde bulundurarak tartışmak gerekir bnce ikinci yarı çok daha iyi bir beşiktaş olucaktır beşiktaş bu senede şampiyonluğun en büyük adayıdır diyorum ben |
Yenildik ama ezilmedik diye bir laf vardır ya dünkü maç tersi oldu biraz... |
Alıntı:
|
bu futbol devam ederse çekirge kanaryaya yem olur |
Yeterrrrrr Yıldırım Demirören YETEEEERRRRRRR... |
tabatayı görünce delgado nun ne kadar iyi olduğunu anladım |
Alıntı:
|
Alıntı:
fink yerine çok kaliteli bir isim şart hem oyunun ileri hemde geri yönünü okuyayabilen biri şart |
Camianın içinde bulunduğu kaos ortamında Trabzon gibi zor bir deplasmandan 2-0 lık bir galibiyetle ayrılmak güzel bir sonuç bence. Şu berbat durumda iyi oynayarak kaybetmektense, kötü oynayıpta kazanmakta iyidir.. Bu takım kazana kazana, gol ata ata özgüvenini kazanıcak tekrardan. Fener maçı öncesi çok güzel bir galibiyettir. |
Kötü oynasak bile kazanmak zorunda olduğumuz bir karşılaşmaydı ve beklentiler doğrultusunda gerçekleşti. Alınan seri galibiyetler takımın sürekli olarak kazanmaya alışmasını ve maçlara daha rahat çıkmasını sağlayacaktır. Galibiyeti hak edecek bir futbol oynamıyoruz ama en azından sezon ortasına kadar iyi kötü galibiyetler almamız gerekiyor. Wolfsburg yenilgisinden sonra Trabzonspor gibi zor bir deplasmandan 2-0 galibiyetle dönmek çok güzel ama skor kimseyi kandırmasın. Hakan'ın çıkardığı çok net pozisyonlar Ferrarinin zamanında yaptığı çok kritik müdahaleler var. Önümüzdeki maç Fenerbahçe ile ve 2 haftamız var çok iyi hazırlanıp iyi konsantre olmalıyız. Bu maç ligin seyrini değiştirecek. |
Bence başlık bizim durumuzu özetliyor arkadaslar yıne sıçradık ama fener maçında napıcaz. :/ Bu takım böyle giderse fenerın yanında sansı cok az umarım takımız kendını toplar ve fener maçına kadar bırazda olsa düzelebiliriz. :/ |
çegirge değil kartal...;) |
9 savunmacı - 2 hücumcu... ilk yarı boyunca atılan sadece 2 şut %63 e %37 topla oynama oranı kendi sahasından çıkmayan, çıkamayan Beşiktaş !!! Ertuğrul hoca senden özür dilerim , korkaksın pısırık oynatıyprsun diye gitmeni istemiştim. Denizli hoca senden de beter çıktı , üstelik Türkiyede hücum futbolunun temsilcisi olarak tanınırken. Bu korkaklık , bu hal nedir hocam? psikolojin mi bozuk , yoksa çokmu yaşlandın ? Böyle yensen ne olur , Fener'e karşı 11 kişimi savunma yapacaksın ? yapsan da yetecekmi ? Trabzona 9 savunmacıyla 9 pozisyon verdin Bu ne rezillik ? şimdi bu galibiyete sevinmemimizi mi bekliyorsun ? |
ernst o golu atmasaydı kaleye bıle gıdemezken galıbıyetı ruyamızda gorurduk |
şu takımı azıcık mantıklı kursa daha iyi oynarız ama denizli gerçekten fena saçmalıyor. benim anlamadığım bizim yönetimde hiçmi futboldan anlayan yok. nasıl sormazlar sen napıyorsun diye.bu nasıl bir kadrodur yahu. |
bizim durumumuzu çekirgeye benzeten basın kendi durumunun yalaka bi köpeğe benzediğinin farkındamı acaba? herkese sahibiymiş gibi yılışan köpekler vardırya.. |
Alıntı:
|
sezon basinda 5 mac bu ulkedeki en iyi futbolu biz oynadik sonuc gensler berabere antep berabere belediye berabere antalya galibiyet gs maglubiyet bu 5 macin gencler haric hepsinde cok iyi futbol oynadik topladigimiz puan 6 son 5 macin hepsinde otu oynadik topladigimiz puan 15 bide ankarayla beraber 18 simdi soruyorum fenerin kayseriye ezildiginden dahami cok ezildik trabzona yoksa gsnin fenere ezildiginden dahami ezik oynadi besiktasim bosverin once galibiyet sonra iyi futbolda gelecektir muhakak once ozguven lazim taraftari yonetimi futblcusu bukadar dagilmis bir takim buralarda hala durmayi beceriyorsa o bu taimin buyuklugunu gosterir herkezin kendine ceki duzen vermesi lazim bu saatten sonra |
Medyada dostumuz yok arkadaşlar , işimize bakalım. Bu basın 30 kupona .... veren basın , traş basın , alçak basın. Ne diyeyim artık. |
Arkadaşlar febeşleri kesin yeneriz. Başka bir konuya bir arkadaşımız çok güzel yorum yapmış "Azize yd yi tutmak için bu maçta 3 puanı verir.." sonuna kadar katılıyorum. en azından işe yaramaz febeşlilere ödediğimiz bonservis bedelleri ile adamların en büyük gelir kaynağı olduk |
Türkiye`de Saat: 10:24 . |