![]() |
C.Tesi 20:00'de "İNÖNÜ CEHENNEMİ" http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...rkupa_2009hbr1 Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 13. hafta maçlarının programı şöyle: 21 Kasım Cumartesi 16.00 Gaziantepspor-Bursaspor 20.00 Beşiktaş-Fenerbahçe 22 Kasım Pazar 14.00 Kayserispor-Diyarbakırspor 14.00 Gençlerbirliği - Büyükşehir Belediyespor 14.00 Eskişehirspor-Ankaragücü 14.00 Denizlispor - Antalyaspor 16.00 Kasımpaşa-Trabzonspor 20.00 Galatasaray - Manisaspor |
İnönü hakkaten Cehennem olacak o gece. |
taraftardan süpemiz yok ama hocaya ve futbolculara güvenim yok |
Bu maçı alırsak herşey değişebilir, şampiyonluk yarışının içinde bizimde olduğumuzu gösteririz |
ne yazıkki yenicez diyemiyorum yine içimde bi şüphe bu takım güven vermiyoki taraftarına nasılda çıkp yenicez sizi diyelimki... |
bu futbol anlayışı devam ederse bizim için cehennem olur |
neyapıp edip bu maçı almalıyız |
Bu Maçı Aldığımız Takdirde Şampiyonluğun En Güçlü Favorisi Olacağız |
Ts maçında birçoğunuz tereddütsüz yenileceğimizi söylediniz ama sonuç ortada. O yüzden takıma güvensizliği bir yana bırakıp destek olunmalıdır.. Febe maçından da umutluyum ben. Defansımız çok iyi ve umarım kalede yine Hakan olur. O zaman iyi bir şeyler olacağından şüphem yok.. |
Wolfsburg maçındaki gibi rakip hücum ederken kartal gol gol ... veya oyunun en heyecanlı bölümünde yağmurlu birgünde görmüştüm seni... gibi arabesk tezahuratlar yapılmasında ... komik oluyor... |
ben takımıma bu maçta güvenmiyorum. NEDEN acaba. |
bu hoca ve bu başkanla bize hergün cehennem. ayrıca bu maçı alırsak bu adam kesin başımızda kalır tek korkum o. maç kaybedilirsede o stadı başına yıkarlar.bu maçı kazanıpta protesto edersek mesaj tam yerine gider. |
Alıntı:
|
İnşallah mustafa hoca süpriz falan yapmaz cnku yurek dayanmaz..! |
Fenerbahçe maçları farklı olur. Bu maçta protesto olmaz aksine çok kuvvetli destek olunur takıma. |
destek şart .. herkeste bunun bilincinde terslik olmaz.. olamaz .. olmamalı .. |
demirören gidene kadar maça gitmeme inadım bu maçta kırılcak tabiki :D |
bu maça çok yüksek bir ihtimalle gidicem gittiğim maçlarda malubiyet değil berabere bile kalmadık gidersem galip geliriz :D 1-0 olsun bizim olsun :D |
bu seneki 24 puanın 1 tanesinde taraftarın payı yok maalesef..bu maçta bari destek olmak lazım...hemde tam destek..maç kazanılsın,gene yönetim protesto edilir |
Bizim için cennet onlar için cehennem olur inşallah.Taraftara güven sonsuz takımda kendını toplarsa yapamayacağımız şey yok.Takıma bir kez daha güvenelim ve umarım ki bu güvenide boşa çıkarmazlar... |
takıma güveniyorum ama denizliye güvenmiyor maalesef ki tek rakibimiz denizli.. |
Daum büyük ihtimalle duran toplara yüklencektir Gs maçında ilk golü duran toptan yiyip çözülmüştük bu konuda çok daha başarılı bir takımla oynayacağız öncelikle bu konuda önlem almamız lazım. Eğer duran toplardan gol yemezsek diğer türlü sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum ben. Tabi bu işin savunma yanıydı ofansif açıdan hiç bi konuda güvenim yok takıma. Gene bi mucize yaratır biri inşallah. |
takımın kazanmayı istemesi lazım ruhsuz ruhsuz oynamazlarsa bu maç bizimm... |
bu sezonki en kritik 2. macimiz olacak bu birisi wolfsburgdu kaybettik ama bunu kazanacagimiza inaniyorum |
nobre oynarsa 2-1 oynamazsa 3-0 alırız. Alex haricinde hiçbirşeyleri yok çok sıradan bir takım ama alexi oynatmamamız lazım. gerekirse onların gs maçında yaptığı gibi barosa sert gir ya sakatla ya da yıldır keita yı sinirlendir attır olmazsa sakatla... aynı şekilde indircen alexi sonra 4de olur 5 te |
bizim oynatmamamız gereken adam emre. alex zaten fink ve ernstin kucağında olcak alexe topu getirende emre. ismail köybaşının önünde asla yusuf başlamamalı o kanadı 2 hızlı adamla kullanmamız gerek. gerekirse deli arkada köybaşı onun önünde oynayabilir. sağ tarafta bi sorun yaşicamızı sanmıyorum. |
maça 9 gün kadar bşy var yanlış bilmiyorsam fernerlilere bu 9 gün bitmesin onu söliyimm.. |
Alıntı:
|
Derbi maçlarının havası hepimizde biliyoruz ki farklıdır.Taraftar olarak biz o maçta üstümüze düşeni yapacağımızdan eminim ama burda taraftardan ziyade teknik ekibinde neler yapacağıdır. Kesinlikle orta sahada oyunu iyi kontrol etmeliyiz ve özellikle Alexin etkinliğini azaltabilirsek ki Emreninde sarı kart cezalısı olduğu bir maçta ibre bizim yönümüze dönecektir.Ve umarım ki forvetlerimizde artık bu maçla gol yollarında ki sıkıntıları aşacaklardır. |
90dkk Yildirm dertören yeter..Istifa Istifa yönetim istifa..:mad: |
eger biz dunyanın 1 numaralı taraftarıysak ki oyleyiz o gece fenere cehennemin ne demek oldugunu olmeden gosterelım oyle bır cehennem gorsunlerki dudakları ucuklasın bu bızım boyun borcumuz hıc olmadıgımz kadar ıyı olalım o gece dunya tekrar anlamalı bu taraftarın buyuklugunu |
Türkiye`de Saat: 09:55 . |