![]() |
Onlar Bambaşkaydı Ts Fatihleri Kazanmak gerçekten güzel. Hele Wolsburg maçı sonrası böylesine demoralize olmuş bir durumdayken bu maçı almak çok güzel. HAKAN: Kim ne derse desin % de yüzlük 6 pozisyonu çıkartmamış olsaydı değil 3 puanı 1 puanı bile zor elde ederdik. ERNST: Defansa yardımcı oldu, orta alanda inanılmaz savaştı ve harika bir gol attı o her zamanki gibi. Adam gibi adam, unutulmazlar arasında. FERRARİ: İnanılmaz müdahelelerde bulundu çizgisi hep aynı. İSMAİL: Bu çocuk her geçen gün harika oluyor. BOBO: Ona özel sevgim var son noktayı koydu. Diğerleri savaştılar iyi oynadılar Tabata, Nobre ve Uğur: Böyle olmaz hiç olmaz |
transfer döneminde iyi bir golcü iyi bir kanat oyuncusu şart takımda kanat oyuncusu çok diye quaresma alınmadı ama isabetli kaç orta var tam bir muamma . ve en önemlisi iyi bir başkan ! ne murat aksu ne de demirören beşiktaşa yakışacak bir başkan ! |
Bobo hariç katılıyorum. Bobo oyuna girdi saç baş yoldurttu. Attığı golün bi milyon katı daha basit bir topu gole çeviremedi. Ayağına aldığı tüm topları öldürdü. |
Bobô'm yaa attı golünü ama Hakan varya süperdi yolda görsem alnından öpcem:D:D |
İlk yarıda hiç atağımız yok, Trabzon farkı kaçırmış... |
ismail ve hakan mütiş oynadı:) |
hakan müthiş oynadı , iso ,ernst ,ferrari normal oyunlarını oynadılar bence.ama şansa alınmış bir galibiyet diyebilirim.yine de tebrikler |
Bobo mu? Güldürmeyin Allahaşkına bizi...Yaf adam en güzel anlarda oyuna girdi, Ts savunması açılacak pozisyonlar bulacaktık, ama saolsun Bobo bunların hepsinin içine etti!..3'e 1 gidiyoruz aptalca bir pas atıyor kaybediyoruz topu, hele kaçırdğı bir gol var evlere şenlik, Nobre kaçırsa neler olurdu neler...Nobre'ye de yazık, daha doğrusu bu takımda, bu sistemde kim ilerde forvet başlıyorsa ona yazık, 2 stoperle tek başına boğuşuyor, pestili çıkıyor, Song yedi resmen Nobre'yi, oyuna girdikten sonra da Bobo'yu...Biz böyle oynadıkça daha çok yerler bizim ilerideki adamları zaten... Diğer saydığınız adamlar ise bizim bu sezonki en iyi adamlarımız, özellikle de Ferrari-Sivok-Ernst üçlüsüne dua edelim biz, böyle savunma adamlarına sahip olduğumuz için çok şanslıyız... |
Nobre'ye gelen pozisyonlar maalesef ki Bobô'ya gelmiyor gelse daha değişik olurdu skor Nobre'yi ilk 11'de oynatması hata 11'e Bobô ile başlayacaktı ama işte inadım inat illa Nobre Bobô önceden girmiş olsaydı belkide bu kadar kasmaya gerek olmayacaktı.. |
Hakan Arıkan Güzel Maçlar Cıkarsa Bile Rüştü Dönünce Formayı Denizli ona Veriyor Bence Hakana Yazık Ediyor Denizli |
Ne Bobo su ya :D o golü atmasaydı o kadar dakikayla Tabata nın rezil futboluna denk geliyodu nerdeyse. O golü de atsın artık lütfen yani onun gibi 3 tane pozisyon geldi adama. Diğer oyunculara sonuna kadar katılıyorum. Hakan ı da yürekten kutluyorum helal olsun be kardeşim tek başına maçı kurtardı nerdeyse. |
Alıntı:
|
Bobô zaten gününde olduğunda çoğu maçlarda gol atabilecek bir futbolcu ama gelde denizliye anlat.. |
bobo her trabzon maçında gol atıyor :) maçın yıldızı tartışmasız hakan arıkan |
Bobo mu :D :D GÜlerim anca ben buna en başta gidecekler arasında ... O golude atamasaydı yuh derdim artık... Adam koşmuyor bile sonradan girdi birde Bire birde Songu yakladı üstüne gitmekden korktu boş alanda vardı forvet dediğin orda o adamı gecmesi lazım... Bİrde inanılmaz gol kacdı . O kacan golden sonra 1 gol yeseydik şuan Boboya küfrediyor olacakdık... |
yaa niye öyle diyorsunuz o kadar da kötü değil diğerlerini eleştirin bee Bobô bugün gol attııı:D |
bobo nobre kıyaslaması yapıosanız allah aşkına nobre demeyin ya...ya nobrenin şu maç forvet adamı olarak yaptığı tek olumlu hareketi söyleyin...boboya ben çok kızıyorum hala gitsemmi kalsammı kafasında ama bobo bu sezonuda en aşğı 12-13 golle bitirir kupayla birlikte yaklaşık 20 ye dayanır ama aynısını nobre için söyleyemeyeceğim gol atamazsa komple sezon şaşırmam...gerçi bu sistem nobreye göre değil o da ayrı bi konu kanatlar olmayınca nobre ne yapsın... |
