![]() |
Arkadaşlar Fenerbahçe Maçı İçin Bi İsteğim Olacak Sizlerden! Arkadaşlar Fenerbahçe Maçı İçin Bi İsteğim Olacak Sizlerden! Herkes FEBE maçına kadar bu avatarı koyabilir mi bu forumda avatar bölümüne :) Hadi arkadaşlar güzel bi görüntü oluşsun :) http://i0911.hizliresim.com/2009/11/8/1913.jpg Modlarımızdan da rica ediyorum :) |
bi hayvansever olarak bunu kabul edemem :) |
Herzaman :) |
yok kardesim nefrette bir duygudur onlar bu duyguyu bile hakketmiyorlar :) |
Ya lütfen recaaa ediyorum :) Bu arada Mehmet abi tşkler :) |
de hadi kirmayalim seni.dedigin gibi olsun.yanliz nasil yapacam tam bilmiyorum yinede ugrasacam |
Hakaretle bu işler olmaz..! Bize yakışmaz..Yaratıcılığımız bu kadar basit olmamalı..! Üstelik İki senedir inönü de futbolun f sini oynamadan mağlup olmuyor muyuz..! Önce futbol..inşallah ts maçındaki gibi ezilmeden -hem futbolumuzla..hem tabeladaki skorla hem de taraftar şovumuzla feneri ezer geçeriz |
Senin Gibi Efendi Bir Kardeşimi Kıracak Değilim ;) |
Memnuniyetle. |
Böyle bir şeyi FB yapsa ;tamam derim adamlar ezik de yapıyorlar..biz neden yapalım kardeşim..benim ailemde birsürü FB li var..ne yani onlar köpek mi oluyorlar şimdi..bırakın bu boş işleri..bu kadar mı kompleksimiz var FB ye karşı.. |
onları kaale aldığımızı mı göstercez hiç gerek yok... |
Üstad ben de birsey diyeceksin sandim |
Alıntı:
|
bu bir simgedir tabiki insanlara köpeksiniz demiyoruz. |
Tabi kide köpek demek istmiyoruz arkadaşlar ama Scorp'un dediği gibi bi simgedir bu böyle bi görsellik oluşsun dedim isteyen bırakır isteyen bırakmaz herkese teşekkür ediyorum tabi önce bırakanlara :) |
İsteyen yapar, isteyen yapmaz. Zorla değil. Başka takım söz konusu olsaydı bu konuda. Asla koymazdım bu resmi avatara ama, söz konusu Febe. Gözlerimle çok yakın zamanda nasıl bir takım olduklarını, takım halinde nasıl alttan alta hainlik peşinde olup, sonrada hiçbir şey olmamış gibi davrandıklarına bizzat şahit oldum.. ..ve Febe böylelikle bir kez daha gözümden düşmüş oldu. Bu yüzden bu resmi koyanlara saygı duyulsun, koymayanlarda koymasın ! |
etkili bi motivasyon şekli olabilir. eminimki amaç fenerlilere hakaret etmek değil sadece maçın beşiktaş tarafını yani bizi motive etmektir :) |
Bırakalım bunları maça konsantre olalım. Daha 2 hafta var maça rüyalarıma giriyor. Nasıl bir sevgi yarabbim ! |
Alıntı:
=) fener maçı klasik iddialarda açıldı..kışın ortasında kafamı 3 e vurdurmaz inş beşiktaş :D çok farklı olcak bu maç...:D |
Artık bu avatarı kaldırmakta gelmiyor içimden :) |
Türkiye`de Saat: 14:06 . |