bence yine herzamanki gibi ernst ferrari ön plandaydı...sivok ve ismail biraz göze battı...fink defansif yönü iyi ofans yoq...hakan harikaydı nezamandır neden kaleye bu geçmiyor anlamıorum... |
Bobo Nobre kıyaslaması yapan yok ki. Sadece Bobo oyuna girdikten sonra bomboş bir TS defansı buldu karşısında bunu değerlendirip oyunu hemen çözmeliydi. Hakan bu kadar iyi olmasa Bobo nun işi vardı bugün bizden kısacası :D Bobo yu tabii ki çok seviyoruz ama gol atmasından çok eski performansını geri istiyoruz biz. |
Bobo kaybettiği toplarda bile olumlu birşeyler yapma çabası içerisinde ki o yetenek kendisinde mevcut. Pozisyon sezgisi de var Boboda, topları iyi takip ediyor pozisyona giriyor. Veya arkadaşlarını pozisyona sokmaya çalışıyor yani futbol oynuyor. Nobre ne yapıyor mücadele ediyor rakiple ama bir o kadar da topla çünkü kontrol edemiyor. pozisyon sezgisi yok çünkü o pozisyonlara girebilmek için hareket kabiliyeti, hız ve refleks yok. Üst düzey liglerde oynayabilecek kapasite yok. Nerde var biraz duran toplarda. Onu da çoktandır göremiyoruz. biz tutup bu adama 2 milyonun üzerinde para veriyoruz. Ayıptır günahtır. |
türkiyedeki en iyi bireysel savunma oyuncuları bizdeyken neden ileri bu kadar alt sevide oyunculardan kurulu anlamak zor ne fbde ne gsde ferrari sivok toraman ernst gibi oyuncular yok ancak ilerisi iş yapiyor |
Alıntı:
|
hepsi süperlerdi helal olsun.. hakan bnce avrupada değilde tsl de oynamalı.. böle işimize daha çok yarıyor.. inşallah hep böyLe devam eder... |
Alıntı:
|
İşte Beşiktaş farkı Suskunluğu bozuluyor :) |
Yavaş yavaş geliyorus bee ;) Haftayada şu ezikleri yenersek fark iyiden iyiye kapanıcak.. N kadar kötü oynasakta ben ezikleri yeniceğimize adım gibi eminim. |
Bobo,ernst,ferrari,ismail,holosko,tello,toroman,si vok,nihat bunlar gerçekten iyi oyuncular bakmayın içlerinden bobo,holosko,nihat oynayamıyor tello maçları sallamıyor bunu sorumlusu yine yönetim ve teknik ekip.Akkkıllıca bir idareyle kadromuz aslında çok iyi.Bu adamalrın formda oldukları zamanları hatırlayın bizim tek sorunumuz bu oyuncuları küstürenler.Bu takıma hiç birşey vermeyen delgado ve nobre efendi ise ilginçtirki en fazla kazanaları.Kimse kızamsın ama bende tello olsam bende oynak istemem.Sen şampiyonluk pirimlerini dağıtıcam de bayram harçlıgı verri gibi adamlarla dalga geç sonrada neden oyuncularımız formsuz. ? |
benim anlamadığım nobreyle tabatanın bizim takımda ne işi var hala anlamıyorum... yusuf tabatadan 10 gömlek üstün, bobo nobreden 10 gömlek üstün zaten batuhanda var... bu parayı aklıyorlarmı anlamıyorum... ama bana hiç iyiniyetli gelmiyor... bu paralar bu adamlara verilemez... veriliyorsa bir nedeni olmalı... Maliye Bakanlığı göreve!!! |
ismnail mükemmel oynadı ama fener maçın çıkara böyle çıkarsak faraş oluruz. garibim ismail ileri geri çalıştı sol tarafı tek başına idare etmeye çalıştı. hakan-ferrari-ernst-ismail gerisi yalan. ayrıca bobo yu anlamıyorum kornerden geleni atamazsın kötü vurursun attığı pozisyonuda kaçır kabul ama adam rakibi bire bir yakalıyor başka kimse yok. ne sağında ne solunda ne gerisinde adam vardı. hiç mi adamı geçmek için bişey yapmaz bi insan. bobo nun miadı doldu artık |
bu arada havaalınan gidip takımı alkışlayanlara yazıklar olsun. bu kadar aciz bir oyun sonunda takımın bitarafını kaldırıyorlar. demekkiş demirörene gösterilen tepki yalanmış.sadece skora bağlıymışız. |
tvde bazı programlarda hava alanındaki taraftarların yaptıkları çarpıtıldı sanki Beşiktaş taraftarı skor taraftarıymış gibi davrandılar ama yok öyle birşey bunu herkes biliyor tamam gitmişler takımı karşılamışlar ama sonuçta orada büyük başkan demirören vs.şeyler dememişler ki takımı alkışlamışlar yani demiröreni protesto edeceğiz diye takımımız desteklemeyecek miyiz?tabikide destekleyeceğiz zaten stadda protesto edilen de demirörendir herkes takım protesto ediliyor gibi algılıyor ama takım değil yıldırım demirören protesto edilemektedir herkes bunu böyle bilsin... |
Ben istanbulda olmuş olsaydım giderdim En azından hakana bi teşekkür ederdim. Skor sevdası değil bu ve zaten bizim derdimiz yönetimle YD protesto edliyor. |
Türkiye`de Saat: 12:26 . |